Ahad, 8 Januari 2023

CARTA TOP 10 BESTSELLER SEPANJANG TAHUN 2022

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Dah seminggu kita masuk tahun 2023!

Macam mana? Harap semuanya bermula dengan lancar! 😃

Baiklah, sempena awal tahun ini.. pihak Klikjer.com nak kongsi dengan anda Carta Top 10 ebook panduan yang paling laris sepanjang tahun 2022 yang lalu!

Boleh klik pada setiap gambar ebook dibawah jika ingin tahu info lanjut berkenaan ebook tersebut!

CARTA TOP 10 BESTSELLER @ 2022
(Boleh klik pada setiap gambar ebook dibawah jika mahu info lanjut)


Seperti biasa juga, ada panduan yang keluar masuk carta Top 10 pada setiap bulan. Ada beberapa panduan baru diterbitkan sepanjang tahun 2022.

Sepanjang tahun 2022 ini nampaknya panduan Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan terus mendominasi carta, setelah beberapa bulan berada dalam senarai carta Top 10 bulanan Klikjer.com. Kemudian diikuti pula oleh ebook Bisnes Seller di tangga kedua, Ebook Rahsia Kambing di tangga ketiga, ebook Bisnes Tudung di tangga keempat, dan ebook Bisnes Air Balang di Tangga ke lima.

Manakala ebook www.JutawanHomestay.com pula masih mempunyai peminatnya sendiri, terutamanya selepas pendemik Covid-19 kembali reda, ramai orang mula mencari homestay seperti biasa.. 

Dalam masa yang sama, ramai juga pemilik-pemilik rumah yang membeli rumah untuk pelaburan, mula plan untuk menjadikan rumah masing-masing sebagai homestay. Jadi, tak hairanlah bila panduan ini berjaya berada di kedudukan ke 6 carta Top 10 sepanjang tahun 2022.

Untuk lihat lain-lain ebook terbitan Klikjer.com, boleh klik pada butang dibawah!Istimewa untuk anda pembaca blog ini... Saya ada menyediakan bonus untuk setiap pembelian mana-mana ebook keluaran Klikjer menerusi link affiliate saya. Untuk melihat bonus apa yang kami sediakan? Boleh klik pada button di bawah:


Semoga bermanfaat.. 

 
Info Berkaitan:

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra