Ahad, 5 Mac 2023

Senarai Panduan Yang Paling Ramai Orang Cari Bulan Lalu!

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Salam Malaysia Madani!

Apa khabar?

Semoga sentiasa sihat & baik-baik sahaja!

Sekarang ni tengah musim cuti sekolah...
Pada kebiasaannya.. sewaktu musim cuti sekolah ni, ramai yang akan ambil kesempatan untuk pergi "bercuti-cuti Malaysia".

Tapi... baca berita dan komen-komen netizen... dengar kata, musim cuti sekarang ni agak sendu. Banyak tempat-tempat percutian yang lengang dan kurang pengunjung, tak semeriah seperti musim-musim cuti yang lalu!


Betul ke?Anda bagaimana? Ada pergi bercuti ke mana-mana ke musim cuti sekolah ni?

Atau.. save bajet untuk belanja anak-anak naik sekolah dan juga untuk hari raya nanti?

Apa-apa pun... memang kena tengok bajet! Kalau ada bajet lebih.. bolehlah bawa family pergi jalan-jalan... tapi, kalau bajet kurang... mungkin kita boleh cuba ikhtiarkan untuk buat projek-projek yang boleh hasilkan pendapatan tambahan bersama anak-anak sewaktu cuti sekolah ni... :)Macam-macam projek boleh buat cuti sekolah ni.... buat channel youtube ke? buka kedai kat tiktok? buat affiliate... takpun, belajar ilmu-ilmu yang tiada diajarkan di sekolah seperti ilmu video editing, ilmu programming, ilmu bertukang, ilmu berkebun dan sebagainya... :)

.

.Baiklah, seperti biasa, pada setiap awal bulan, pihak Klikjer.com ingin berkongsi dengan anda tentang panduan-panduan yang paling laris sepanjang bulan lalu!

Jom kita tengok! Apakah panduan yang paling ramai orang cari sepanjang bulan Februari yang lalu!


Boleh klik pada setiap gambar ebook dibawah jika ingin tahu info lanjut berkenaan ebook tersebut!

CARTA TOP 10 BESTSELLER @ FEBRUARI 2023
(Boleh klik pada setiap gambar ebook dibawah jika mahu info lanjut)

Pada Bulan Februari 2023 nampaknya panduan Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan terus mendominasi carta. Kemudian diikuti pula oleh panduan yang baru sahaja diterbitkan pada bulan lepas iaitu Rahsia Umrah D-I-Y, manakala ebook Bisnes Seller di tangga ketiga, Ebook Bisnes Tudung ditangga keempat, ebook Ikan Tilapia  di tangga kelima dan Ebook Rahsia Kambing di tangga ke enam.

Ebook www.JutawanHomestay.com pula berada di kedudukan ke 8. Turun 2 anak tangga daripada pencapaian pada bulan lepas. 

Untuk lihat lain-lain Panduan terbitan Klikjer.com, boleh klik pada butang dibawah!Istimewa untuk anda pembaca blog ini... Saya ada menyediakan bonus untuk setiap pembelian mana-mana ebook keluaran Klikjer menerusi link affiliate saya. Untuk melihat bonus apa yang kami sediakan? Boleh klik pada button di bawah:Atau nak lebih menguntungkan lagi... Boleh Grab Promosi Terhebat Musim cuti sekolah pada kali ini...

Sumber : Klik Di Sini


Untuk info lanjut, boleh baca di sini -> Tawaran Terhebat Musim Cuti Sekolah 2023 (Klik Di Sini)

Semoga bermanfaat.. 

 
Info Berkaitan:

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra