Selasa, 10 Oktober 2017

BONUS : 7 Artikel Tentang Affiliate Marketing

with 2 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Ada berita baik untuk pembaca blog Coretan Anuar..

Oswald justin, salah seorang pakar affiliate terkenal nak bagi bonus berupa himpunan 7 Artikel Tentang Affiliate Marketing 

BONUS : 7 Artikel Tentang Affiliate Marketing 

Senarai Tajuk 7 Artikel Tentang Affiliate Marketing
  1. Artikel 1: 7 Tips Saluran Jualan Affiliate yang Berjaya
  2. Artikel 2: 11 Kesilapan Utama Memilih Produk Affiliate
  3. Artikel 3: Adakah semua affiliate adalah sama
  4. Artikel 4: Affiliate Marketing - Jalan Termudah Jana Wang Online
  5. Artikel 5: Hakikat Affiliate Marketing
  6. Artikel 6: Kenapa Sertai Program Affiliate
  7. Artikel 7: Kesilapan dalam Program Affiliate

Artikel-artikel ini boleh digunakan sebagai post dalam blog.. Kemudian boleh letak link affiliate yang berkaitan dengan affiliate marketing untuk membantu anda menghasilkan jualan.

Menarik Bukan..

Macamana cara Nak dapatkan BONUS : 7 Artikel Tentang Affiliate Marketing ni?

Satu soalan yang menarik..

Kalau tak tanya tentang soalan ni pun, memang saya nak bagi tahu juga..
Dah alang-alang cerita, memang kena cerita sampai habis... Mana boleh cerita setakat separuh jalan sahaja..

Ok.. Caranya begini..

Beli ebook Panduan Affiliate yang terdapat di laman web kejayaanaffiliate.com
Ebook tu tak mahal pun cuma RM30 sahaja..

Serius!! Anda takkan rugi keluarkan duit sebanyak RM30 untuk mendapatkan ebook tersebut..

Sebab penulis ebook ini bukan calang-calang orang..
Top Affiliate Infokerjaya yang telah menghasilkan jualan lebih RM60k sepanjang bersama Tim Infokerjaya..


Sumber : Klik Di Sini

Selain bersama Tim Infokerjaya, oswald Justin juga turut terlibat mempromosikan program-program affiliate yang lain... Dan hasilnya juga cukup memberangsangkan..

Contoh pencapaian dalam Program Affiliate lain yang disertai oleh Tuan Oswald Justin, antaranya..

Jumlah komisyen RM43,500.00 
Sumber : Klik Di Sini
Jumlah komisyen RM26,100.00
Sumber : Klik Di Sini

dan banyak lagi...


Sebab tu saya berani katakan... Anda tak mungkin akan menyesal mengeluarkan pelabuarn sebanyak RM30 untuk mendapatkan ilmu dan pengalaman berharga yang dikongsikan oleh tuan Oswald Justin di laman web kejayaanaffiliate.com
Pencapaian terkini beliau. Rekod jualan RM10,140.00 dalam tempoh 5 hari 

Serius!! Kalau anda ikut lang-langkah yang dikongsikan oleh tuan Oswald Justin, tak mustahil anda juga boleh berjaya seperti beliau. Keluar modal cuma RM30 membolehkan anda mendapat komisyen yang lumayan..

Bagaimana kalau saya beli ebook tersebut, tapi tak berjaya menghasilkan jualan seperti beliau?

Sebelum saya menjawab soalan anda, saya nak bertanya.. Berapa modal yang bakal anda keluarkan untuk membeli ebook tersebut?

Cuma RM30 sahaja kan?
Anda dapat beli apa dengan modal sebanyak RM30 ini?

Anda boleh guna untuk makan selama 3 hari betul...

Apa kata kalau anda gunakan duit RM30 ini untuk membolehkan anda mendapatkan pulangan 10 kali ganda, atau 20 kali ganda... Atau lebih dari itu.... Anda nak tak?

Walaupun anda mungkin tak berjaya dapat pulangan sehingga puluhan ribu ringgit macam Top Affiliate lain, tapi kalau anda dapat RM1000 dengan modal ilmu sebanyak RM30.. Anda mahu tak?

Sebagai contoh.. Tengok pada pencapaian saya sendiri cukuplah...
Saya bukanlah salah seorang Top Affiliate seperti tuan Oswald Justin...
Rekod jualan saya pun biasa-biasa sahaja..

Tapi, saya pernah merasa beberapa kali dapat jualan sebanyak 4 angka... ok tak?



Jualan peribadi saya : RM2260.00
Jualan peribadi saya : RM1160.00

Duit percuma sahaja.. dengan mengeluarkan sedikit modal ke atas ilmu dalam pemasaran affiliate, akhirnya saya berjaya mendapat pulangan sebanyak itu...

Kalau nak ikutkan jumlahnya memang tidak sebanyak seperti tuan Oswal Justin...
Tapi, kalau nak diikutkan nilainya berkali-kali ganda daripada modal yang pernah saya keluarkan untuk mempelajari strategi pemasaran affiliate...

Sedar tak sedar... Salah satu program affiliate yang telah saya sertai telah membayar komisyen melebihi RM5000..


Jumlah komisyen berbayar sebanyak RM5171.00

Cuba bayangkan anda berada di tempat saya...

Keluarkan pelaburan sebanyak RM30 untuk mendapatkan ilmu di laman web kejayaanaffiliate.com

Kemudian anda dapat komisyen macam ni... Kira ok tak?
Walaupun anda belum berjaya dapat komisyen sebanyak RM5 angka.. Tapi masih ok lagi tak dengan modal sebanyak RM30, dapat hasil RM5K++..

Sebab tu saya berani kata, anda takkan rugi mendapatkan ilmu emas yang dikongsikan oleh tuan Oswald Justin... 

Kalau tak percaya cubalah...

Ataupun sekiranya anda masih ragu-ragu... Saya syorkan anda layari sendiri laman web ini -> kejayaanaffiliate.com

Kemudian baca testimoni-testimoni yang dikongsikan oleh pembaca ebook ini.. Lepas tu terpulang kepada anda untuk membuat keputusan.. saya cuma bantu kongsikan apa yang saya rasa. Tindakan yang seterusnya terpulang pada diri anda.. Good Luck!!

2 ulasan:

  1. Banyak ilmu dan manfaat yang didedahkan dalam ebook Affiliate Marketing ni. Tentu ramai yang teruja untuk memilikinya. Tahniah tuan.

    BalasPadam
  2. terbaik tuan annuar.. saya pun masih belajar.. nak dapat top2 tuh memang tak terkejar, kita nih masih level ikan bilis jer

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra