Isnin, 4 Februari 2019

Hadiah Hari Guru 2019 (Siri 1)

with 1 comment
Tempahan Hadiah Hari Guru 2019 sudah di buka...

Pasti ada yang tak percaya bila saya buat statement di atas...

Betullah tu... Takkan saya nak tipu pulak...

Kalau tak percaya, boleh melawat fanpage kami di 
-> https://www.facebook.com/pelangicraft/ 

Takkan melawat sahaja kot... Klik lah "like" sekali tanda sokongan anda kepada hasil kreativiti isteri saya..

Penat tahu isteri saya nak fikirkan macam-macam idea untuk menghasilkan kreativiti... Supaya hari guru disambut dengan lebih meriah, dengan kehadiran pelbagai jenis hadiah... 

3 Ebook Percuma Sempena Cuti CNY

with 1 comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Esok dah start cuti Tahun Baru Cina... Yeayyy!!!

Sempena cuti Tahun Baru Cina ni, saja gatal-gatal tangan buat design gambar di bawah... 3 Ebook Percuma Sempena Cuti CNY

3 Ebook Percuma Sempena Cuti CNY
3 Ebook Percuma Sempena Cuti CNY

Jumaat, 1 Februari 2019

Jom Bebas Hutang - Karya Terbaru Dr. HM Tuah Iskandar al-Haj

with 1 comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Apabila sebut nama Dr. HM Tuah Iskandar al-Haj, saya pasti tentu ramai yang mengenali beliau. Tapi, kalau sebut nama Muhamad Anuar Bin Marsib, confirm ramai yang tak kenal... Betul tak?... 
..
Memang dah agak dah jawapan tu... Hahaha... 
..
Mungkin juga anda tidak mengelani Dr. HM Tuah ni... Atau ada kemungkin juga anda lebih mengenali saya berbanding Dr HM Tuah ni.... Mana tahu kan? Sebab tu anda baca blog saya... Eceh..ceh...ceh... Bab angkat bakul sendiri memang pandai lah kome yer... 
..
Baiklah... 
Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Featured Posts

Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra