Selasa, 10 November 2015

Hobi Isteri Saya, Cantik tak? (Bahagian 70)

with 0 Comment

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sejak akhir-akhir ini isteri saya semakin aktif menghasilkan pelbagai seni kreatif .... Cuma belum berkesempatan untuk mempromosikannya di blog ini...

Sebahagian seni kreatif yang isteri saya hasilkan adalah untuk memenuhi tempahan pelanggan... Disebabkan itu ia masih menjadi kerahsiaan sehingga kini....


Kalau tak, tak surprise lah kan? Nanti satu Malaysia dah tahu, tapi penerima sendiri yang masih tak tahu.... hehehe


Jadi, yang masih rahsia itu... Biarlah terus menjadi rahsia... Sampai masanya nanti saya akan kongsikan juga...


Baiklah... Untuk kali ni saya cuma nak kongsikan satu lagi hasil kreativiti isteri saya... Hobi Isteri Saya, yang seterusnya (Bahagian 70)..


Yang ni Ofcos tak rahsia.... Sebab tuan yang empunya badan dah pun share gambar di page Pelangi Craft.. ;)

Jom cuci-cuci mata jap...

A simple Handmade mini photo album... 

Boleh letak gambar anak-anak dalam Mini Photo Album... Comey tak?
Macamna... Cantik tak?

Ada sebarang komen? Boleh tulis pada ruangan komen di bawah....

Sekiranya ada yang berminat untuk mengikuti perkembangan hasil kretiviti isteri saya... Bolehlah melawat fanpage beliau menerusi link berikut:

=> https://www.facebook.com/pelangicraft

Kalau anda suka dengan koleksi hasil kreativiti hobi isteri saya... Boleh lah like pada mana-mana gambar yang patut... 

Terima kasih kerana sudi membaca entri ini... ;)

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra