Selasa, 2 Mei 2017

Cara nak dapatkan Duit Raya melalui komen terbanyak di blog Denaihati

with 30 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Bila saya sebut Blog Denaihati, saya rasa tentu semua orang kenalkan?

Kalau ada blogger yang langsung tak kenal blog Denaihati, memang peliklah kan.. Mana taknya.. Blog Nombor 1 di Malaysia tu.

Rajin buat event, rajin buat Contest. Selalu bagi hadiah... Pendek kata owner blog Denaihati ni memang pemurah orangnya.

Sebagai contoh, Pada 13 Mei 2017 nanti Team Denaihati Network akan menganjurkan Majlis Sepetang Bersama Blogger 2017. Ada hadiah lumayan yang disediakan kepada para peserta berjumlah RM10,000.00. Siapa yang masih belum join SBB2017, bolehlah join sekarang menerusi link ini -> http://sbb.my

Setakat ini para peserta yang join SBB belum pernah pulang dengan tangan kosong. Ada sahaja rezeki yang di bawa pulang oleh para peserta. Ada yang pernah bawa pulang Iphone 6, Iphone 5S, Pakej Percutian, Pakej mengerjakan Umrah, Jam Tawaf, Camera GoPro, Wang Tunai, Hamper, dan banyak lagi. Pendek kata memang berbaloi sangat dapat join SBB anjuran Denaihati. Kalau tak percaya cubalah join. Lepas join nanti baru tahu betapa seronoknya join SBB2017 anjuran Denaihati ni.


Cara nak dapatkan Duit Raya melalui komen terbanyak di blog Denaihati


Ok.. Tadi baru mukadimah.. Sambil promosi sikit tentang Blog Denaihati dan Majlis Sepetang Bersama Blogger 2017 (SBB 2017). Baru mukadimah pun dah panjang.. hehehe

Sekarang ni kita terus pergi kepada point utama entri ini ditulis.

Anda nak tahu tak cara nak dapatkan Duit Raya Melalui Komen Terbanyak di Blog Denaihati?

Meh sini saya bongkarkan rahsia ni..

Pertama sekali, tentu anda perasan dekat Blog Denaihati ada senarai penulis komen terbanyak. Perasan?

Senarai penulis Komen Terbanyak di Blog Denaihati
Senarai penulis Komen Terbanyak di Blog Denaihati

Ok.. Lepas tu, sekiranya anda merupakan seorang penulis blog, entri terkini blog anda akan muncul di bawah nama anda. Perasan tak?

Melalui ruangan ini, membolehkan penulis blog mendapat trafik Percuma dari Blog Denaihati sekiranya tajuk entri yang tertera di situ boleh menarik minat pembaca untuk membacanya.

Kemudian, Perasan tak Blog Denaihati turut menggunakan widget 'Comment Luv' pada ruangan komen?
Melalui Widget 'Comment Luv' ini membolehkan entri blog terkini penulis blog akan dipaparkan setiap kali kita menulis komen. Sekiranya pembaca blog Denaihati membaca komen-komen pembaca dan berminat terhadap tajuk entri blog kita, ada kebarangkalian untuk mereka mengunjungi blog kita.

Blog Denaihati menggunakan widget 'Comment Luv' pada ruangan komen membolehkan tajuk entri terkini penulis blog dipaparkan pada ruangan tersebut.

Jadi, Apa kaitannya Duit Raya dengan komen terbanyak di blog Denaihati?

Hah... Ni yang saya nak cerita ni.. Tentu ramai yang dah tak sabar nak tahu kan?

Jeng... Jeng... Jeng...

Tuan Haji Amir Denaihati nak anjurkan contest TOP 5 Komen di Blog Denaihati dapat gajet Impian. Ni bukan saya yang kata. Tapi tuan Haji amir sendiri yang kata menerusi facebook beliau.


Biasanya.. Tuan Haji Amir ni kalau dia kata macam tu, dia memang akan buat. Cuma tunggu masa yang sesuai jer..

Kalau tak percaya semak balik entri-entri lama Blog Denaihati dalam tahun 2012-2014. Masa tu blog Denaihati memang rajik buat contest penulis Komen terbanyak blog Denaihati.

Hadiah yang disediakan pulak bukan murah-murah.. Semuanya gajet impian versi terkini seperti Iphone 5S, Iphone 6, Samsung..... dan macam-macam..

Sehinggakan orang yang sebelum-sebelum ni tak pernah tulis komen dekat blog Denaihati pun turut terpanggil nak tulis komen.. Bila contest macam ni dianjurkan, biasanya pemenang yang bertuah tu memang sangat bertuah.. Bukan setakat tulis komen ratus-ratus... Tapi cecah sampai seribu komen... Memang bersungguh betul para peserta nak menang gadget impian.... 

Ok... Tu satu... Tapi baru Gajet Impian yer... Bukan Duit Raya Lagi..

Hah... Yang ni baru duit raya...

Sebelum komen tu, saya nasihatkan update dulu entri blog... Tulis satu entri yang boleh menarik pembaca-pembaca dan penulis-penulis Blog Denaihati supaya datang membaca blog kita.

Sebagai contoh:


Ni Contoh jer yer..

Sebenarnya tajuk-tajuk yang saya senaraikan di atas bukan hebat sangat pun. Anda boleh tulis tajuk entri yang lebih hebat lagi untuk tarik pembaca dari blog Denaihati supaya membaca blog anda.

Kemudian, anda Promote Ebook Sistem Formula Income Seumur Hidup (FISH)


Tentu anda nak tahu, apa yang menariknya FISH ni?


Anda hanya perlu promote satu link affiliate sahaja menerusi blog anda, untuk membolehkan anda mendapat 4 jenis komisyen seperti berikut:
  1. Komisyen 1 : RM0.50
  2. Komisyen 2 : RM1.00
  3. Komisyen 3 : RM100.00
  4. Komisyen 4 : RM50.00

Nak daftar jadi ejen affiliate FISH ni Percuma sahaja! Tak perlu keluar modal walau satu sen pun..


Cara Nak Daftar Jadi Ejen Affiliate FISH
  • Klik link ini -> http://bit.ly/2oohDd4
  • Scrol ke bawah sehingga jumpa box masukkan nama dan email (seperti dlm gambar)
  • Isi nama dan email, kemudian tekan button hantar
  • Semak dalam mailbox. Buat pengesahan email
  • Semak balik email untuk dapatkan link tenok video dan link pendaftaran affiliate
  • Isi maklumat pendaftaran affiliate. Paling penting sekali jgn lupa isi maklumat pembayaran komisyen utk mengelakkan komisyen anda lambat dibayar.
  • Siap. Anda dah boleh mula promosikan link affiliate anda melalui facebook, instagram, whatsapp, email, Twitter dan sebagainya..


Isi nama dan Email untuk daftar jadi ejen Affiliate FISH KLIK DI SINI

Lepas dah selesai, anda boleh promosikan link affiliate anda dekat mana-mana tempat yang anda rasakan sesuai. Sebaiknya promotelah dekat blog. Sebab ramai pembaca percaya kreabiliti anda sebagai seorang penulis blog.

Betul ke Boleh Dapat Duit Melalui Ejen Affiliate FISH?

Sebenarnya sebelum ni, saya pun macam tak percaya juga.
Dalam hati saya, mana ada program Affiliate yang Promote satu link Affiliate, kemudian boleh dapat 4 jenis komesyen? Macam tipu jer...

Itu tanggapan saya pada permulannya... Tapi, disebabkan saya ni jenis suka mencuba... Saya cuba jerlah... Lagi pun buak ada rugi pun... Selagi saya tak keluarkan sebarang modal, selagi tu saya tak akan mengalami kerugian... Kalau tak cuba mana nak tahu kan?

Jadi, saya pun cubalah...

Hasilnya..  

Alhamdulillah... masuk komisyen 50 sen..
Isteri cakap, sikitnya... Kalau setakat 50 sen dia pun boleh bagi...


Contoh komisyen 50 sen yang saya dapat melalui FISH

Kemudian... dapat pulak komisyen RM1.00.... Isteri cakap... Susah payah Abang Promote cuma dapat RM1.00 jer... Kalau seringgit saya pun boleh bagi Abang...

Contoh komisyen RM1.00 yang saya dapat melalui FISH

Takper... Saya tak berputus asa... Saya terus Promote lagi... Alhamdulillah... Masuk pulak komisyen RM100.00
Contoh komisyen RM100.00 yang saya dapat melalui FISH

Setakat ni saya belum tunjuk kepada isteri saya komisyen RM100.00 ni... Sajer jer nak buat Surprise masa raya nanti... Komisyen yang RM50.00 setakat ni saya belum pernah merasa lagi... Jadi tak bolehlah nak tunjuk bukti... 

Komisyen-komisyen melalui FISH yang saya dapat setakat ini..

Macam tak percayakan?
Sedar tak sedar, saya dah dapat 31 komisyen melalui program Affiliate FISH. Dalam 31 tu ada campur-campur 3 jenis komisyen iaitu RM0.50, RM1.00, dan RM100.00... Cuma komisyen RM50.00 yang saya belum pernah merasa lagi... Harapnya lepas ni dapatlah merasa komisyen RM50.00 pula.. Supaya cukup lengkap semua pekej komisyen yang disediakan.

Hmmm... Macam mana menarik tak?

Nak join, tapi tak tahu nak tulis apa?

Tak usah risau..
Dekat sini saya ada sediakan contoh Copywriting yang boleh anda ambil dan edit mengikut kesesuaian anda.. Kemudian share dekat blog, whatsapp, atau facebook

Contoh Copywriting F.I.S.H (Boleh Copy, edit dan Paste)

---------------------------------Start Ayat Copywriting--------------------------------------

Macamana nak memulakan Perniagaan Tanpa Modal?

Bila sebut tentang perniagaan tanpa modal, ada yang seakan tidak percaya.. ada yang memandang sinis..

"Gila ke dia ni? Mana ada orang yang berniaga tanpa keluarkan sebarang modal? Nak pergi masuk toilet pun kena bayar 30 sen" mungkin itulah kata hati anda apabila membaca status ini..
.
Terpulanglah apa yang anda nak kata... 
Terpulanglah kepada anda samada nak percaya ataupun tidak
.
Tapi hakikatnya.. berniaga tanpa modal memang wujud... dah ramai yang telah merasai kemanisan rezeki tersebut..
Caranya begini :
1) daftar jadi ejen Affiliate (Percuma)
2) Promote link affiliate yang diberikan
3) anda akan dapat komisyen antara 6-70% daripada hasil jualan produk.

Tak perlu keluar modal nak buat laman web
Tak perlu keluar modal untuk bayar domain atau hosting
Tak perlu keluar modal untuk upah designer
Tak perlu keluar modal untuk beli produk

Semua tu tak perlu...
mulakan perniagaan tanpa modal dengan zero kos..

Kalau nak tahu lebih lanjut, dan nak tengok contoh apa yang saya buat boleh download ebook belajar buat blog secara percuma..
Download di sini
..

Baca ebook tu dari mula sampai habis... tengok macamana cara saya berniaga tanpa modal
Guna blog percuma
Guna domain percuma
Guna sistem autoresponder percuma (terhad kepada 500 email shj)

Anda juga boleh buat seperti apa yang saya buat.

--------------------------------------------- 
Sekarang ni ada peluang untuk anda berniaga tanpa modal dengan komisyen yang cukup lumayan..

Ada 4 jenis komisyen yang disediakan iaitu:
Komisyen 1 : RM0.50
Komisyen 2 : RM1.00
Komisyen 3 : RM100.00
Komisyen 4 : RM50.00

Macamana nak sertai perniagaan tanpa modal ni?

Caranya mudah sahaja:
1. Klik link ini -> http://bit.ly/2oohDd4
2. Scrol ke bawah sehingga jumpa box masukkan nama dan email (seperti dlm gambar)
3. Isi nama dan email, kemudian tekan button
4. Semak dalam mailbox. Buat pengesahan email
5. Semak balik email untuk dapatkan link tenok video dan link pendaftaran affiliate
6. Isi maklumat pendaftaran affiliate. Paling penting sekali jgn lupa isi maklumat pembayaran komisyen utk mengelakkan komisyen anda lambat dibayar.
7. Siap. Anda dah boleh mula promosikan link affiliate anda melalui facebook, instagram, whatsapp, email, Twitter dan sebagainya..

Dengan hanya satu link affiliate, membolehkan anda mendapat 4 jenis komisyen seperti berikut:
Komisyen 1 : RM0.50
Komisyen 2 : RM1.00
Komisyen 3 : RM100.00
Komisyen 4 : RM50.00

Good luck..

Sekali lagi saya ingatkan... jangan lupa daftar percuma untuk menyertai perniagaan tanpa modal menerusi link ini: http://bit.ly/2oohDd4
Share dengan kawan anda.. semoga lebih ramai yang mendapat manfaat melalui perkongsian ini..

------------------------------Tamat ayat Copywriting -----------------------------------------

Kalau nak dapatkan lebih banyak Ayat Copywriting yang saya buat untuk promosi F.I.S.H, boleh pergi ke facebook personal saya menerusi link di bawah: 
https://www.facebook.com/muhamadanuar.m


Anda boleh copy mana-mana ayat Copywriting yang anda suka, kemudian edit mengikut keperluan anda..

BERITA BAIK BERGANDA

Apabila anda telah mendaftar menjadi ejen affiliate F.I.S.H, secara tidak langsung anda juga boleh menyertai Cabaran Affiliate Mega yang menyediakan hadiah lumayan berjumlah RM50 Ribu.

Sumber : Klik Di Sini

Menarikkan berita ni?
Anda boleh sertai 2 Cabaran 2 dalam satu masa sekali gus... 

Sambil join Contest Top5 Komen terbanyak di Blog Denaihati, dalam masa yang sama anda juga boleh sertai Cabaran Affiliate Mega F.I.S.H..

Rezeki yang bakal anda perolehi dengan menyertai kedua-dua cabaran tersebut:
  1. Berpeluang Menang gajet Impian Contest Top5 Komen terbanyak di Blog Denaihati
  2. Dapat Duit Raya melalui komisyen affiliate promosi F.I.S.H
  3. Peluang menang hadiah dalam Cabaran Affiliate Mega F.I.S.H
menarikkan peluang ni?

Apa tunggu lagi?

Anda hanya perlu lakukan 4 perkara berikut (bermula dari sekarang):
  1. Daftar F.I.S.H sekarang
  2. Tulis satu entri yang boleh menarik minat pembaca dan pengomen blog denaihati
  3. Promote link affiliate F.I.S.H dalam entri tersebut
  4. Tulis komen banyak-banyak dekat blog Denaihati

itu sahaja yang perlu anda buat. Good Luck!!

Info Berkaitan:




30 ulasan:

  1. Panjangnya..

    Memamg seronok dapat RM100..

    Kalau RM1000..

    Macam mana kalau RM10K..

    Lagi la tersangat seronok..

    Terbaiklah FI$H

    BalasPadam
  2. pergh memang besunguh - sunguh saudara Anuar nih, kawan macam terpangil pulak nak buat .. Tapi tu la masanya yang saya jadikan alasan hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya cuba jer...mana tahu ada rezeki dapat duit raya...

      Padam
  3. All the best bro annuar, we also want to get duit raya from denaihati,

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih... Good Luck juga buat Zik..

      Padam
  4. wah bestnya dapat gajet tu. kena selalu komen kat denaihati la ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Memang best kalau ada rezeki... Haah.. Kena rajin komen dekat Blog Denaihati...

      Padam
  5. Balasan
    1. Jom Bro Hairul Hafiz... Kena cuba jangan tak cuba..

      Padam
  6. Sepakat dengan statement Bang Anuar, siape tak kenal dengan Bang Amir. Saya sendiri dalam 3 tahun terakhir selalu mengikuti aktivitas Beliau melalui blog dan media sosialnya. Insya Allah pada tahun ini saye akan hadir di SBB 2017. Semoga kita bise berjumpe langsung nanti. :-)

    BalasPadam
    Balasan
    1. Samalah kita... Cuma maaf saya tak dapat hadir semasa SBB2017 nanti.. Sebab bertugas dalam penganjuran FIRA 2017

      Padam
  7. Coretan Anuar pun apa kurangnya antara blog terbaik juga!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih... hehehe...
      Malu pulak rasanya bila kena puji ni.. ;)

      Padam
  8. rindu zaman denaihati rajin buat contest.. Dia punya hadiah utama tu yang best.. hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tu lah... Harap kali ni Denaihati betul-betul anjurkan contest ini... Sama-samalah kita doakan yer..

      Padam
  9. Nak join juga lah dapatkan duit raya dari blog DH tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. Cara Nak Daftar Jadi Ejen Affiliate FISH
      Klik link ini -> http://bit.ly/2oohDd4
      Scrol ke bawah sehingga jumpa box masukkan nama dan email (seperti dlm gambar)
      Isi nama dan email, kemudian tekan button hantar
      Semak dalam mailbox. Buat pengesahan email
      Semak balik email untuk dapatkan link tenok video dan link pendaftaran affiliate
      Isi maklumat pendaftaran affiliate. Paling penting sekali jgn lupa isi maklumat pembayaran komisyen utk mengelakkan komisyen anda lambat dibayar.
      Siap. Anda dah boleh mula promosikan link affiliate anda melalui facebook, instagram, whatsapp, email, Twitter dan sebagainya..

      Kemudian:
      Tulis satu entri yang boleh menarik minat pembaca dan pengomen blog denaihati
      Promote link affiliate F.I.S.H dalam entri tersebut
      Tulis komen banyak-banyak dekat blog Denaihati

      Good Luck! Semoga Berjaya

      Padam
  10. Fuh banyak betul komen dari tuan Anuar kat blog denaihati. Susah tu nak challenge

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sementara tengah ada masa, saya cuba buat yang terbaik... Ramai jer yang boleh challenge kalau betul Denaihati anjurkan Cabaran top 5 Komen terbanyak..

      Padam
  11. Terbaik la bro
    Macam saya masa terlalu cemburu , kerja hakiki dan aprt time
    kadang-kadang je sempat blogwaling dan komen

    BalasPadam
    Balasan
    1. Takper tuan.. slow2.. In Shaa Allah.. ada hati semua jadi..

      Padam
  12. dulu selalu jugak join komen di denaihati ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lepas ni kalau free bolehlah join komen lg.. ;)

      Padam
  13. Alhamdulillah dah rasakan murah hatinya tuan amir hasan ini

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tuan Haji Amir sememangnya terkenal sebagai seorang yg pemurah.. sebab itu tag line blog beliau "Hidupkan Untuk Memberi"

      Padam
  14. Perghhh memang terbaiklah..komen aje dapat hadiah yer.. komitmen tinggi ni.. Bro denaihati memang menarik dia punya tawaran.. haha

    BalasPadam
  15. Menarik segera meluncur ke TKP.. salam blogwalking

    BalasPadam
  16. saya tengah usaha sekarang...

    mana tahu ada hasilnya..

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra