Rabu, 2 Mei 2018

Hadiah Hari Guru 2018 Update pada Bulan Mei!

with 8 comments
Hari Guru 2018 antara keyword yang terus mendapat tempat di hati pembaca blog CoretanAnuar sehingga kini. Syukur Alhamdulillah prestasi  keyword Hadiah Hari Guru 2018 masih mampu bertahan di hasil carian google sehingga ke Bulan mei 2018.

Pada ketika ini (2 mei 2018), Blog Coretan Anuar berada di Ranking ke 2 Untuk Keyword "Hadiah hari Guru 2018"
Hadiah Hari Guru 2018
Result SEO : Hadiah Hari Guru 2018 pada bulan Mei

Alhamdulillah... Tempahan hadiah hari Guru pada kali ini cukup luar biasa, di mana kami terpaksa restock produk-produk kami hampir setiap minggu.

Ada masanya kami terpaksa restock beberapa kali dalam tempoh satu hari. Baru lepas selesai membeli "bahan mentah" yang ditempah oleh pelanggan, kami terpaksa pergi membeli bahan tersebut lagi... dan kemudian beli lagi pada hari yang sama disebabkan untuk memenuhi permintaan pelanggan.. 


Iklan Khidmat Masyarakat:

Hadiah Hari Guru "Terlajak Laris" Pada Tahun 2018

Untuk menjaga kualiti produk Hadiah Hari Guru 2018 yang kami jual, kami terpaksa fokus menjual beberapa produk sahaja. Nak jual pelbagai Hadiah, takut tak menang tangan kami nak mengendalikannya.


Senarai Hadiah Hari Guru 2018
Senarai Hadiah Hari Guru 2018

Senarai Hadiah Hari Guru 2018 Pelangi Craft

Untuk Hadiah Hari guru pada kali ni kami cuma jual 4 produk sahaja iaitu:

1. Frame khat kufi. Tulisan khat SELAMAT HARI GURU. Saiz 13.5×18.5 cm. Frame putih. Rm15/unit.


Frame khat kufi. Tulisan khat SELAMAT HARI GURU
Frame khat kufi. Tulisan khat SELAMAT HARI GURU


Frame khat kufi SELAMAT HARI GURU 2018
Item Paling Hot buat masa sekarang di Pelangi Craft


Simple dan menarik untuk Hadiah hari Guru 2018
Simple dan menarik untuk Hadiah hari Guru 2018

3 Pilihan Warna Frame khat kufi SELAMAT HARI GURU
3 Pilihan Warna Frame khat kufi SELAMAT HARI GURU

Untuk Hadiah Hari Guru 2018, Frame Khat Kuhfi Hari Guru ni sudah terjual melebihi 600 unit. Baki stock yang tinggal ketika ini cuma dalam 50 unit sahaja (Anggaran)

2. Memo book set (memo book hard cover + khat kufi SELAMAT HARI GURU - cover belakang memo book + highlighter + hiasan ribbon + sarung organza). Rm8/set.


Set memo book khat kufi SELAMAT HARI GURU
Set memo book khat kufi SELAMAT HARI GURU

Jualan Set memo book khat kufi SELAMAT HARI GURU juga tak kurang hebatnya. Setakat ni jualan sudah melebihi 450 unit. Baki stock yang tinggal ketika ini cuma dalam 30 unit sahaja (Anggaran)


3. Wooden pen holder+khat kufi+sarung organza RM6. 

Wooden pen holder khat kufi Selamat Hari Guru
Wooden pen holder khat kufi Selamat Hari Guru

Wooden pen holder khat kufi Selamat Hari Guru ni produk yang limited stock. Stock yang kami ada memang tak banyak. Tapi permintaan terhadap produk ni sangat tinggi. Setiap kali kami restock, dalam masa beberapa hari sahaja dah habis. 

Sekarang kami terpaksa hentikan penjualannya disebabkan kami dah tak mampu nak mendapatkan stock bagi produk ini.

In Shaa Allah, dalam masa terdekat ni sekiranya kami berjaya mendapatkan stock Wooden pen holder khat kufi Selamat Hari Guru ni kami akan buka semula jualannya. Setakat ni bilangan Wooden pen holder khat kufi Selamat Hari Guru yang telah kami jual dalam lingkungan 300 unit.


4. Produk ke 4???? Jeng... Jeng... Jeng... (Barang semua dah beli... Tapi tak sempat nak buat)

Hasil Gabungan ke tiga-tiga produk di atas, kami juga ada menjual Set Istimewa Hadiah Hari Guru 2018. Tapi dalam masa terdekat ni, kami hentikan dahulu penjualannya disebabkan untuk menyiapkan tempahan-tempahan yang ada.

Set Istimewa Hadiah Hari Guru 2018
Set Istimewa Hadiah Hari Guru 2018

Syukur Alhamdulillah... dengan rezeki yang ada.. 

Walaupun keletihan menyiapkan hadiah hari Guru 2018 yang telah ditempah oleh pelanggan kami, tapi kami rasa puas hati sebab dapat memberi sumbangan kepada mereka yang memerlukan produk-produk kami.

Kami berharap semoga setiap pelanggan kami berpuas hati dengan hasil Hadiah Hari Guru 2018 yang kami hasilkan setakat ini.

Untuk mendapatkan lebih banyak Info tentang Hadiah hari Guru 2018, saya syorkan anda layari fanpage -> https://www.facebook.com/pelangicraft

P/S : Jom Uji Tahap Kemampuan SEO Blog anda dengan menyertai Contest SEO : Pakej Fotografi Perkahwinan. Hadiah berjumlah RM30870 untuk dimenangi!

Pakej Fotografi Perkahwinan


Info Berkaitan:


8 ulasan:

  1. Wahh tahniah,, bukan mudah nak dapat tempat teratas carian google nie :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. siapa yang faham dan tahu...

      pasti amat menghargai..

      SEO is power untuk kesan jangka panjang

      Padam
  2. wah
    seronok lah guru-guru dapat hadiah lawa2

    BalasPadam
  3. alhamdulilah..rezeki tak pernah salah alamat

    BalasPadam
  4. Memang cantik dan unik. Patutlah temapahn cepat full. Biasanya asyik bagi pen je untuk Hari Guru, bolehlah cuba untuk kelainan.

    BalasPadam
  5. Wah Memang Terbaik La blog coretananuar. Hadiah yang cantik untuk para guru-guru. Untung guru sekarang banyak dapat pilihan hadiah yang menarik dari anak murid.

    BalasPadam
  6. Cantiknya hadiah bg guru harga pun berbaloi

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra