Ahad, 19 Januari 2014

Homestay Azzalea di Jitra Kedah

with 8 comments
Homestay Azzalea di Jitra Kedah untuk disewa.. Lokasi homestay terletak di No. 190, Azzalea, Tmn Tunku Sarina, Jitra, Kedah..


Alamat Homestay Azzalea di Jitra Kedah



Kawasan Berhampiran Homestay Azzalea :
  • Politeknik Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah (POLIMAS) - 3 km
  • Institut Perguruan Darul Aman (IPDA) - 3 km
  • Kolej Komuniti Bandar Darul Aman (KKBDA) - 5 km
  • Lapangan Terbang Sultan Abdul Halim (Airport) - 8 km
  • Universiti Utara Malaysia (UUM) Sintok - 35 km





Kemudahan Yang Disediakan di Homestay Azzalea Jitra Kedah:

3 bilik tidur dengan 3 bilik mandi :


Bilik tidur utama dilengkapi dengan penghawa dingin


Bilik tidur ke 2

Bilik tidur ke 3

Homestay Azzalea di Jitra Kedah juga turut dilengkapi dengan kemudahan lain seperti:


Ruang tamu yang selesa
TV 32" + Saluran Astro (Basic Channel)

Ruang makan 
Garaj kereta berpagar 
WiFi Percuma (akan datang)

Para penyewa dibernarkan untuk memasak.. Jadi secara tidak lengsung dapat juga menjimatkan kos perjalanan anda ketika berkunjung ke Jitra Kedah... ;) 




Homestay Azzalea  sesuai untuk aktiviti keluarga seperti:

  • Bercuti bersama keluarga ke tempat-tempat percutian menarik di sekitar negeri Kedah
  • Melawat kawan/ahli keluarga
  • Menghantar anak, adik atau saudara mara untuk menyambung pengajian di Universiti, Politeknik, Kolej Komuniti atau istitut perguruan
  • Tempat persinggahan mempelai untuk rombongan pengantin
  • dan sebagainya..

Kadar Homestay :
  • RM180 untuk 1 malam
  • RM150 sekiranya menyewa lebih dari 2 malam 
  • 10% Discount untuk pemilik MYKAD 
  • Hubungi pemilik Homestay ini untuk mendapatkan maklumat lanjut

Nota: Homestay ini merupakan salah satu perniagaan yang didaftarkan di bawah program MyKad Smart Shopper, Untuk maklumat lanjut tentang prograam ini, sila dapatkan maklumat selengkapnya dengan klik di sini

Syarat Tempahan dan Terma Pembayaran:
  • Tempahan boleh dibuat melalui pembayaran deposit sebanyak RM50 dan baki selebihnya perlu dibayar ketika mendaftar masuk
  • Bayaran boleh dibuat melalui pemindahan wang ke akaun bank. Maklumat bank akan diberikan selepas pengesahan tempahan dilakukan

Untuk mendapatkan maklumat lanjut, anda boleh menghubungi pemilik Homestay Azzalea:
  • Tel : +6-019-5678410
  • Tel : +6-017-4003724
  • Email : reservation@jitra-homestay.com
  • Laman Web : http://jitra-homestay.com/
  • Alamat : No. 190, Azzalea, Tmn Tunku Sarina, Jitra, Kedah.


8 ulasan:

  1. oh..ya..homestay yang baik untuk disinggahi.. harga juga berpatutan..

    BalasPadam
  2. photo kene besar ag bro nmpak cun sikit hehe

    BalasPadam
  3. memang berpatutan harganya..kalau bercuti dengan keluarga memang selesa kalau tinggal kat homestay sebegini

    BalasPadam
  4. Kalau nak datang ke POLIMAS, memang kena lah menginap di homestay ni..hehe

    BalasPadam
  5. nampak menarik dan harga pun berpatutan

    BalasPadam
  6. ok harga tu.. take note mana tau sampai ke sana nnti..

    BalasPadam
  7. terima kasih
    cuma sekarang ni belum ada rancangan lagi untuk ke kedah

    BalasPadam
  8. sungguh memeberi kemudahan dan keleuasaan untuk bermalam di home stay ini.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra