Selasa, 10 Januari 2017

Projek Coming Soon... Minta Respond yang mana satu?

with 17 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

In Shaa Allah.... Tak lama lagi akan terbit sebuah ebook hasil nukilan saya sendiri...

Ebook ini masih dalam proses kemaskini...

Tapi sebelum tu saya nak minta rakan-rakan bagi respond... Yang mana satu design yang paling sesuai untuk dijadikan cover ebook ini? 

Design Pertama


Design kedua
 Design Ketiga
 Design Keempat
 Design Kelima


Just pilih sahaja design yang berkenan dihati.. Kemudian tulis nombor pilihan anda dalam ruangan komen di bawah...

Terima kasih...


P/S : Design-design ebook ini telah dihasilkan dengan menggunakan  SoftwareGrafik.com

17 ulasan:

  1. Assalamualaikum .....pertama kali saya ucapkan tahniah.... Kerana berjaya hasilkan ebook panduan ringkas cara buat blog.

    Semoga ia memberi banyak manfaat kepada pembaca yang beria-ia memiliki blog sendiri.

    Semoga projek ini berjaya. Insya Allah.

    Pilihan saya : Design kelima.

    terima kasih.... bro.

    BalasPadam
  2. Hbt bro anuar..

    Jie plih no 3..

    BalasPadam
  3. Saya undi no2....rasa nak baca

    BalasPadam
  4. Tahniah saudara anuar. saya pilih design ke.3. Nampak lebih kemas mesej cover ebook pun jelas.

    gambaran hard cover bg gambaran buku sangat eksklusif. ketebalan (yg tak berapa tebal) sesuai dgn tajuk "panduan ringkas"...

    Ok semoga terus berjaya & keep it up!

    BalasPadam
  5. Saya rasa saya minat yang nombor 2. Keep it up!

    BalasPadam
  6. saya suka design yang kelima...awesome tau!

    BalasPadam
  7. Saya tengok design kedua lebih kemas. :)

    BalasPadam
  8. Suka design no 2. By the way, tahniah!

    BalasPadam
  9. tahniah!!! wah inspired rasanya ;), saya pilih design ke 3, nampak kemas

    BalasPadam
  10. Semua Cantik.. tu sebab saya jenis tak memilih Sgt.. semua Cantik.. haha

    BalasPadam
  11. TESTIMONI CARA Saya DITERIMA PINJAMAN MY

    Hello semua orang, saya tahu bahawa yang tidak sopan bagi saya untuk menghantar kira-kira saya
    pengalaman yang sangat baik dengan agensi pinjaman ini dalam talian tetapi saya merasakan bahawa mereka
    terbaik untuk membiarkan orang lain tahu di mana dan bagaimana anda mendapat kejayaan kewangan anda
    dari terutamanya apabila kita mempunyai banyak seluruh agensi-agensi pinjaman yang palsu dalam talian
    menyamar menjadi legit, saya jennifer dengan nama, awal tahun ini, saya telah menghadapi
    krisis kewangan, .my perniagaan susut bahawa saya terpaksa menjual kereta saya dan tanah saya jadi saya boleh
    membayar pekerja saya dan mengimbangi bil saya sehingga satu hari, i adalah semakan sibuk
    Iklan dalam talian dan saya mendapati syarikat dan saya memutuskan untuk cuba jika kejayaan akan
    keluar dari kesusahan-Ku, i tidak mempercayai ia kerana saya telah
    diberitahu oleh kawan-kawan saya bahawa semua pemberi pinjaman pinjaman dalam talian adalah penipuan, saya mengambil keputusan untuk mengambil
    langkah berani dan saya diberitahu oleh syarikat yang i akan menerima pinjaman saya di 24
    jam dengan kadar faedah 2%, ia semua suka impian untuk saya seperti dalam 12-24 jam akan datang, saya telah menerima
    pinjaman saya daripada Encik PATRICK hari ini i am seorang lelaki kerana akhirnya impian saya menjadi melalui, i mengimbangi saya
    bil, meningkat ladang dan kepalaku telah disimpan di atas air i amat gembira dan
    i Nasihat semua orang di antara kamu yang kewangan lemas kenalan
    (PATRICKLOANS15@GMAIL.COM) Patrick
    Pinjaman Ltd, adalah sebuah syarikat pinjaman yang diperakui dan dipercayai dan anda akan memberi keterangan.
     Semua terima kasih kepada Encik Patrick
    PINJAMAN LTD sekali lagi menghubungi melalui e-mel ini (patrickloans15@gmail.com)

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra