Rabu, 17 Julai 2019

10 Ebook Top BestSeller Jun 2019!

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Berikut merupakan 10 Ebook BestSeller Klikjer pada bulan Jun 2019.

Nampaknya Ebook Bisnes Shopee dan ebook Bisnes Tudung masih lagi mengunggulu kedudukan juara dan naib juara carta pada bulan Jun 2019... Bukan Biashee Biashee tu.... TAHNIAH!!!

CARTA 10 EBOOK TOP BESTSELLER - JUN 2019
(Klik Pada Gambar untuk mendapatkan info yang lebih jelas)

Rabu, 10 Julai 2019

WW : Wang bukan segala-galanya, Tetapi segala-galanya memerlukan wang

with 2 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Wang bukan segala-galanya, Tetapi segala-galanya memerlukan wang
Wang bukan segala-galanya, Tetapi segala-galanya memerlukan wang

Rabu, 12 Jun 2019

Potensi Pendapatan 4 hingga 5 angka sebulan dengan Bisnes Printing

with 1 comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...


"Selepas raya anak-anak happy sebab dapat banyak duit raya, emak ayah pula resah menunggu gaji yang akan datang"

Anda dan pasangan anda ada tak mempunyai perasaan macam ni??...

Secara jujurnya dan secara realitinya saya dan isteri saya ada mempunyai perasaan macam ni... Maklumlah kita menyambut perayaan Hari Raya Aidilfitri. Terlalu banyak duit yang diperlukan, daripada sekecil-kecil perkara sehingga sebesar-besar perkara termasuk beli baju raya, beli kuih raya, sediakan duit raya, duit minyak kereta nak berjalan ke sini sana, dan lain-lain. 

Sementara nak tunggu duit gaji yang akan datang, pada masa ini kami terpaksa survive dengan melakukan beberapa kerja part time antaranya melalui Bisnes Cendermata/Printing, Bisnes Homestay, dan Affiliate

Diantara ketiga-tiga peluang kerja parttime yang sedang saya buat sekarang ni, Bisnes Cendermata/Printing bagi saya yang paling mudah sekali nak buat. Dengan berbekalkan sebuah printer jenama Canon yang kami beli dalam RM300, sehingga kini kami dah berjaya menghasilkan jualan puluhan ribu ringgit. Syukur Alhamdulillah..  

Bisnes Printing/Cenderamata ni sebenarnya ada banyak cabangnya. Antaranya, anda boleh tengok sendiri dalam gambar di bawah.
Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Featured Posts

Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra