Selasa, 10 November 2015

Hobi Isteri saya, Cantik tak? (Bahagian 71 dan 72)

with 3 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Syukur Alhamdulillah.... Pada hari ni isteri saya dah berjaya menyiapkan dua lagi tempahan pelanggan...

Kali ni tak ada rahsia... Sebab dua-dua pelanggan ni takder nak buat surprise dekat sesiapa... 

Jadi, saya boleh terus Publish kerja isteri saya tanpa perlu meminta kebenaran daripada mereka...

Hobi Isteri Saya, yang seterusnya (Bahagian 71 dan 72)..


Jom cuci-cuci mata jap... Taraaa..... ;)


Tempahan 1 : Handmade Mini Album..
                     Tema - Sweet And Colourfull

Bunga-bunga ni Handmade tau...  Anak teruna saya tolong isteri saya buat... 
Tapi buat kelopaknya jer.. Nak compile jadi bunga, offcos lah isteri saya yang buat...

Handmade mini Album.... Jenis gantung punya...

Combine gambar hasil tempahan 1..




Tempahan 2 : Handmade Mini Album..
                     Tema - Biru Turqoise+kuning+black

Gambar dari sisi..

Gambar dari depan..

Isi Kandungan Handmade Mini Album... (Belum letak gambar Pembeli lagi)

Combine gambar hasil tempahan 2..
Macamna... Cantik tak?

Ada sebarang komen? Boleh tulis pada ruangan komen di bawah....

Sekiranya ada yang berminat untuk mengikuti perkembangan hasil kretiviti isteri saya... Bolehlah melawat fanpage beliau menerusi link berikut:

=> https://www.facebook.com/pelangicraft

Kalau anda suka dengan koleksi hasil kreativiti hobi isteri saya... Boleh lah like pada mana-mana gambar yang patut... 

Terima kasih kerana sudi membaca entri ini... ;)

3 ulasan:

  1. Wahh.. cantiknya... pandai sungguh isteri kome ye.. eee.. nak jugak aaaa...

    BalasPadam
  2. cantiknya mini album...jeles tgk org kreatif ni...rs nak order je..

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra