Isnin, 7 Disember 2015

Hobi Isteri Saya, Cantik tak? (Bahagian 78, 79 dan 80)

with 8 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Malam tadi isteri saya bertanya kepada saya, tentang Fanpage Pelangi Craft yang saya usahakan bersama beliau...

Dia rasa terkejut... sebab gambar koleksi Rose paper flower yang baru sahaja dipublish telah mendapat ratusan view...



Isteri saya ingat ini semua kerja saya.... 

Jadi, dia nakkan kepastian... Samada saya ada menulis satu entri untuk mempromosikan hasil seni terbaru beliau?


Rose paper flower ini telah mendapat ratusan View, sebaik sahaja dipublish di Fanpage Pelangi Craft

Bila dia tanya macam tu... Barulah saya teringat... Rupanya ada satu kerja yang saya terlupa nak buat....

Update entri hasil seni Terbaru isteri saya....

Ooooopppssss.... Memang terlupa sangat-sangat...

Baru saya teringat... Hari Jumaat minggu lepas, saya ada menemani isteri saya pergi ke pejabat pos untuk poskan lima bungkusan pos laju... 

5 Bungkusan pos laju yang isteri saya poskan pada hari Jumaat minggu lepas...

Bila dah teringat... kena buat segera.... Kalau tak, nanti kecil hati isteri saya..

Apa lagi?

Saya pun terus melawat Fanpage Pelangi Craft ...  Kemudian, saya bandingkan entri terakhir yang pernah saya tulis tentang Segmen Hobi Isteri saya..  

hmmm... Dah dapat...

Rupanya ada 3 lagi hasil kerja tangan terbaru isteri saya, yang belum saya publishkan di blog ini...

1. Koleksi Rose paper flower... (Gambar di atas)

2. I L.O.V.E pink!

I L.O.V.E pink!

3. L.O.V.E (Yang ni Naila punya) 

L.O.V.E kepunyaan anak ke 3 saya, Naila..

Alhamdulillah... Semakin ramai pelanggan berpuas hati dengan hasil kerja isteri saya...

Sekiranya anda juga berminat untuk mengikuti perkembangan hasil kretiviti isteri saya... Bolehlah melawat fanpage beliau menerusi link berikut:

=> https://www.facebook.com/pelangicraft

Kalau anda suka dengan koleksi hasil kreativiti hobi isteri saya... Bolehlah like pada mana-mana gambar yang patut... 

Terima kasih kerana sudi membaca entri ini... ;)

8 ulasan:

  1. wah cantiknya..berkenan tengok..kalau order untuk 25 november masih ada kosong tak?no hp wife anuar..ciktom dah terhilang masa hp rosak awal thn aritu... 

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cik Tom 25 november dah lepas... confirm balik november ke disember?

      Padam
    2. Nanti saya emailkan no. Phone isteri saya..

      Padam
  2. wah cantiknya..berkenan tengok..kalau order untuk 25 november masih ada kosong tak?no hp wife anuar..ciktom dah terhilang masa hp rosak awal thn aritu... 

    BalasPadam
  3. cantiknya. rajin boleh buat bisnes 

    BalasPadam
  4. cantik! quiling sekarang memang tinggi permintaan. 

    BalasPadam
  5. Cantik dan memang bagus la buat bisnes dengan hobi yang macam ni 

    BalasPadam
  6. untung isteri bila suami support sepenuhnya

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra