Jumaat, 15 Disember 2017

Bagaimana Cara Nak Tebus Diskaun Homestay sebanyak RM40?

with 3 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Terlebih dahulu saya nak ucapkan terima kasih kerana terus setia membaca blog ini, dan membaca info-info menarik yang telah saya kongsikan di blog ini..

Sebelum ini, saya ada menulis tentang artikel bertajuk Rujukan Penting Untuk Homestay..

Dalam artikel terbeut saya ada senaraikan artikel-artikel homestay yang terdapat di blog Coretan Anuar, disamping beberapa pautan tentang rujukan penting untuk Homestay..

Yang terbaru di laman web  https://homestay5491.easy.co ada menyediakan Kod Kupon Diskaun sebanyak RM40 untuk tempahan homestay yang dilakukan sehingga 31 Disember 2017. Kod Kupon ini hanya boleh digunakan untuk 20 tempahan sahaja. Siapa Cepat dia dapat..

Kod Kupon Valid untuk 20 tempahan sahaja..

Khamis, 14 Disember 2017

Rujukan Penting Untuk Homestay..

with 2 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sebelum ini ada rakan-rakan yang bertanya kepada saya..


Rujukan Penting Untuk Homestay
Rujukan Penting Untuk Homestay

Isnin, 11 Disember 2017

7 Tools Wajib Untuk Setiap Peniaga Online

with 9 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sekejap betul masa berlalu..

Tinggal beberapa hari sahaja lagi sebelum kita melangkah ke tahun baru 2018.

Kepada yang berniaga secara offline mahupun online, pada ketika ini masing-masing sudah boleh mula buat kira-kira tentang untung-rugi perniagaan yang telah anda jalankan selama setahun. 

Dah boleh mula buat kira-kira Samada untung besar ataupun tidak, Samada sekadar cukup-cukup makan sahaja, atau yang lebih menyedihkan lagi sekiranya ada mana-mana peniaga nak STOP dengan perniagaan mereka sekarang disebabkan tak balik modal atau tak terbaloi dengan keuntungan yang diperolehi..

Sekiranya perniagaan anda sampai ke tahap macam tu, bagi saya ianya cukup menyedihkan..

Saya pun pernah melaluinya suatu ketika dahulu.. Semasa langsung tidak mempunyai ilmu untuk melakukan perniagaan secara Online..

Bila dah tahu sedikit demi sedikit ilmu perniagaan secara online ni, Alhamdulillah sedikit sebanyak mampu membuatkan saya berasa lega.. Jadi, dalam post kali ni saya akan kongsikan kepada anda, 7 Tools yang wajib digunakan oleh setiap Peniaga Online.

7 tools ini bukan saya yang reka.. Tetapi berdasarkan maklumat-maklumat yang saya perolehi daripada usahawan-usahawan internet terkenal di Malaysia seperti:  
Kesemua mereka akan memperkatakan perkara yang hampir sama. Jadi, saya rumuskan info-info yang telah mereka kongsikan untuk kejayaan perniagaan online kita bersama.


7 Tools Wajib Untuk Setiap Peniaga Online


7 Tools Wajib Untuk Setiap Peniaga Online
7 Tools Wajib Untuk Setiap Peniaga Online
Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Featured Posts

Pembaca Paling Mesra