Rabu, 3 November 2021

10 Ebook Yang Paling Ramai Orang Cari Bulan Lalu!

with 1 comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..



Harapnya anda sentiasa dalam keadaan yang sihat & gembira!



Minggu ini, budak-budak sekolah cuti panjang sebab ada perayaan Deepavali!

Dengar kata, ramai yang ambil kesempatan untuk pulang ke kampung...



Anda pun nak balik kampung ke? Ke dah balik kampung pada minggu lepas?

Jadi.. minggu ni pergi "bercuti-cuti" Malaysia pula? :)



Apa-apa pun... harapnya sentiasa jaga & amalkan SOP agar terhindar dari jangkitan Covid-19.



Baiklah!



Di awal bulan begini... kami di Klikjer.com nak share sedikit info tentang 10 ebook yang paling laris sepanjang bulan lalu!



Manalah tahu, mungkin ada ebook di dalam senarai ini yang menarik perhatian anda!

Boleh klik pada gambar tu untuk tahu lebih lanjut pasal ebook tersebut.


TOP 10 EBOOK BEST-SELLER OKTOBER 2021
(Klik Pada Gambar untuk mendapatkan info yang lebih jelas)

Sabtu, 25 September 2021

Ini 10 Ebook Paling Laris Bulan Lalu (Ogos 2021)

with 1 comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..



Apa khabar semua?

Harapnya sihat selalu!



Apa ya berita yang menarik minggu ini bagi anda?



Bagi saya... berita yang menarik minggu ni adalah pasal "burger syukor" yang terjual 1 juta biji sebulan, dan juga kisah pengasas web shopee yang kini menjadi orang paling kaya di Singapura dengan nilai kekayaan lebih RM 82 billion.

Khamis, 26 Ogos 2021

5 Cara Penternak Kambing Menjana Keuntungan Lumayan HANYA Dengan Projek Ternakan Kambing..

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Pernah tak anda fikir kenapa ya para penternak kambing kecil-kecilan sentiasa tersenyum walaupun banyak menghabiskan masa dan tenaga mereka setiap hari menjaga kambing-kambingnya tanpa rasa jemu?

Ciri-ciri Kambing Katjang
Kambing Katjang
Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Featured Posts

Pembaca Paling Mesra