Khamis, 5 Januari 2017

Inginkan Pembantu Untuk Menguruskan akaun Instagram anda? Baca Di Sini!

with 2 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kalau anda perasan... Sekarang ni senarior perniagaan secara online sudah tidak lagi seperti dulu.. Senarior perniagaan online di Malaysia sudah berubah, selari dengan peredaran zaman..

Sekarang ni terlalu banyak strategi dalam perniagaan secara online... Strategi perniagaan online sudah tidak lagi didominasi oleh sesetengah laman web seperti facebook, google, Myspace, Twitter dan sebagainya...

Persaingan dalam perniagaan secara online sudah menjadi semakin hebat....

"2017 Tahun Ekonomi Digital di Malaysia"

Kenyataan di atas tu bukan saya yang kata... Tapi menteri yang kata.. 

Jadi, peniaga-peniaga online sekarang ni sudah tidak boleh lagi bergantung kepada satu strategi pemasaran semata-mata.. Kena pelbagaikan strategi pemasaran...

Kalau tak percaya... Boleh tengok dalam gambar di bawah..
Sumber : Klik Di Sini


Pada 5 tahun lepas sebelum wujudnya Instagram, mungkin usahawan internet lebih selesa untuk memasarkan produk mereka menerusi facebook..

Tetapi apabila wujudnya Instagram... Senario pemasaran di media sosial sudah mula berubah... Peratus Engagement di Instagram ternyata jauh lebih baik berbanding media sosial yang lain seperti facebook dan Twitter.. 

Jom tengok contoh-contoh berikut:
Sumber : Klik Di Sini


Sedikit Info tentang Instagram yang perlu anda tahu:
  • Kini, terdapat lebih 400 juta pengguna aktif di Instagram
  • 57% dari pengguna ini akan login setiap hari di Instagram
  • Secara purata, kadar engagement bagi setiap post di Instagram, adalah 57x lebih tinggi dari Facebook dan 120x lebih tinggi dari Twitter.
  • Seramai 2.81% orang akan respon (like, komen, tag) di Instagram berbanding Facebook hanya 0.25% dan Twitter hanya 0.21%.

Ini bermakna…
  • 10 x ganda pengguna internet lebih suka like, komen atau tag/share di Instagram  berbanding di Facebook & Twitter…
  • Kalau di Facebook anda ada 100 fans, anda boleh dapat 2 respon (like, komen atau share).
  • Jika di Instagram anda ada 100 follower, anda boleh dapat 15-20 respon…

Jadi, kalau sebelum ni anda hanya fokus memasarkan perniagaan anda di facebook... Kini anda perlu mula berubah...

Dah ramai peniaga-peniaga online sudah mengeluh, apabila kos pengiklanan yang mereka keluarkan di facebook sudah tidak lagi memberi pulangan setimpal seperti yang mereka harapkan... 

Tapi...

Ada dikalangan mereka tidak berani untuk mengiklankan perniagaan mereka di Instagram.... Sebab takut RUGI, seperti nasib pengiklanan mereka di facebook...

Sekiranya.... Anda juga mempunyai perasaan demikian...  Sudah sampai masanya anda memerlukan Pembantu Untuk Menguruskan akaun anda di Instagram.

Pembantu yang dapat Menguruskan akaun anda di Instagram
Sayalah Robot Insta Evo... 
Pembantu yang dapat Menguruskan akaun anda secara automatik di Instagram... ;)

"Hahaha.... Kenapa? Tak Percaya yer dengan kemampuan saya?"

Nak tahu lebih lanjut, --->>> KLIK DI SINI


Preview ringkas cara untuk menguruskan perniagaan anda secara Automatik di Instagram...

1) Login akaun Insta Evo

Paparan Dashboard Insta Evo
Sumber : Klik Di Sini

2) Klik Button profile di sebelah kanan atas..



Paparan Profile... Minimum boleh menggunakan 5 akaun instagram dan Maximum boleh menggunakan 20 akaun Instagram
Dalam paparan menunjukkan 3 akaun instagram yang telah dimasukkan dalam Insta Evo

3) Klik Add New Button untuk Tambah akaun Instagram
Masukkan Usename dan Password... Kemudian tekan button Submit..

4) Boleh pilih task yang ingin anda lakukan seperti:
  • Auto Posts
  • Auto Comments
  • Auto Likes
  • Auto Follow
  • Auto Follow Back
  • Auto Unfollow
  • Auto Direct Message
  • Search, dan  
  • Image Editor

View Paparan Statistik PostS by Day, Comment by day, Posts by Status, Comment by Status, DM By Day, DM by Status, Likes by day, Likes by status
Sumber : Klik Di Sini

Software ini sangat membantu...
Semudah Setup dan tinggal... Kemudian hanya perlu monitor status... Kalau tak nak monitor hari-hari pun takper.. 


Insta Evo boleh bekerja secara automatik 24 jam sehari.. 
7 hari seminggu walaupun anda sedang tidur. 


'Set & Forget', kemudian tunggu jualan masuk ke dalam akaun bank anda.


Hmmm... Menarik tak?

Sekiranya anda berminat nak tahu dengan lebih lanjut tentang Software Insta Evo ini, saya syorkan anda layari laman web berikut:

-> https://instaevo.com

Semoga info ini dapat memberi manfaat kepada semua... 

P/S : Boleh share dengan rakan-rakan anda yang ada memiliki akaun instagram.. 

Info Berkaitan:



2 ulasan:

  1. Ohhh boleh buat autopost jugak ek.. baru tahu ni.. terima kasih kongsikan...

    BalasPadam
  2. wah baguslah kalau dah boleh autopost

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra