Sabtu, 6 Mac 2021

CARTA TOP 10 EBOOK PALING LARIS FEBRUARI 2021

with 1 comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kes covid-19 masih belum selesai sepenuhnya. Tapi alhamdulilah, sudah semakin berkurangan. Dan Vaksin juga telah di bawa masuk ke Malaysia. Syukur Alhamdulillah dengan perkembangan tersebut.

Sekarang, masuk pula musim panas pula. Panas sangat-sangat..

Jabatan Meteorologi Malaysia kata, cuaca panas ini akan berterusan sehingga pertengahan Mac 2021.

Beberapa tempat di Malaysia juga mengalami fenomena gelombang haba tahap kuning, iaitu suhu harian setingga 35-37 Celcius selama 3 hari berturut-turut.

Orang ramai dinasihatkan untuk kurangkan aktiviti luar rumah dan banyakkan minum air.

Abang-abang yang jual air kat tepi jalan, ada senyum sedikit musim-musim panas begini. hari-hari balang air mereka licin..!

Begitulah, aturan Allah, kadang-kadang sesuatu itu, kita rasa seperti kurang baik untuk kita, tapi dalam masa yang sama, ia sebenarnya memberi manfaat dan baik kepada orang lain.

Masing-masing ada rezeki masing-masing..... :)

Baiklah.. macam biasa... setiap awal bulan.. kami akan share 10 ebook yang paling laris sepanjang bulan yang lalu.. iaitu bulan Februari 2021.

Mari kita tengok!


CARTA TOP 10 EBOOK PALING LARIS
Februari 2021
(Klik Pada Gambar untuk mendapatkan info yang lebih jelas)Anda boleh klik pada gambar-gambar ebook diatas untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan ebook-ebook tersebut.

Tahniah diucapkan kepada semua ebook di atas kerana telah mendapat tempat di hati pembaca. Terutamanya ebook Jom Labur Saham yang baru sahaja diterbitkan dah tersenarai dalam carta. Tahniah!!

Untuk lihat semua panduan terbitan klikjer... boleh klik pada butang dibawah! -> Klikjer.comIstimewa untuk anda pembaca blog ini... Bermula pada bulan Februari 2021, saya ada menyediakan bonus untuk setiap pembelian mana-mana ebook keluaran Klikjer menerusi link affiliate saya. Untuk melihat bonus apa yang kami sediakan? Boleh klik pada button di bawah:
Semoga bermanfaat..

1 ulasan:

  1. ORDER: The Government of Andhra Pradesh is in the process of operationalizing the Comprehensive Financial Management System (CFMS) on the SAP platform. Finance Department has entered into a services agreement for this implementation of CFMS with SAP India Pvt. Ltd., who is working as a Systems Integrator for the project. CFMS Teachers Pay Slip

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra