Selasa, 4 April 2023

Senarai 10 Terpaling Laris Pada Bulan Lalu......

with 2 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Malaysia Madani!

Salam Ramadan!

Alhamdulillah.. Dah masuk bulan kedua kita berpuasa tahun ini..... (he he bulan mac-april)

Macam mana dengan persiapan raya? Baju raya.. kuih raya.. dah setel?
Dengar kata semalam, kat shah alam havoc orang berebut beli baju raya!
Katanya, gara-gara ada promo baju raya RM1.

Apa-apa pun... harap semuanya berjalan lancar & dipermudahkan!
Baiklah... cam biasa!

Setiap awal bulan, pihak Klikjer.com akan berkongsikan carta TOP 10 Ebook Bestseller bagi bulan lalu...

Jadi, kali ini, kami nak kongsikan CARTA TOP 10 EBOOK BEST SELLER BULAN MAC 2023...

Jom kita tengok!


CARTA TOP 10 BESTSELLER @ MAC 2023
(Boleh klik pada setiap gambar ebook dibawah jika mahu info lanjut)


Pada Bulan Mac 2023 nampaknya seperti biasa panduan Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan terus mendominasi carta

Kemudian diikuti pula panduan yang sangat memberi kejutan pada bulan ini iaitu... Ebook Bisnes Air Balang
Tiba-tiba sahaja panduan ini melonjak di kedudukan yang kedua carta setelah tidak muncul dalam senarai carta top 10 pada bulan lepas.


Ini mungkin disebabkan oleh keberkatan pada bulan Ramadhan Al-Mubarak.. Ramai peniaga Bazar Ramadhan mencari info tentang perniagaan air balang.. Semoga melimpah ruah rezeki peniaga di bazar Ramadhan pada tahun ini.

Seterusnya diikuti pula oleh  Ebook Ikan Tilapia di tangga yang ke 3. ebook Bisnes Seller di tangga keempat, dan Ebook Rahsia Kambing di tangga yang ke 5.


Manakala, Panduan Memulakan Bisnes Bakeri Dari Rumah di tangga yang ke 6 dan Ebook Bisnes Tudung ditangga yang ke tujuh.

Panduan yang baru sahaja diterbitkan pula iaitu Rahsia Umrah D-I-Y, berada di tangga yang ke 8 pada kali ini dan seterusnya diikuti pula oleh Ebook Rahsia Affiliate di tangga yang ke 9 dan akhir sekali ialah Ebook www.JutawanHomestay.com berada di tangga yang ke sepuluh. 

Untuk melihat lain-lain Panduan terbitan Klikjer.com, boleh klik pada butang dibawah!Istimewa untuk anda pembaca blog ini... Saya ada menyediakan bonus untuk setiap pembelian mana-mana ebook keluaran Klikjer menerusi link affiliate saya. Untuk melihat bonus apa yang kami sediakan? Boleh klik pada button di bawah:


Semoga bermanfaat.. 

 
Info Berkaitan:

2 ulasan:

  1. Testimoni saya tentang bagaimana saya menjadi ahli Illuminati. Saya ingin tahu orang yang ingin menyertai Illuminati hebat sebagai ahli hebat Illuminati yang mahukan saya sebagai ahli hebat. Namanya ialah Lord Felix Morgan. Bantu saya memulihkan hidup saya dari peringkat kematian. Dilepaskan selepas kira-kira 5 tahun dan enam bulan. Selepas dikhianati oleh begitu ramai ahli Illuminati. Selama bertahun-tahun saya putus asa dan kewangan di lapangan. Tetapi pada suatu hari ketika melayari internet, saya terjumpa posting oleh Ahli Besar Illuminati Lord Felix Morgan dan mengatakan bahawa jika anda adalah salah seorang ahli Illuminati yang hebat, anda boleh menjadi terkenal, kaya dan berjaya dalam hidup. Saya menghubunginya dan saya menerangkan segala-galanya kepadanya dan dia mengesyorkan pendaftaran yang digunakan dan saya membayar ahli besar untuk memulakan saya dan saya telah dimulakan ke dalam World Order of the Illuminati. Selepas itu, mereka memberikan saya semua garis panduan dan memberitahu saya bahawa selepas permulaan ahli baharu akan diberi ganjaran wang tunai sebanyak $1,000,000. Dengan bantuan Lord Felix Morgan. Saya telah dimulakan sepenuhnya sebagai ahli penuh Illuminati. Jika nasihat anda ialah anda pernah mencuba penipu sebelum ini atau sedang, terpulang kepada saya untuk membantu anda menyertai jadi cuba Lord Morgan. Ini adalah peluang terbaik anda untuk menjadi apa yang anda inginkan dalam kehidupan masa depan anda. Hubunginya melalui WhatsApp (+2348056051569) atau e-mel: (Illuminatiofficial565@gmail.com)

    BalasPadam
  2. Baru je jumpa klikjer dalam minggu lepas. Insyallah nanti nak cuba

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra