Khamis, 24 Disember 2015

Hobi Isteri Saya, Cantik tak? (Bahagian 81 dan 82)

with 1 comment

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sejak dua menjak ni rasa tak ada mood nak update blog...

TAPI...

Nak tak nak saya kena juga Update... Sebab ada beberapa Draft penting yang perlu saya siapkan sebelum berakhir tahun 2015...

YURP!.... Ada orang-orang di sekeliling saya yang mengharap saya update entri yang ada kena mengena dengan diri mereka... Sebagai bukti untuk tujuan-tujuan tertentu seperti pengiklanan, bukti kenaikan pangkat, promosi online dan sebagainya... 


Untuk tidak menghampakan harapan mereka.... Saya perlu juga menyiapkan draft tersebut satu persatu...

Semoga ada kekuatan untuk saya menyiapkan entri-entri tersebut.... Doakan yer...

Dalam entri kali ni, saya nak siapkan dulu Update entri Terbaru Hasil Seni isteri saya.... Bahagian ke 81 dan 82.... 

Jom cuci mata Jap..

81. Projek Photo Mini Album Vintage Style..

Bahagian Luar yang belum dicompile lagi..
 Bahagian dalam... Page 1
  Bahagian dalam... Page 2
  Bahagian dalam... Page 3
 Bahagian dalam... Page 4
Cover Belakang Photo Mini Album..

Berikut pula merupakan gambar-gambar Mini Photo Album setelah siap dicomple.. 





Hah... Dah siap pun...

So... Dapatlah kita menggunakan Photo Mini Album Vintage Style ini sebagai hiasan di kamar tidur.... 

Tapi... Sebelum tu.. Jangan lupa letak gambar keluarga untuk di pamerkan melalui mini album tersebut...


82. Altering Wooden Box..



Apa pendapat anda tentang Altering wooden Box ni? Ok tak?

Alhamdulillah... Semakin ramai orang yang suka melihat hasil kerja isteri saya...

Sekiranya anda juga berminat untuk mengikuti perkembangan hasil kretiviti isteri saya... Bolehlah melawat fanpage beliau menerusi link berikut:

=> https://www.facebook.com/pelangicraft

Kalau anda suka dengan koleksi hasil kreativiti hobi isteri saya... Bolehlah like pada mana-mana gambar yang patut... 

Terima kasih kerana sudi membaca entri ini... ;)

1 ulasan:

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra