Jumaat, 13 Oktober 2017

#MyCyberSale2017 Ramai Yang Kecewa??

with 8 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Susulan daripada artikel yang bertajuk #MyCyberSale2017 Tak ada ke yang nak bagi Diskaun 100% ?? dan Duit gaji Gomen dah masuk. Ramai yang terkejut?? ramai sebenarnya yang kecewa dengan #MyCyberSale2017.

Sebab apa kecewa?

Nak tahu sebab apa? Jom baca screenshort yang saya ambil daripada group Whatsapp..






Ramai rakan-rakan saya kecewa disebabkan kebanyakan barang yang dijual di laman web Cytron dah Sold Out.

Cepat betul Sold Out!

Ada masa tu, laman web pula problem tak boleh nak masuk.. Mungkin disebabkan terlalu ramai user yang masuk ke laman web tersebut... Bandwith tak cukup untuk menampung terlalu banyak trafik yang datang secara serentak.

Inilah antara kelebihan memiliki laman web terutamanya laman web Ecommerce.. Bila buat promosi besar-besaran macam ni, produk yang dijual laris macam pisang panas. 

Walaupun MYCYBERSALE 2017 akan melabuhkan tiranya esok, tapi produk-produk yang pernah saya beli sebelum ni dalam artikel bertajuk Pengalaman Membeli Keperluan Projek Pelajar secara Online di Laman Web Cytron.com.my dah pun habis tawaran diskaun yang diberikan semalam. Kalau tak percaya boleh tengok harga-harga yang tertera di link berikut:

-> http://www.cytron.com.my/p-uic00b?tracking=55babdd361227
-> http://www.cytron.com.my/p-sk40-c1?tracking=55babdd361227
-> http://www.cytron.com.my/p-sk40-c2?tracking=55babdd361227
-> http://www.cytron.com.my/p-avr-usbasp?tracking=55babdd361227
-> http://www.cytron.com.my/p-sk1632?tracking=55babdd361227

Habis Sudah!! Kata orang Sabah..


Jual Produk fizikal secara online memang macam tu.. Kalau stok tak banyak, memang cepat habis bila berlangsungnya #MyCyberSale2017.

Lainlah kalau anda menjual produk digital macam dekat bawah ni..



Kalau jual produk digital tidak melibatkan stok.. Stok sentiasa ada..
Jadi, tak ada masalah kehabisan Stok..

Siap boleh bagi kod kupon diskaun dengan potongan harga yang besar lagi...

KOD Kupon Diskaun Istimewa untuk laman web ni sahaja

Klik laman web ini -> http://bit.ly/2ybkcFM

1) masukkan kod kupon: rk50
potongan RM50, sah sehingga 12 Oktober , 11:59 malam

2) masukkan kod kupon: rk40
potongan RM40, sah sehingga 15 Oktober , 11:59 malam

3) masukkan kod kupon: rk30
potongan RM30, sah sehingga 18 Oktober , 11:59 malam

4) masukkan kod kupon: rk20
potongan RM20, sah sehingga 31 Disember, 11:59 malam
  

#MyCyberSale2017 Hari ni Last Day!!

Apasal muka monyok tu??

Kecewa ke sebab tak sempat nak beli barang murah dalam #MyCyberSale2017?

Janganlah kecewa sangat... Hahaha..

Sebenarnya #MyCyberSale2017 ada lagi lah...

Hari ni last day.. Masih boleh beli barang murah dekat beberapa laman web yang ada stok barang yang banyak seperti dua laman web di bawah:
Tapi, saya tak janji barang yang anda nak tu akan sentiasa ada.. Maklumlah jualan secara Online.. Bila-bila masa sahaja pelanggan boleh beli barang..

Siapa cepat, dia yang dapat!!

Mana tahu, ada laman web yang nak buat jualan penghabisan stok hari ni... Kalau ada, itu memang rezeki anda..

Nampak tak kelebihan mempunyai laman web ecommerce sendiri??

Ada tak yang berminat nak belajar buat laman web ecommerce secara percuma??

Boleh tonton video di sini-> http://bit.ly/2y4szmG

Manalah tahu lepas ni ada rezeki anda untuk sertai #MyCyberSale yang akan datang.. #MyCyberSale2018 mungkin.. Siapa tahu kan?

Yang penting anda usaha dulu.. Good Luck!!

Sekian,

Semoga bermanfaat


8 ulasan:

  1. pergh sampai down..
    memang kuasa membeli kalah luar negara...benda murah sape taknak hehehe..

    BalasPadam
  2. Strategi meroket jualan berkesan.

    BalasPadam
  3. untung banyak bagus..

    sales tinggi kerana pasaran luas..

    ada tak blogger kat sini [ baca tuan Anuar ] dah jadi tauke dengan bisnes e-commerce

    BalasPadam
  4. Wah, sampai SOLD OUT!. Hebat penangan mycybersale kali ni

    BalasPadam
  5. memang hebat betul..
    tapi tak rajin nak beli

    BalasPadam
  6. Memang akan rasa frust jugak kalau tak dapat barang yang kita nak tu

    BalasPadam
  7. Sempat grab kat pixerjoy je.
    Yg lain2 tak sempat nak usha.
    Selamat duit. Huhuuuuu..

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra