Khamis, 28 April 2016

Pesta Buku Online - Flash Sale RM1 (29 April hingga 9 Mei 2016)

with 15 comments
Assalamualaikum dan Salam sejahtera..

Hari ni saya nak kongsi satu berita baik buat peminat-peminat buku... dan pencinta-pencinta buku di Malaysia.

Dimana BookCafe.com.my akan menganjurkan Pesta Buku Online. Pesta buku ini akan berlangsung selama 10 hari, bermula pada 29 April sehingga 9 Mei 2016.


Pesta Buku Online
Sumber : Klik Di Sini


Dengan menggunankan H-Tag #CYBERBOOKFAIR, dijangka pesta buku Online kali ni akan mendapat sambutan yang cukup menggalakkan daripada seluruh rakyat Malaysia.

Ayuh rakyat Malaysia!!.. Mari kita beramai-ramai memeriahkan Pesta Buku Online kali ini.. 

Kita bagi kakitangan BookCafe.com.my jadi kelam kabut... Jadi tak senang duduk.. Jadi tak sempat nak makan... kerana terpaksa membungkus dan mengeposkan buku-buku pada setiap masa... Sepanjang tempoh pesta buku ini diadakan.

Hehehe... Ada bakat jadi wakil rakyat tak.. ;)

Sumber : Klik Di Sini

Flash Sale RM1

Satu lagi berita baik untuk rakyat Malaysia!!.. Pada pesta Buku Online kali ini, BookCafe.com.my memberi TAWARAN HEBAT kepada rakyat Malaysia.. Dimana anda berpeluang untuk membeli buku-buku terpilih pada harga RM1 sebuah melalui kempen Flash Sale RM1.

Sumber : Klik Di Sini

Tips Membeli Buku Flash Sale RM1 

  • Pada hari jualan Flash Sale, login dahulu ke akaun anda sebelum jualan bermula (pastikan alamat penghantaran anda betul)
  • Halaman produk Flash Sale HANYA diaktifkan tepat pada masa yang ditetapkan. Jadi anda perlu refresh halaman tersebut beberapa kali dan terus buat pembelian selepas ianya aktif.
  • Preview halaman Flash Sale telah dibuka kepada anda supaya anda dapat target buku apa yang anda inginkan dan standby pada masa bila jualan Flash Sale buku tersebut akan bermula
  • Jangan gabungkan pembelian buku Flash Sale dengan pesanan buku lain
  • Untuk berlaku adil, seorang pelanggan anda dibenarkan membeli 1 naskhah buku Flash Sale sahaja untuk tajuk yang sama
  • Teruskan membayar selepas membuat pesanan. Pesanan yang lambat dibayar akan dibatalkan (bagi produk Flash Sale). Rujuk terma & syarat. -> KLIK DI SINI
Jualan Pesta Buku Online Sudah Dibuka. Anda sudah boleh mula membeli dan menikmati diskaun Pesta Buku hari ini.

✔ Anda boleh memilih buku & membeli dengan tenang
✔ Buku yang anda idamkan masih ada stok
✔ Tiada gangguan sistem website bila trafik sesak
✔ Di jangkakan trafik sesak pada hari Flash Sale berlangsung
✔ Beli Sekarang. Klik banner dibawah untuk memilih buku 

15 ulasan:

  1. Wahhh..Saya peminat buku!..menarik niii! Terima kasih!

    BalasPadam
  2. tgh cari info pasai ni jugak tp terlupa. Ni baru ingat balik. Terima kasih. :D

    BalasPadam
  3. saya nak buku saiful nang ! amin

    BalasPadam
  4. thanks info..kadang beli time offer ni best...jimat2...hihi

    BalasPadam
  5. Betul.. saya pun suka beli buku time offer.. dapat jimat byk..

    BalasPadam
  6. Nooraini, semoga berjaya beli buku Saiful Nang.. ;)

    BalasPadam
  7. Perghhh..RM1 memang berbaloi-baloi..hehe

    BalasPadam
  8. terima kasih atasinfonya ...memang berbaloi beli buku di pesta buku,dapat banyak buku dengan harga murah...yuhuuuuu...

    BalasPadam
  9. murah betul tu kalau dapat RM1. Nasib baik dah dilimitkan pada 1 pcs untuk seorang pembeli.

    BalasPadam
  10. dapat membeli buku dengan harga RM1 memang bagus banget tu..super hebat

    BalasPadam
  11. wah rm1 je, memang berbaloi sangat ni

    BalasPadam
  12. Datang ke Pesta buku bawa duit lebih sikit tak mengapa, nanti ada buku yang nak dibeli. Balik rumah pun puas hati.

    BalasPadam
  13. Peminat buku jangan lepaskan peluang ini

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra