Ahad, 11 April 2021

Carta Top 10 Ebook Klikjer Bulan Mac 2021

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Seperti biasa pada setiap awal bulan saya akan update Carta Top 10 Ebook Paling Laris Klikjer. Berikut merupakan Carta Top 10 pada bulan Mac 2021.

CARTA TOP 10 EBOOK PALING LARIS KLIKJER
MAC 2021
(Klik Pada Gambar untuk mendapatkan info yang lebih jelas)
Anda boleh klik pada gambar-gambar ebook diatas untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan ebook-ebook tersebut.

Tahniah diucapkan kepada semua ebook di atas kerana telah mendapat tempat di hati pembaca. Terutamanya ebook Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan kerana berjaya merampas takhta sebagai pendahulu carta pada kali ini.

Nampaknya jaguh bertahan (hampir mendominasi carta pada setiap bulan) iaitu Ebook Bisnes Shopee beralah pada kali ini untuk membenarkan ebook Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan memintas. Adakah situasi ini akan berterusan pada bulan-bulan yang akan datang?

Atau kedudukan pendahulu carta Top 10 akan kembali dirampas oleh ebook Bisnes Shopee??

Sama-samalah kita nantikannya dalam Carta Top 10 pada bulan April nanti.

Untuk lihat semua panduan terbitan klikjer... boleh klik pada butang dibawah! -> Klikjer.comIstimewa untuk anda pembaca blog ini... Bermula pada bulan Februari 2021, saya ada menyediakan bonus untuk setiap pembelian mana-mana ebook keluaran Klikjer menerusi link affiliate saya. Untuk melihat bonus apa yang kami sediakan? Boleh klik pada button di bawah:
Semoga bermanfaat..

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra