Khamis, 25 Ogos 2016

Tawaran Pengiklanan Homestay di Blog Coretan Anuar sempena Musim Cuti Sekolah.

with 12 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Baru-baru ni Abang Ensem (Blogger Hartanah terhensem di Malaysia),  share satu artikel di blog saya yang bertajuk Suami ku Seorang Cleaner Homestay.


Sumber : FB Abang Ensem (666 like, 39 Share)


Syukur Alhamdulillah... Artikel ni dah jadi viral.. ;)

Terima kasih Abang Ensem kerana sudi share artikel ini... 

Selain Abang Ensem, ada juga beberapa pemilik homestay yang sudi share artikel ini di facebook mereka.. Contohnya.. FB Langkawi Bajet Guest House

Sumber : FB Langkawi Bajet Guest House (103 like, 2 Share)

Nampaknya sekarang ni dah 'bocor' rahsia saya. Dah ramai yang tahu, sebenarnya saya seorang 'cleaner homestay'. 

'Cleaner homestay' pun 'cleaner homestay' lah... Janji saya buat kerja yang halal.

Disebabkan ramai yang dah tahu saya ni seorang 'cleaner homestay', jadi saya nak offer 15 slot pengiklanan homestay di blog Coretan Anuar.

Tawaran Pengiklanan Homestay di Blog Coretan Anuar sempena Musim Cuti Sekolah.

Sempena dekat nak musim cuti sekolah ni, Ada tak yang berminat nak iklankan homestay di blog saya?

Trafik blog saya purata 1500 sehari.. setiap artikel yang diterbitkan di blog saya, sekurang-kurangnya di baca oleh 150 orang pada hari pertama diterbitkan.. dan boleh mencapai sehingga 10,000 pembaca..

Statistik pembaca Blog Coretan Anuar

Sebelum ni saya pernah mendapat bayaran sehingga RM500 untuk menerbitkan satu artikel di blog saya..
..
TAPI kali ni saya nak bagi tawaran yang cukup istimewa..
..
3 orang pertama yang hantar email kepada saya dengan menulis "Saya nak tawaran iklan homestay di blog Coretan Anuar" saya akan terbitkan iklan homestay anda secara PERCUMA.
.
3 1 orang seterusnya yang hantar email kepada saya dengan menulis "Saya nak tawaran iklan homestay di blog Coretan Anuar" saya akan terbitkan iklan homestay anda dengan bayaran sebanyak RM15.
.
3 orang seterusnya yang hantar email kepada saya dengan menulis "Saya nak tawaran iklan homestay di blog Coretan Anuar" saya akan terbitkan iklan homestay anda dengan bayaran sebanyak RM20.
.
3 orang seterusnya yang hantar email kepada saya dengan menulis "Saya nak tawaran iklan homestay di blog Coretan Anuar" saya akan terbitkan iklan homestay anda dengan bayaran sebanyak RM25.
.
3 orang yang seterusnya yang hantar email kepada saya dengan menulis "Saya nak tawaran iklan homestay di blog Coretan Anuar" saya akan terbitkan iklan homestay anda dengan bayaran sebanyak RM30.
..
..
Cukup setakat itu sahaja buat masa ini.. 15 pemilik homestay bertuah yang akan mendapat tawaran istimewa ini..
..
Siapa cepat dia dapat!
..
Muhamad Anuar Marsib
- Cleaner Homestay -
.
.
Contoh-contoh Homestay yang terdapat di blog Coretan Anuar:

Homestay di negeri Pahang

Senarai Homestay di negeri Perak

Senarai Homestay di negeri Selangor dan Putrajaya

Senarai Homestay di negeri Johor

Senarai Homestay di negeri Sembilan

Senarai Homestay di Melaka

Senarai Homestay di Kedah

Senarai Homestay di Kota Kinabalu

Homestay di Kuching Sarawak

Atau, kalau nak tahu dengan lebih lanjut tentang senarai homestay yang terdapat di blog Coretan Anuar, boleh klik banner di bawah

Untuk makluman anda, terdapat beberapa rakan Blogger yang turut meletakkan banner ini di blog mereka. Secara tidak langsung, akan dapat memberi nilai tambah kepada iklan-iklan homestay yang terdapat dalam blog ini.

Syarat-syarat untuk mendapatkan Tawaran Pengiklanan Homestay di Blog Coretan Anuar
..
boleh baca salah satu contoh iklan homestay di atas, kemudian boleh berikan maklumat-maklumat pengiklanan yang diperlukan seperti berikut:
  • lokasi homestay
  • kemudahan yang disediakan
  • kawasan berhampiran
  • cara tempahan dan cara daftar masuk
  • kadar bayaran
  • no. Phone
  • gambar-gambar homestay
  • dan lain-lain maklumat tambahan yg dirasakan perlu.. 


Sila hantar maklumat-maklumat ini dalam fail ms-word dan emailkan kepada nuargto@gmail.com

Selepas itu, saya akan menghubungi anda menerusi email untuk memaklumkan kadar bayaran yang akan saya kenakan. (RM0 hingga RM30)

Siapa cepat dan pantas, boleh dapat Kos Pengiklanan Percuma... Siapa lambat, kenalah sedikit bayaran... Tak mahal pun.. 



Info Berkaitan:

12 ulasan:

  1. tawaran menarik, tapi kita tak ada homestay.memang terbaiklah.

    BalasPadam
  2. macam best je offer ni..cuti skolah mmg ramai cari homestay skang kan

    BalasPadam
  3. tahniah bro..perkembangan yang sangat positif..

    BalasPadam
  4. Ni lah makanan dia.. nak-nak dekat musim cuti sekolah nanti.. haha.. semoga impak yang positif yang diperolehi oleh pemilik homestay sekalian..hehe..

    BalasPadam
  5. Banyaknya cerita pasal homestay rupenya dalam blog ni ye. Senang la nanti orang nak cari maklumat pasal homestay lepas ni

    BalasPadam
  6. Wah, bagusnya bila dah Viral ni. Boleh buat bisness juga nanti.

    BalasPadam
  7. ok dah tau. hehe pasni boleh la try dok homesty bro hehe

    BalasPadam
  8. semoga bertambah laris bisnes homestay anuar..
    takpe cleaner pun asal duit berkepuk..hehe

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra