Rabu, 19 April 2017

Hadiah-hadiah berjumlah RM50 Ribu untuk dimenangi dalam Cabaran Affiliate MEGA 2017

with 19 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejatera..

Ni ada Berita baik untuk rakyat Malaysia!!

Tak lama lagi akan berlangsungnya Cabaran Affiliate Mega yang menawarkan hadiah-hadiah lumayan berjumlah RM50 ribu. 

Hmmm... Memang lumayan tu.. Boleh cari duit tambahan untuk keperluan hari raya nanti



  1. Hadiah di tempat pertama sebuah kereta Produa Axia atau wang tunai berjumlah RM15,000
  2. Hadiah di tempat kedua sebuah Motorsikal Yamaha LC135 atau wang tunai berjumlah RM5,000
  3. Hadiah di tempat ketiga sebuah Motorsikal Yamaha Lagenda atau wang tunai berjumlah RM3,000
  4. Hadiah di tempat keempat sebuah Basikal Elektrik atau wang tunai berjumlah RM2,000
  5. Hadiah di tempat kelima sebuah Basikal Elektrik atau wang tunai berjumlah RM1,500
  6. Hadiah di tempat keenam sebuah Drone atau wang tunai berjumlah RM500
  7. Hadiah di tempat ketujuh sebuah Drone atau wang tunai berjumlah RM300
  8. Hadiah di tempat kelapan sebuah VR Box atau wang tunai berjumlah RM150
  9. Hadiah di tempat kesembilan sebuah VR Box atau wang tunai berjumlah RM150
  10. Hadiah di tempat kesepuluh sebuah VR Box atau wang tunai berjumlah RM150
  11. Hadiah di tempat ke11 wang tunai berjumlah RM100
  12. Hadiah di tempat ke12 wang tunai berjumlah RM100
  13. Hadiah di tempat ke13 wang tunai berjumlah RM100
  14. Hadiah di tempat ke14 wang tunai berjumlah RM100
  15. Hadiah di tempat ke15 wang tunai berjumlah RM100
  16. Hadiah di tempat ke16 wang tunai berjumlah RM100
  17. Hadiah di tempat ke17 wang tunai berjumlah RM100
  18. Hadiah di tempat ke18 wang tunai berjumlah RM100
  19. Hadiah di tempat ke19 wang tunai berjumlah RM100
  20. Hadiah di tempat ke20 wang tunai berjumlah RM100

Info tentang Cabaran Affiliate MEGA 2017

Cabaran ini Terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia.

Cabaran Affiliate Mega akan bermula pada :
25 April - 26 May 2017

Untuk menyertai Cabaran ini, boleh daftar secara PERCUMA menerusi link ini
-> http://bit.ly/2oohDd4 

Isi nama dan email yang tertera di laman web di atas. 
Selepas itu, anda akan dibawa ke ruangan pendaftaran untuk menyertai cabaran ini.

Dalam cabaran ini, para peserta akan berpeluang mendapat komisyen melalui empat cara iaitu:
  1. Pay Per Lead (PPL) pertama - Setiap kali ada pelanggan yg mendaftar EMAIL  mereka menerusi link affiliate anda, anda akan dibayar komisen sebanyak RM0.50 untuk setiap email.
  2. Pay Per Lead (PPL) kedua - Setiap kali pelanggan tadi ingin mendaftar sbgai Agen affiliate seperti anda untuk mendapatkan link affiliate mereka sendiri, anda akan dibayar sebanyak RM1.00 untuk setiap pendaftaran.
  3. Pay Per Sale (PPS) Pertama - Setiap kali pelanggan tadi ingin membeli Produk menerusi link affiliate anda, anda akan dibayar RM100 dan secara automatik anda layak untuk bersaing dalam CABARAN AFFILIATE MEGA ini
  4. Pay Per Sale (PPS) Kedua - Setiap kali Agent affiliate yang berdaftar melalui link affiliate anda melakukan promosi dan berlaku jualan melalui hasil promosi tersebut maka Anda akan di BAYAR komisyen sebanyak RM50
Cara ini dipanggil affiliate 2 peringkat, iaitu komisyen untuk Tier 1 adalah sebanyak RM100 manakala komisyen untuk Tier 2 adalah sebanyak RM50.

Sekiranya anda masih belum pernah ada pengalaman menyertai mana-mana program Affiliate seperti ini, saya bagi satu contoh seperti dalam gambar di bawah:


Contoh : Agihan Komisyen untuk Affiliate Tier 1 dan Affiliate Tier 2 bagi satu program affiliate yang pernah saya sertai
Contoh Komisyen Affiliate Tier 2 : walaupun sedikit tapi bila dikumpulkan boleh jadi banyak

Dah faham dah? Betapa seronoknya menyertai program affiliate yang ada menyediakan komisyen 2 peringkat macam ni. Kalau kita tak buat kerja-kerja promosi, masih ada orang lain yang akan tolong buat kerja-kerja promosi untuk kita.

Kita usaha sekali. Mungkin hasilnya berkali-kali.

Sebab tu saya berani kata..
"Join jangan tak join..Rugi kalau tak join.."
Untuk maklumat lanjut, atau untuk mendaftar menyertai Cabaran Affiliate Mega ni bolehlah layari laman web berikut: 
-> http://bit.ly/2oohDd4 
-> http://bit.ly/2oohDd4 
-> http://bit.ly/2oohDd4 

Semoga bermanfaat....

Sekiranya ada sebarang info terkini, saya akan kongsikan dari masa ke masa nanti... In Shaa Allah..
P/s: Boleh juga daftar Cabaran Affiliate Mega 2017 dengan klik banner di bawah


19 ulasan:

  1. persaingan sengit kali ini., saya memang dah daftar tapi belum start engine lagi..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dah boleh start dah tu... Jangan terlewat nak join..

      Padam
  2. wow.....nak ikut nie..

    nak buat yang terbaik..

    terima kasih kerana berkongsi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jom join... Kita sama-sama bagi cabaran kepada usahawan-usahawan internet

      Padam
  3. Balasan
    1. Memang sengit... Jemputlah puan Raihanah join sekali..

      Padam
    2. nak kena study dulu benda apa ni. insyaAllah

      Padam
  4. mesti sengit ni.. yang power dan bertuah je akan merasa hadiah lumayan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya.. seperti yang dijangka.. pastinya sengit.. jom ramai2 kita memeriahkan cabaran Affiliate ni..

      Padam
  5. Lumayan hadiah2 dia ni.. Semoga berjaya kepada mereka yang ikut..

    BalasPadam
    Balasan
    1. pakar macam bro..wajib ikut la..

      hebat hadiah yang ditawarkan

      Padam
  6. tak pandai bab ni..tp tengok hadiahnya memang lumayan sangat.

    BalasPadam
  7. pergh lumayan sekali hadiah yang ditawarkan nya

    BalasPadam
    Balasan
    1. hadiah lumayan dan persaingan sengit..

      Padam
  8. menarik nih... blh cuba join mana tau kot2 ada rezeki lebih.. terima kasih atas perkongsian tuan..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya... jemputlah join.. memang menarik..

      Padam
  9. menarik hadiah-hadiah tu ek. Mesti ramai yg join....

    BalasPadam
  10. Wah lumayan betul hadiah yang ditawarkan.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra