Selasa, 10 Oktober 2023

10 Panduan Terbaik Terbitan Klikjer pada Bulan September 2023

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Alhamdulilah.. dah masuk bulan Oktober 2023!

Bermakna, hanya tinggal lebih 3 bulan sahaja untuk kita setelkan apa-apa "goal" yang telah kita tetapkan untuk tahun 2023.

Di Klikjer.com, mereka sasarkan untuk terbitkan 6 buah ebook pada tahun ini!

Alhamdulillah.. setakat ini, sudah 4 buah ebook telah diterbitkan!

In shaa Allah, ada 2 buah ebook lagi bakal diterbitkan sebelum tahun 2023 ini berakhir!

Baiklah, macam biasa... setiap awal bulan, kami di Klikjer.com akan berkongsikan carta TOP 10 Panduan yang paling laris sepanjang bulan lalu...

Jadi, disini kami nak kongsikan CARTA TOP 10 EBOOK BESTSELLER BULAN SEPTEMBER 2023 yang lalu...

Jom kita tengok!

TOP 10 BESTSELLER @ SEPTEMBER 2023
(Boleh klik pada setiap gambar di bawah untuk tahu info lanjut berkenaan setiap panduan!)

Khamis, 10 Ogos 2023

Panduan Top 10 Di Klikjer Bulan Julai 2023!

with 2 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Alhamdulilah.. Sekarang dah masuk bulan Ogos 2023!

Seperti yang di ramalkan pada hujung tahun 2022 dulu... keadaan ekonomi dunia akan mula beransur pulih menjelang pertengahan tahun 2023. Ekonomi Malaysia pun nampaknya berkembang dengan sangat baik.. harga barang makanan asas pun nampaknya dah stabil sikit dan sudah berhenti meningkat.

Nilai Ringgit dah naik semula berbanding bulan lepas.
OPR pun dah stop menaik sekejap..! Harapnya ia terus kekal pada mata 3.00.

Pasaran saham pun sudah melonjak lebih 80 mata sejak 3 minggu kebelakangan ini!

Banyak faktor.. menunjukkan keadaan ekonomi bertambah baik!

Cuma.. maklumlah.. dah dekat PRN ni.. macam-macam lah isu akan dimomokkan kepada rakyat... pandai-pandailah kita menilainya.. :)

Ok!

Baiklah, macam biasa... setiap awal bulan, Pihak Klikjer.com akan berkongsikan carta TOP 10 Panduan yang paling laris sepanjang bulan lalu...

Jadi, disini saya nak kongsikan CARTA TOP 10 EBOOK BESTSELLER BULAN JULAI 2023...

Jom kita tengok!


TOP 10 BESTSELLER @ JULAI 2023
(Boleh klik pada setiap gambar di bawah untuk tahu info lanjut berkenaan setiap panduan!)

Isnin, 3 Julai 2023

Panduan Terlaris Bulan Jun Lalu!

with 1 comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Apa khabar?

Alhamdulillah.. setelah beberapa hari bercuti... hari ni dah start kembali semula berkerja/berniaga!

Bulan Julai 2023, nampaknya tak banyak cuti... jadi boleh fokus betul-betul pada bisnes/kerja. Kena tengok semula target, plan dan strategi yang telah diaturkan pada awal tahun lalu.. masih on track ke.. atau perlu di adjust sikit-sikit supaya apa yang ditargetkan, boleh dicapai!

Baiklah.. macam biasa... pada setiap awal bulan..

Pihak Klikjer.com akan berkongsi Carta Top10 Panduan Terlaris sepanjang bulan lalu!

Jom kita tengok!

(boleh klik pada gambar ebook dibawah untuk tahu lebih lanjut berkenaan sesuatu ebook)


CARTA TOP 10 BESTSELLER JUN 2023
(Boleh klik pada setiap gambar ebook dibawah jika mahu info lanjut)

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Featured Posts

Pembaca Paling Mesra