Jumaat, 21 April 2017

Peluang menang sebuah Produa Axia sebelum hari Raya Aidilfitri!

with 14 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejatera..

Baru-baru ni ada bekas student saya, usik saya di facebook.. gara-gara tolong promosikan Formula Income Seumur Hidup

Bekas Student catur saya : "Hu3.. Terbaiklah Encik"

Saya : "Terima kasih.."

Bekas Student catur saya : "Boleh menang kereta ni hu3"

Saya  : "Peluang nak menang kereta tu mungkin agak mustahil.. Sebab yang akan join nanti dah tentu pakar-pakar affiliate tempatan.. Kalau dapat masuk dlm senarai Top 20 pun dah kira ok sangat"  

Produa Axia Merah
Alangkah bestnyanya kalau dapat bawa Produa Axia Merah pada hari raya nanti.


Sebenarnya bekas student catur saya pun join juga Cabaran Affiliate Mega ni. Malah, dia dah join terlebih dahulu daripada saya.

Salah satu sumber saya dapat tahu Cabaran Affiliate Mega ni pun daripada beliau. Lepas lebih kurang 2 hari tahu, baru tergerak hati nak join cabaran ni.

Saya join cabaran ni, sebab saya fikir bukan susah pun. Lagipun, pendaftaran untuk menyertai cabaran ini adalah Percuma.

Menang atau kalah belakang kira.. Yang penting join jer dulu..
Kata orang tua-tua tuah ayam nampak di kaki.. Tuah manusia siapa yang tahu..


Pendaftaran PERCUMA menyertai Cabaran Affiliate Mega (Klik lini di bawah)-> http://formulaincomeseumurhidup.com

Ya! Dengan hanya pendaftaran Percuma ini melayakkan kita mendapat pasif income di samping 20 hadiah lumayan menanti setiap peserta.



  1. Hadiah di tempat pertama sebuah kereta Produa Axia atau wang tunai berjumlah RM15,000
  2. Hadiah di tempat kedua sebuah Motorsikal Yamaha LC135 atau wang tunai berjumlah RM5,000
  3. Hadiah di tempat ketiga sebuah Motorsikal Yamaha Lagenda atau wang tunai berjumlah RM3,000
  4. Hadiah di tempat keempat sebuah Basikal Elektrik atau wang tunai berjumlah RM2,000
  5. Hadiah di tempat kelima sebuah Basikal Elektrik atau wang tunai berjumlah RM1,500
  6. Hadiah di tempat keenam sebuah Drone atau wang tunai berjumlah RM500
  7. Hadiah di tempat ketujuh sebuah Drone atau wang tunai berjumlah RM300
  8. Hadiah di tempat kelapan sebuah VR Box atau wang tunai berjumlah RM150
  9. Hadiah di tempat kesembilan sebuah VR Box atau wang tunai berjumlah RM150
  10. Hadiah di tempat kesepuluh sebuah VR Box atau wang tunai berjumlah RM150
  11. Hadiah di tempat ke11 wang tunai berjumlah RM100
  12. Hadiah di tempat ke12 wang tunai berjumlah RM100
  13. Hadiah di tempat ke13 wang tunai berjumlah RM100
  14. Hadiah di tempat ke14 wang tunai berjumlah RM100
  15. Hadiah di tempat ke15 wang tunai berjumlah RM100
  16. Hadiah di tempat ke16 wang tunai berjumlah RM100
  17. Hadiah di tempat ke17 wang tunai berjumlah RM100
  18. Hadiah di tempat ke18 wang tunai berjumlah RM100
  19. Hadiah di tempat ke19 wang tunai berjumlah RM100
  20. Hadiah di tempat ke20 wang tunai berjumlah RM100
Rugi kalau saya tak rebut peluang ini kan?

Manalah tahu ada rezeki saya dan anda dapat menang sebuah Produa Axia.. Warna merah pulak tu.. Dapat sambut hari raya naik kereta baru..

Chewah... Bukan main kuat lagi berangan yer.... hehehe... Chia.. Chia.. Chia.. ;)

Apa dia sebenarnya Formula Income Seumur Hidup ni? dan Apa dia sebenarnya Cabaran Affiliate MEGA 2017?

Boleh tolong explain sikit tak Encik Anuar?

Hmmm... Formula income seumur hidup ni sebenarnya merupakan salah satu idea perniagaan internet yang dapat membantu ejen affiliate menghasilkan income tanpa batasan hanya melalui satu link affiliate.
"Hanya melalui satu link affiliate membolehkan saya menghasilkan income tanpa batasan? Macam mana tu? Erk.. Saya tak fahamlah.. Cuba explain sikit.."
Baiklah.. Untuk memudahkan pemahaman anda.. Saya telah sediakan sebuah carta alir seperti dalam gambarajah di bawah:
Carta Alir Cabaran Affiliate Mega 2017
Carta Alir Cabaran Affiliate Mega 2017

Daftar secara PERCUMA menerusi link ini
-> http://bit.ly/2oohDd4 

Kemudian membolehkan anda untuk mendapatkan 4 jenis komisyen iaitu:
  1. Pay Per Lead (PPL) pertama - Setiap kali ada pelanggan yg mendaftar EMAIL  mereka menerusi link affiliate anda, anda akan dibayar komisen sebanyak RM0.50 untuk setiap email.
  2. Pay Per Lead (PPL) kedua - Setiap kali pelanggan tadi ingin mendaftar sbgai Agen affiliate seperti anda untuk mendapatkan link affiliate mereka sendiri, anda akan dibayar sebanyak RM1.00 untuk setiap pendaftaran.
  3. Pay Per Sale (PPS) Pertama - Setiap kali pelanggan tadi ingin membeli Produk menerusi link affiliate anda, anda akan dibayar RM100 dan secara automatik anda layak untuk bersaing dalam CABARAN AFFILIATE MEGA ini
  4. Pay Per Sale (PPS) Kedua - Setiap kali Agent affiliate yang berdaftar melalui link affiliate anda melakukan promosi dan berlaku jualan melalui hasil promosi tersebut maka Anda akan di BAYAR komisyen sebanyak RM50
Disamping berpeluang untuk memenagi hadiah-hadiah yang disediakan dari tempat Pertama hingga ke 20.

Kalau ada rezeki anda.. Komisyen pun dapat.. Dalam masa yang sama, hadiah pun dapat.


Sebagai contoh, boleh tengok dalam ScreenShort di bawah:


ScreenShort komisyen Formula Income Seumur Hidup

Alhamdulillah.. Ada juga rezeki saya dalam masa tiga hari ni..

Bukan susah pun kerja saya.. Daftar Percuma..

Kemudian promote link affiliate saya..
Itu sahaja yang telah saya lakukan..

Nak cuba?

Jom daftar secara Percuma sekarang Juga: 
-> http://bit.ly/2oohDd4 
-> http://bit.ly/2oohDd4 
-> http://bit.ly/2oohDd4 

Tak cuba mana nak tahu kan?
Dah cuba nanti barulah tahu...
P/s: Boleh juga daftar Cabaran Affiliate Mega 2017 dengan klik banner di bawah


Info Berkaitan:

14 ulasan:

  1. Balasan
    1. Memang.. sebab tu saya rasa tertarik untuk mencuba..

      Padam
  2. saya pun tergerak nak mencuba dan daftar pulak bawah tuan Anuar..

    berjaya atau tidak soal kedua..

    soal pertama saya mesti promote all out

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya betul.. berjaya atau tak soal kedua.. yang penting kita cuba dulu..

      Padam
  3. betul tu, menang tak menang belakang kira. janji kita dah mulakan langkah dengan menurut serta dalam pertandingan ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya betul..
      Uncle Zuan pun boleh juga mencuba.. manalah tahu ada rezeki dpt menang kereta.. tengok blog uncle pun boleh tahan juga hebatnya..

      Padam
  4. ni first time saya join contest mega begini...tapi taktau lah setakat mana saya boleh capai hehehe maklumlah newbie.. dah daftar dah di bawah bro anuar..

    BalasPadam
    Balasan
    1. Alhamdulillah...
      Semoga kita sama2 berjaya dlm cabaran Affiliate mega ni.. kelebihan kita, kita penulis blog.. kita boleh share info-info yg berinformasi kpd pembaca blog kita..

      Padam
  5. saya berharap dapat sesuatu yang berharga kali ini..

    buat yang terbaik sahaja la..

    BalasPadam
  6. untung tu, boleh buat raya nanti

    BalasPadam
  7. Boleh kumpul duit untuk raya ni.

    BalasPadam
  8. Menarik sangat hadiahnya tu, boleh bergaya di Aidilfitri

    BalasPadam
  9. ok la tu. mana tau ada rezeki...

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra