Isnin, 16 April 2018

LANGKAH BERJAGA-JAGA untuk mengelak Jadi MANGSA IBU KUTU EMAS ONLINE

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Baru-baru ni, kalau anda perasan dekat group-group pengiklanan facebook dah mula muncul balik main kutu emas ni. 

"Dah start balik dah. Ibu-ibu kutu emas secara online muncul. Harap-harap jangan ada lagi kisah sontot menyontot."
Untuk makluman anda yang baru pertama kali dengar tentang main kutu emas ni.. Main kutu emas ni sebenarnya sama macam main kutu duit. Setiap bulan ada bayaran yang perlu dikeluarkan oleh "anak-anak kutu" kepada "ibu kutu". Sebagai contoh RM150 sebulan. Kemudian duit yang dikumpulkan oleh "Ibu Kutu" pada setiap bulan akan digunakan untuk membeli emas. Setiap "Anak kutu" akan dapat bahagian emas masing-masing mengikut giliran pada setiap bulan. 


Selasa, 27 Mac 2018

Result SEO : Hadiah Hari Guru 2018

with 4 comments
Hari Guru 2018 akan tiba tak lama lagi. Pada ketika ini, ibu bapa sudah mula membuat survey di internet untuk mendapatkan Hadiah Hari Guru 2018 yang sesuai untuk diberikan kepada guru-guru yang mengajar anak-anak mereka semasa hari Guru nanti.

Budaya memberi hadiah kepada guru semasa 16 Mei menjadi rutin/kebiasaan seluruh rakyat Malaysia pada setiap tahun. Bukan selalu pun nak bagi hadiah!. Setahun sekali sahaja, sebagai tanda penghargaan dan berterima kasih di atas tunjuk ajar dan pengorbanan guru-guru yang telah mendidik anak-anak kita.

Selasa, 20 Mac 2018

Senarai Rumah Banglo, Teres dan Appartment Mampu Milik di Negeri Perak

with 6 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Ada satu berita baik untuk warga Perak.... Nak dengar tak??

Tak nak dengar, Tapi nak Baca...

Hehehe...  Betul ke ni?

Kalau betul bagai dikata... Alhamdulillah Terima kasih kerana sudi membaca post ini...

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Featured Posts

Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra