Khamis, 3 Disember 2015

Peluang Buat Duit TANPA MODAL di musim Cuti Sekolah Dengan Menjadi AFFILIATE BookCafe.com

with 2 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kebiasaannya pada musim cuti sekolah blog ini banyak dikunjungi oleh orang-rang yang berminat nak cari Homestay untuk disewa... Ataupun tempat-tempat percutian menarik untuk dilawati sempena musim cuti sekolah..

Tetapi pada musim cuti sekolah kali ni, keadaannya agak berbeza... Dah tak ramai yang datang berkunjung ke blog saya disebabkan mencari Homestay...

Sebaliknya ada yang datang nak baca pengalaman saya buat kerja Part Time!!

Melihat kepada situasi ini.... Saya mengandaikan semakin ramai rakyat Malaysia yang memerlukan pendapatan sampingan, untuk menampung keperluan kos sara hidup yang semakin meningkat.

Terutamanya ibu bapa, yang memerlukan duit tambahan untuk membeli keperluan persekolahan anak-anak untuk sesi persekolahan tahun depan....

Stress kan hidup zaman sekarang ni....

Saya ambil contoh diri saya sendiri.... Walaupun saya baru ada dua orang anak yang akan bersekolah pada tahun hadapan, tetapi saya juga dah merasa tekanan tersebut semasa membeli keperluan persekolahan anak-anak pada minggu lepas.. 

Baru dua orang anak pun dah berhabis lebih RM800... Ini menunjukkan Kos kehidupan sekarang tak sama dengan kos kehidupan zaman mak ayah kita dulu.... Ternyata jauh berbeza!

Untuk memenuhi permintaan pengunjung blog saya... Di sini saya nak kongsikan Peluang Buat Duit TANPA MODAL di musim Cuti Sekolah Dengan Menjadi AFFILIATE BookCafe.com.

Perkongsian ini berdasarkan pengalaman saya sendiri...

Setakat ini, syukur Alhamdulillah.... Saya dah berjaya mendapatkan 13 komisyen...

Sumber : Bookcafe.com

Setiap komisyen yang berjaya saya dapat takderlah banyak.... Cuma beberapa ringgit dan beberapa sen sahaja... 

Tapi, bila dikumpul-kumpul...  sekarang ni dah ada RM38.41 sen... Kira Oklah tu kan?... 

Lepas buat beli 3 keping SIMKAD ONEXOX... 

Nak bukti saya dapat komisyen dari Affiliate Bookcafe.com?

Ok... Berikut saya sertakan beberapa bukti komisyen Affiliate BookCafe.com

Komisyen Affiliate BookCafe.com pada 5 Nov 2015 bernilai RM5.12

Komisyen Affiliate BookCafe.com pada 27 Okt 2015 bernilai RM4.31

Komisyen Affiliate BookCafe.com pada 2 Okt 2015 bernilai RM4.55
Komisyen Affiliate BookCafe.com pada 29 Sept 2015 bernilai RM4.53

Rasaanya cukup setakat itu sahaja contoh yang dapat saya berikan... Tak perlulah saya nak tunjukkan kesemua 13 komisyen affiliate yang berjaya saya dapat daripada Bookcafe.comBetul tak?

Sekarang ni tentu anda nak tahu macamana cara nak Daftar Affiliate Bookcafe.

Baiklah... Di sini saya akan berikan tutorial ringkas cara nak daftar Affiliate Bookcafe.com


Cara Daftar Affiliate Bookcafe.com


1.  Pendaftaran ini PERCUMA. Klik link ini:  Bookcafe.com

2.  Lihat gambar dibawah dan seterusnya ikut arahan yang telah ditetapkan oleh bookcafe.

Sumber : Bookcafe.com

3. Apabila paparan di bawah muncul, sila tekan button Signup Now..

4. Isi Semua maklumat yang diperlukan sehingga selesai. Kemudian Klik Button "Create My Account"

5. Selesai pendaftaran. Sekarang boleh KLIK Di SINI. Kemudian masukkan username dan password pada ruangan "Affiliate Login" seperti yang terdapat dalam gambar di atas.

6. Sekarang anda sudah boleh mula promosikan link affiliate anda. Contoh link affiliate saya adalah seperti di bawah:
-> https://bookcafe.com.my/friends/idevaffiliate.php?id=179

7. Setiap kali ada jualan yang berjaya dihasilkan melalui link affiliate tersebut, anda akan mendapat komisyen sebanyak 5%. (Dengar ceritanya akan dinaikkan tak lama lagi... Tunggujerlah pengumuman rasmi daripada admin Bookcafe.com )

Oklah... Cukup setakat itu sahaja perkongsian saya pada kali ini...

Saya doakan semoga anda berjaya Buat Duit TANPA MODAL di musim Cuti Sekolah Dengan Menjadi AFFILIATE BookCafe.com. Good Luck!!


P/S : Boleh gunakan cara yang sama untuk daftar sebagai ajen Affiliate ONEXOX. Pendaftaran adalah PERCUMA... KLIK Banner di bawah..



2 ulasan:

  1. aku pun baru perasan. 

    baru je daftar hari ini. 

    haha.. 

    BalasPadam
    Balasan
    1. wah titan dah nampak peluang ni..confirm pasni tgk asyik duk update income buku pulak..hehe

      Padam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra