Selasa, 1 November 2016

Bayaran Komisyen Affiliate Pertama dari BookCafe.com.my

with 16 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Syukur Alhamdulillah...

Akhirnya berjaya juga mendapatkan Bayaran Komisyen Affiliate Pertama daripada  BookCafe.com.my   

Sumber : BookCafe.com.my

Bukan senang yer nak dapatkan bayaran komisyen pertama daripada Affiliate BookCafe ni... Walaupun nilainya tak banyak... tapi nak dapatkan bayaran komisyen yang pertama, memakan masa yang agak lama.

Maklumlah jumlah komisyen untuk setiap jualan tak banyak.. Main Ringgit-ringgit jer... Tapi kata orang sikit-skit lama-lama berhasil... Syukur Alhamdulillah...

Antara Komisyen Affiliate BookCafe.com.my

Akhirnya berjaya mendapatkan komisyen yang ke 32, dengan jumlah komisyen terkumpul sebanyak RM119.91

Jumlah Komisyen terkumpul Affiliate BookCafe.com.my

Syarat nak dapatkan bayaran komisyen, kena ada jumlah terkumpul sebanyak RM100 dan ke atas.. Dah dapat lebih RM100 tu dah kira lega dah... Dah boleh semak duit dalam akaun bank ;) 

Sekiranya anda juga berminat nak dapatkan komisyen daripada laman web BookCafe.com.my , saya syorkan anda baca artikel ini -> Peluang Buat Duit TANPA MODAL di musim Cuti Sekolah Dengan Menjadi AFFILIATE BookCafe.com

Semoga bermanfaat!

Info Berkaitan:

16 ulasan:

  1. Biar kecil tapi berhasil :)

    BalasPadam
  2. power ni,boleh jadi penyumbang sales terbesar Bookcafe pasni..:D

    BalasPadam
  3. Power2..jie xkena cara lg nk dptkan komisen bookcafe..

    BalasPadam
  4. wah dah ada hasil lumayan. tahniah

    BalasPadam
  5. Alhamdulillah, sikit atau banyak semuanya rezeki.

    BalasPadam
  6. Hebat, semoga terus menjana pendapatan dari Book cafe ya

    BalasPadam
  7. apakah untuk orang yang ada di luar malaysia boleh bergabung dengan affiliasi itu

    BalasPadam
  8. Sikit sikit kiri dan kanan, lama2 penuh poket gk kan bro..tahnia!

    BalasPadam
  9. Not bad. Bukan senang nak buat duit affiliate buku ni. Good job!

    BalasPadam
  10. tahniah tuan! Pembakar semangat ni untuk kembali promosikan buku-buku bookcafe :D

    BalasPadam
  11. Wahh ok lah tu, rezeki. Tahniah!

    BalasPadam
  12. okay gak tu dapat 100 lebih

    BalasPadam
  13. selamat yaa, semoga berkah yang didapat

    BalasPadam
  14. ciktom terlupa nak kemaskini link bookcafe..baca entri ni terus ingat nak update..thanks anuar..

    ciktom tak pernah dpt cashout lagi..sbb xcapai lg minimun utk cashout..yela promosi pun malas..haha

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra