Sabtu, 6 Mac 2021

CARTA TOP 10 EBOOK PALING LARIS FEBRUARI 2021

with 2 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kes covid-19 masih belum selesai sepenuhnya. Tapi alhamdulilah, sudah semakin berkurangan. Dan Vaksin juga telah di bawa masuk ke Malaysia. Syukur Alhamdulillah dengan perkembangan tersebut.

Sekarang, masuk pula musim panas pula. Panas sangat-sangat..

Jabatan Meteorologi Malaysia kata, cuaca panas ini akan berterusan sehingga pertengahan Mac 2021.

Beberapa tempat di Malaysia juga mengalami fenomena gelombang haba tahap kuning, iaitu suhu harian setingga 35-37 Celcius selama 3 hari berturut-turut.

Orang ramai dinasihatkan untuk kurangkan aktiviti luar rumah dan banyakkan minum air.

Abang-abang yang jual air kat tepi jalan, ada senyum sedikit musim-musim panas begini. hari-hari balang air mereka licin..!

Begitulah, aturan Allah, kadang-kadang sesuatu itu, kita rasa seperti kurang baik untuk kita, tapi dalam masa yang sama, ia sebenarnya memberi manfaat dan baik kepada orang lain.

Masing-masing ada rezeki masing-masing..... :)

Baiklah.. macam biasa... setiap awal bulan.. kami akan share 10 ebook yang paling laris sepanjang bulan yang lalu.. iaitu bulan Februari 2021.

Mari kita tengok!


CARTA TOP 10 EBOOK PALING LARIS
Februari 2021
(Klik Pada Gambar untuk mendapatkan info yang lebih jelas)Anda boleh klik pada gambar-gambar ebook diatas untuk mengetahui dengan lebih lanjut berkenaan ebook-ebook tersebut.

Tahniah diucapkan kepada semua ebook di atas kerana telah mendapat tempat di hati pembaca. Terutamanya ebook Jom Labur Saham yang baru sahaja diterbitkan dah tersenarai dalam carta. Tahniah!!

Untuk lihat semua panduan terbitan klikjer... boleh klik pada butang dibawah! -> Klikjer.comIstimewa untuk anda pembaca blog ini... Bermula pada bulan Februari 2021, saya ada menyediakan bonus untuk setiap pembelian mana-mana ebook keluaran Klikjer menerusi link affiliate saya. Untuk melihat bonus apa yang kami sediakan? Boleh klik pada button di bawah:
Semoga bermanfaat..

2 ulasan:

 1. ORDER: The Government of Andhra Pradesh is in the process of operationalizing the Comprehensive Financial Management System (CFMS) on the SAP platform. Finance Department has entered into a services agreement for this implementation of CFMS with SAP India Pvt. Ltd., who is working as a Systems Integrator for the project. CFMS Teachers Pay Slip

  BalasPadam
 2. nama saya Redzuan Sarina Binti dari PULAU PINANG,
  MALAYSIA. Saya ingin mengucapkan terima kasih kepada ibu Rossa kerana membantu saya mendapatkan pinjaman. selama tiga bulan, saya telah mencari pinjaman untuk melunaskan hutang, setiap orang yang saya temui ditipu dan mengambil wang saya sehingga akhirnya saya melihat kisah Cik Masitah Ayob dan alamat laman web syarikat yang dikongsinya. Syarikat itu kemudian memberi saya pinjaman sebanyak RM470,000 yang saya minta. syarikat juga dapat membantu anda. kerana syarikat itu juga telah menolong beberapa rakan saya yang lain. Sekiranya anda memerlukan bantuan kewangan, sila hubungi syarikat ROSSA FINANCE melalui e-mel: Rossastanleyloancompany@gmail.com
  Syarikat itu tidak tahu bahawa saya melakukan ini dengan menyebarkan niat baik syarikat kepada saya, tetapi saya merasakan saya harus membagikannya kepada anda semua untuk membebaskan diri daripada penipu, berhati-hati dengan peniru dan hubungi syarikat pinjaman yang betul. Di bawah ini adalah kata-kata semangat bagi mereka yang mencari pemberi pinjaman swasta yang jujur ​​dan jujur.
  "jika anda memerlukan pinjaman untuk membayar kredit dan hutang? Adakah anda memerlukan kewangan untuk menubuhkan perniagaan anda sendiri? Adakah anda memerlukan pinjaman untuk melaksanakan projek besar? Adakah anda memerlukan pinjaman kuliah? Adakah anda memerlukan dana untuk pelbagai tujuan lain?" ? Inilah e-mel saya untuk sebarang pertanyaan mengenai ibu rossa,
  e-mel saya: redzuansarinabinti2020@gmail.com
  nombor saya + 601616345654
  E-mel ibu rossa: Rossastanleyloancompany@gmail.com
  syarikat rossa Call / text / WhatsApp: +1 (213) -315-3118
  Laman web: www.rossastanleyloan.org
  Twitter rasmi: Rossastanlyloan
  Facebook rasmi: Rossa Stanley Favor

  BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra