Isnin, 22 Oktober 2018

Saya TAK NAK reply Whatsapp Awak!

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...
.
Sekadar berkongsi sedikit info dengan pembaca blog ini..
..
Pernah tak anda berhadapan dengan situasi seperti ini?

- Anda send Whatsapp orang tak balas
- Anda Send Whatsapp Customer tak respond... senyap!
- Anda Send Whatsapp Customer Blue Tick sahaja
- Anda Hantar Whatsapp banyak kali pun, customer langsung tak respond...

Bila berhadapan dengan situasi seperti ini, mesti rasa geram kan!!....
Lebih-lebih lagi kalau kita dah keluarkan kos marketing untuk dapatkan data pelanggan...
Bila dah dapat data yang kita perlukan, pelanggan pula tak bagi respond bila kita hubungi mereka...



Macamana cara nak atasi masalah ni?


Anda boleh cuba gunakan Template-template pengiklananyang disediakan oleh Team Write to wealth..
Ada banyak templete pengiklanan... Pilih templete yang sesuai dengan bisnes anda...

(Klik pada tajuk templete yang mana {nama} perlukan sahaja. Jangan klik semua)

Setiap bisnes mempunyai keunikannya yang tersendiri... Berbeza dengan bisnes yang lain...

Anda kena faham betul-betul ayat-ayat yang dapat mempengaruhi emosi pelanggan..

Kalau anda betul-betul dapat kuasai perkara ni, In Shaa Allah lepas ni senang nak buat jualan...

----------------------------------------------
Promote Seminar terhampir
---------------------------------------------

Seminar Total Google Marketing (TGM)
✓ Tarikh: 27 Oktober 2018 (Sabtu)
✓ Masa: 8.30 am - 10.00 pm
(pendaftaran bermula 8.00 am)
✓ Perlu bawa: Pen & Smartphone
✓ Lokasi : Dewan Ballroom, Hotel Acappella, No. 8, Persiaran Sukan, Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor.
✓ Daftar secara Online : https://sifuadwords.my/tgm


Kelas Ads Marathon
✓ Tarikh: 14hb November 2018 (Rabu)
✓ Masa: 9.00 am - 5.00 pm
✓ Lokasi : My Space Center, Ampang.
✓ Daftar secara Online : https://writetowealth.my/kelasadsmarathon


Perkongsian Ikhlas dari saya..

Anuar
http://www.myhomestay4u.net 
http://www.coretananuar.com

Ahad, 21 Oktober 2018

Cabaran Affiliate Pay Per Lead (PPL) RM1

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Dalam Post kali ni saya nak kongsikan info yang ringkas berkaitan Cabaran Affiliate Pay Per Lead (PPL) RM1 



Cabaran ini akan bermula pada 25 Oktober 2018 dan akan berakhir serta merta setelah cukup 1000 Lead...

Komisyen affiliate untuk cabaran ini akan di bayar pada 1 Disember 2018...

==============
AMARAN KERAS 
==============

Anda tidak dibenarkan download ebook ini melalui link affiliate anda sendiri...

Kami boleh kesan mana-mana ejen yang download melalui link sendiri disebabkan kami ada rekod IP Adress setiap link yang masuk dalam statistik kami...

Sekiranya ini berlaku, kami tidak akan bayar komisyen kepada ejen tersebut....

Jom, mula dapatkan link affiliate anda... dengan cara

1) login di sini (Pendaftaran Percuma)


.

2) dapatkan link affiliate yang mengandungi ID anda.

Contoh :


Promote link affiliate ini ke group-group bisnes di facebook, whatsapp, telegram dan sebagainya....


Ingat yer.... Cabaran affiliate ini hanya sah untuk 1000 leads yang pertama sahaja.... Lepas cukup 1000 leads, komisyen affiliate akan kembali seperti biasa iaitu RM0.50/lead...


Info Berkaitan:

Khamis, 18 Oktober 2018

Panduan lengkap Close Sale pelanggan!!

with 3 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

{nama}

Dalam Perniagaan Internet, Close sale sangat penting!!!...

Sehebat mana pun {nama} buat pemasaran...
  • 'Copy & paste' di group-group facebook
  • Buat iklan di fanpage
  • keluarkan kos pengiklanan berbayar ribuan ringgit di fanpage..
  • Share banyak kali di Instagram
  • Dan sebagainya..


TAPI...

Kalau tak tahu nak buat Close Sale... 
Tak tahu nak buat ayat-ayat memukau untuk close sale customer

Kos pemasaran anda akan lebur macam tu sahaja...
Masa yang anda gunakan untuk memasarkan produk juga tak berbaloi dengan hasil pulangan yang anda perolehi..

Rugi masa... Rugi kos...

Sebab tu ramai usahawan online sangat-sangat menitikberatkan Close Sale...

Tau tak sebenarnya ada skrip yang akan memudahkan {nama} untuk close sale?

Kalau nak tau tentang rahsia bina skrip close sale =>
(Klik Gambar atau Button di bawah)



NEWBIE DAN TEAM STOKIS / AGENT & DROPSHIP SANGAT DIGALAKKAN UNTUK MILIKI EBOOK INI!


ANTARA KANDUNGAN MENARIK DALAM EBOOK INI:
  1. Pengenalan jenis-jenis close sales.
  2. Cara mengenal kategori leads dan mengasingkannya.
  3. Teknik close sales di whatsapp.
  4. Teknik close sale online dan offline.
  5. Rejection handling dan cara mengatasinya.
  6. Cara follow up yang betul.
  7. Pelbagai bonus menarik yang tak masuk akal!
  8. Dan banyak lagi....


Siapa yang WAJIB beli ebook ini?

1. Peniaga yang selalu pening kepala untuk close sale.

2. Peniaga yang susah nak pikat hati customer untuk membeli.

3. Peniaga yang selalu mati akal untuk close sale customer.

4. Peniaga yang buntu dan tak ada idea nak pikat customer membeli.


Kalau {nama} bukan salah seorang daripada senarai di atas, sila abaikan sahaja email ini..

Tapi, sekiranya {nama} juga mempunyai masalah nak buat Close Sale  seperti saya...

Saya syorkan klik ayat di bawah:



Semoga bermanfaat..

Ikhlas dari


Anuar
Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Featured Posts

Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra