Ahad, 4 Jun 2017

Pakar Copywriting terus Mengganas!!!!

with 23 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejatera..

Cabaran Affiliate Mega http://rahsiabisnesebook.com baru sahaja tamat baru-baru ini..

Seperti biasa, apabila cabaran ada disertai oleh Pakar Copywriting Malaysia @ Raja Kamil, saya dah boleh agak keputusannya.. 

Seperti yang dijangka, Raja Kami menggunakan seluruh kepakarannya bermain affiliate untuk menakluk carta Top 10 Affiliate http://rahsiabisnesebook.com




Dalam cabaran Affiliate kali ni, beliau berjaya berada ditempat yang kedua dengan jumlah jualan sebanyak RM5,050.00 dan komisyen jualan sebanyak RM2,525.00


Tahniah saya ucapkan buat Raja Kamil!
Di atas kejayaan menang tempat kedua dalam Cabaran Affiliate http://rahsiabisnesebook.com

Dan...

Untuk makluman anda, sekarang ni Raja Kami sedang mengganas lagi dalam satu Cabaran Affiliate yang lain pula..

Kedudukan terkini Cabaran Affiliate http://zillatics.my

Dalam Cabaran Affiliate http://zillatics.my ini juga Raja Kami sedang berada dikedudukan kedua Carta dengan jumlah komisyen sebanyak RM4,957.50..

Nampak permainannya di situ!

Walaupun prestasi beliau kali ni tidak sehebat seperti dalam satu cabaran Affiliate yang telah beliau sertai sebelum ini, tapi bagi saya kejayaan beliau sudah cukup memberangsangkan..

Sumber : Klik Di Sini

Level Super Affiliate yang beliau miliki, memberi laluan mudah untuk beliau buat sales 4 hingga 5 angka dalam mana-mana cabarab affiliate yang beliau sertai... 

Memang kagum dengan cara beliau menulis ayat-ayat Copywriting..

Sebab tu, setiap kali ada orang email atau Whatsapp saya bertanya tentang tips atau cara-cara nak menulis ayat copywriting... Saya akan syorkan Kamus Copywriting milik Raja Kamil.

Sumber : Klik Di Sini

Sebab pemilik produk ini, iaitu Raja Kamil sudah membuktikan sendiri setiap ayat copywriting yang beliau hasilkan mampu buat jualan yang cukup memberangsangkan..

Rahsia Saya ;)

Setiap cabaran Affiliate yang disertai oleh Raja Kamil, biasanya akan turut disertai oleh pakar-pakar Affiliate lain seperti Cikgu Hafiz, Wazeen Azizan, Rashvinder Singh, dan lain-lain..

Bukan mudah nak bersaing dengan mereka... 
Masing-masing ada kepakaran yang tersendiri...
Ada list besar... Mahir menggunakan pelbagai strategi pemasaran...

Jadi, selaku ikan bilis di level pertengahan, biasanya saya akan cari cabaran-cabaran affiliate yang selayaknya untuk diri saya...

Komisyen tak besar takper... Yang penting masih boleh hasilkan komisyen....

Jangan komisyen besar gedabak... Tapi mampu telan air liur sahaja melihat ikan-ikan jerung mengganas...

Inilah hasilnya...

Sumber : Klik Di Sini


Saya sertai cabaran Affiliate bisnescenderahati.com

Komisyen cuma RM3 sahaja... Tapi, tak ramai otai-otai yang join...

Alhamdulillah... Setakat ini mampu berada di kedudukan yang ke 6 dengan komisyen sebanyak RM141... Jadilah, dapat tambah sedikit duit raya nanti..

Sumber : Klik Di Sini

IInilah rahsia saya bermain Affiliate...
Ada masanya saya boleh perform... Ada masanya tidak...

jadi, Kita kenal pasti mana satu cabaran Affiliate yang rasa kita boleh perform... Dan berikan sedikit tumpuan ke arah itu... Mana yang rasa tak boleh perform tu, tak perlu nak berikan tumpuan lebih...

Itu sahaja sedikit perkongsian saya pada kali ni...

P/S : Sekiranya anda masih belum pernah jana pendapatan melalui affiliate, saya syorkan dapatkan ebook saya secara Percuma KLIK Di SINI. Semoga sedikit sebanyak dapat membantu..

Info Berkaitan:

23 ulasan:

  1. wah..tuan memang hebat juga..

    tahniah..

    Raja Kamil memang lejen..

    Antara IM yang sebaris dengan Gobala,Zamri Nanyan dan Nigel Ong

    BalasPadam
  2. Patutlah tadi dagu saya gatal je, rupanya ada orang buat post pasal saya.
    Hehe ...

    Terima kasih tuan Anuar. Tip buat affiliate di tempat takde Jerung tu, memang tip yang genius !

    Keep it up tuan ...... boleh jadi lejen.

    Hint : Money is in the list ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. nak tahu juga tahu money is in the list..

      tafsiran awal ialah nak buat duit gunakan lead email..

      hahaha ..

      itu memang kerja IM untuk jana duit..

      terbaik la

      Padam
  3. tuan nih dah kira otai jugak nih.. raja kamil tuh orang lama dan dia pun memang banyak pengalaman...

    BalasPadam
    Balasan
    1. satu lagi dah kerjaya mereka bro..

      terbaik la mereka tu.

      Padam
  4. Salam.. .. terima kasih tuan berkongsikan pendapat mengenai affiliates di posting ni..ada tak tuan posting khusus perkenalkan apa itu affiliates? sy berminat nak baca

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam...
      Ada saya tulis dlm ebook saya Belajar Buat Blog..
      Boleh download secara percuma di blog Belajarblog2017.blogspot.com

      Padam
  5. teringin gak nak beli tu. insyaALlah

    BalasPadam
  6. Taniah saudara anuar Tuan pun dah dikira sama otai juga dengan mereka

    BalasPadam
  7. hebatnya dapat income sampai beribu-ribu.

    BalasPadam
  8. Menarik ni. Wajib cuba juga ikut level kita.

    BalasPadam
  9. Balasan
    1. tak perasan produk raja kamil. memang hebatlah

      Padam
  10. nih affiliate yer... heheh.. pernah tgk tapi tak faham saant

    BalasPadam
  11. Dapatlah duit lebih sikit buat raya ni kan.

    BalasPadam
  12. memang hebatlah tuan raja kamil...

    BalasPadam
  13. Banyaknya affiliate komisyen. sekali 2k tu

    BalasPadam
  14. Kalau ada mailing list besar, In Shaa Allah income pun besar jugak tu

    BalasPadam
  15. sangat menarik hal yang satu ini nanti bila ada reski punya domain sendiri baru cuba juga hal ini

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra