Rabu, 3 November 2021

10 Ebook Yang Paling Ramai Orang Cari Bulan Lalu!

with 1 comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..Harapnya anda sentiasa dalam keadaan yang sihat & gembira!Minggu ini, budak-budak sekolah cuti panjang sebab ada perayaan Deepavali!

Dengar kata, ramai yang ambil kesempatan untuk pulang ke kampung...Anda pun nak balik kampung ke? Ke dah balik kampung pada minggu lepas?

Jadi.. minggu ni pergi "bercuti-cuti" Malaysia pula? :)Apa-apa pun... harapnya sentiasa jaga & amalkan SOP agar terhindar dari jangkitan Covid-19.Baiklah!Di awal bulan begini... kami di Klikjer.com nak share sedikit info tentang 10 ebook yang paling laris sepanjang bulan lalu!Manalah tahu, mungkin ada ebook di dalam senarai ini yang menarik perhatian anda!

Boleh klik pada gambar tu untuk tahu lebih lanjut pasal ebook tersebut.


TOP 10 EBOOK BEST-SELLER OKTOBER 2021
(Klik Pada Gambar untuk mendapatkan info yang lebih jelas)Syukur Alhamdulillah... Inilah dia 10 ebook Top 10 yang paling laris sepanjang bulan lalu.

Untuk lihat ebook-ebook terbitan klikjer yang lain, boleh klik pada butang dibawah! Klikjer.comIstimewa untuk anda pembaca blog ini... Saya ada menyediakan bonus untuk setiap pembelian mana-mana ebook keluaran Klikjer menerusi link affiliate saya. Untuk melihat bonus apa yang kami sediakan? Boleh klik pada button di bawah:
Semoga bermanfaat..

1 ulasan:

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra