Rabu, 14 Disember 2016

Siapa Raja Kamil? (Usahawan Internet yang WAJIB anda kenali)

with 13 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Dalam artikel yang saya tulis sebelum ini bertajuk 5 Cara Simple Jana Pendapatan pasif melalui blog

Ada satu komen positif daripada seorang pembaca yang menarik perhatian saya..

"hebat en. Anuar. Boleh saya katakan seperti sifu IM. diharap En. Anuar keluarkan panduan untuk kami yang sama ingin menjadi seperti Tuan."
- Terviral -
Apabila membaca komen tersebut... Alamak!!!.... Rasa segan pun ada...

Saya masih belum layak untuk mendapat gelaran sifu IM... 

Masih terlalu kerdil jika hendak dibandingkan usahawan-usahawan internet lain di luar sana..

Masih terlalu jauh lagi perjalanan saya.... untuk mengikut jejak langkah usahawan-usahawan internet yang telah berjaya... 

Sekiranya ada yang mahukan panduan tentang usahawan internet.... Saya syorkan anda belajar dengan seorang Sifu IM terkenal bernama Raja Kamil 

Raja Kamil ni bukan sahaja disegani oleh IM-IM di Malaysia... Malah juga turut dihormati oleh IM-IM diperingkat global..

Siapa Raja Kamil?


Boleh tengok dalam gambar di bawah.... 


Sumber : Klik Di Sini

Seorang usahawan internet yang sangat sempoi... 

Dengan hanya memakai kain pelekat sahaja, beliau mampu menghasilkan pendapatan 4 hingga 5 angka sebulan..

Berikut merupakan salah satu pendapatan yang beliau perolehi dalam satu cabaran affiliate tempatan..

Sumber : Klik Di Sini

Dalam cabaran ini beliau mendaftar dengan menggunakan 2 ID ejen... Satu ID ejen untuk diri beliau dan satu lagi ID ejen untuk isteri beliau...

ID ejen yang pertama rk berjaya menghasilkan jualan sebanyak RM43,381.00  dengan mendapat komisyen sebanyak RM22,377.70 

ID ejen yang kedua nusra berjaya menghasilkan jualan sebanyak RM38,605.00  dengan mendapat komisyen sebanyak RM19,335.00 

Hmmmm.... Dahsyatkan?

Walaupun mendaftar dengan menggunakan 2 ID yang berbeza, tapi kedua-duanya mempu masuk dalam carta Top 5 dengan hasil jualan 5 angka... Bukan calang-calang orang boleh buat macam ni... 

Ini baru satu cabaran affiliate... Tempatan pulak tu! .... Belum masuk lagi cabaran-cabaran affiliate yang beliau sertai di luar negara...

Sebab tu kalau nak cari guru tentang IM... Raja Kamil merupakan antara calon yang boleh saya rekemenkan...

Macamana nak menuntut Ilmu IM daripada Raja Kamil?

Setakat ini ada beberapa panduan IM (Usahawan Internet) yang telah dihasilkan oleh Raja Kamil telah menjadi rujukan Usahawan-usahawan internet di Malaysia. Antaranya:

Sekiranya anda perasan... Kebanyakan laman web yang dihasilkan oleh Raja Kami ni simple sahaja... 

Kalau kita yang buat laman web macam tu.... Confirm orang tak berminat pun nak baca laman web kita...

Tapi..... sekiranya laman web tersebut kepunyaan Raja Kamil... Simple macam mana pun laman web tu, pasti ramai usahawan internet berminat untuk membacanya... Inilah kelebihan yang dimiliki oleh Raja Kamil. Beliau mempunyai Aura yang tersendiri...

"Sentuhan Emas beliau dalam setiap cabaran affiliate yang beliau sertai, pastinya akan diingati oleh setiap peserta.... "

Berikut pula merupakan antara gambaran produk-produk yang telah dihasilkan oleh Raja Kamil..

Sumber : Klik Di Sini

Sumber : Klik Di Sini

Sumber : Klik Di Sini

Sekiranya ada yang bercita-cita nak jadi seorang usahawan internet yang berjaya... Bercita-cita untuk buat duit dengan hanya memakai kain pelekat di rumah seperti Raja Kamil... Saya syorkan kepada anda supaya membaca ebook-ebook hasil tulisan beliau...

Tak rugi pun kita membuat sedikit pelaburan ke atas ilmu.... Pasti ada pulangannya di kemudian hari... In Shaa Allah..

Info Berkaitan:


13 ulasan:

  1. Aku suka dengan cara Raja Kamil... memang sempoi jek.. :-)

    BalasPadam
  2. dah 2 kali mimpi pasal RK. sebelum dia up status kat fb, saya dah mimpi dulu status yang dia akan up tu. dah 2 kali terjadi.. hahahah!

    BalasPadam
  3. Betul tu, kalau saya buat sales letter macam RK, gerenti tak dak sapa nak beli ha ha

    BalasPadam
  4. nampak figure income tu terbayang kegigihan usahanya ke arah itu

    BalasPadam
  5. Perancangan yang teliti ni dia buat macam ni sebab tu dapat income yang tinggi. :D

    BalasPadam
  6. mmg hbat dpt income mcm tu..enth la teknik apa digunakan..

    BalasPadam
  7. RK ni lama, dia ada list besar dalam banyak niche khusus. Dalam IM tempatan ni tak berapa sgt RK, dia lebih banyak buat duit USD... byk produk resell rights oversea dia jual.

    BalasPadam
  8. Kalau pakar memang mudah nak menjana pendapatan tinggi sebab ilmunya dah lama dipraktikkan

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra