Sabtu, 25 September 2021

Ini 10 Ebook Paling Laris Bulan Lalu (Ogos 2021)

with 1 comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Apa khabar semua?

Harapnya sihat selalu!Apa ya berita yang menarik minggu ini bagi anda?Bagi saya... berita yang menarik minggu ni adalah pasal "burger syukor" yang terjual 1 juta biji sebulan, dan juga kisah pengasas web shopee yang kini menjadi orang paling kaya di Singapura dengan nilai kekayaan lebih RM 82 billion.Kalau berminat nak tahu, bolehlah try search kat google pasal berita tu.. :)Seperti biasa, di Klikjer.com akan dikongsikan sedikit info tentang 10 Ebook Terbitan Klikjer yang paling laris sepanjang bulan Ogos 2021 yang lalu!Jom kita tengok!


10 PANDUAN PALING LARIS BULAN OGOS 2021
(Klik Pada Gambar untuk mendapatkan info yang lebih jelas)Ah ha! Itulah dia 10 ebook Top 10 yang paling laris sepanjang bulan lalu.

Untuk lihat ebook-ebook terbitan klikjer yang lain, boleh klik pada butang dibawah! Klikjer.comIstimewa untuk anda pembaca blog ini... Bermula pada bulan Februari 2021, saya ada menyediakan bonus untuk setiap pembelian mana-mana ebook keluaran Klikjer menerusi link affiliate saya. Untuk melihat bonus apa yang kami sediakan? Boleh klik pada button di bawah:
Semoga bermanfaat..

1 ulasan:

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra