Jumaat, 6 Mei 2016

ANTARA BUKU-BUKU YANG BARU DILANCARKAN DI PBAKL 2016

with 16 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) 2016 masih lagi berlangsung pada hari ini sehingga 9 Mei 2016 di Taman Pameran Pertanian Malaysia (MAEPS).
Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL)
Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL)
Sekiranya anda perasan.. Terdapat beberapa buku yang baru sahaja dilancarkan ada di jual di PBAKL 2016.

Antaranya ialah...


Saiful Nang: Mat Jenin Sebenarnya Hero
Saiful Nang: Mat Jenin Sebenarnya Hero

Travelog Mr. Traveller: Untold Stories
Travelog Mr. Traveller: Untold Stories

Krabi: Pergi Naik Bas, Balik Naik Tren
Krabi: Pergi Naik Bas, Balik Naik Tren

69 Doa Dan Zikir Sahih
69 Doa Dan Zikir Sahih
Misi Fizik
Misi Fizik

365 Tip Mendidik Anak Soleh dan Solehah
365 Tip Mendidik Anak Soleh dan Solehah

Dan lain-lain..

Adahkah anda berpeluang mendapatkan buku-buku tersebut semasa menghadiri Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) 2016? 

Sekiranya anda terlepas mendapatkan buku-buku tersebut... Anda tidak perlu risau!!..

Anda masih boleh mendapatkan buku-buku tersebut menerusi laman web bookcafe.com.my


Hanya dengan beberapa klik sahaja, anda sudah boleh mendapatkan koleksi Buku-buku yang baru dilancarkan di Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur (PBAKL) 2016. Mudah bukan? 

Dengan membeli secara online ternyata lebih memudahkan... 
  • Dapat Jimatkan masa anda.. 
  • Dapat Jimatkan tenaga anda..
  • Tak perlu berhadapan dengan Trafik jem 
  • Dapat Jimatkan duit minyak Petrol anda... ;)

Betul tak??

Share jika anda rasakan info ini dapat memberi manfaat kepada orang lain... 
Terima kasih kerana sudi membaca..

16 ulasan:

  1. x sempat pergi lagi pameran tu. hmmm

    BalasPadam
  2. Banyak buku2 best kat pasaran sekarang nie....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya.. sekarang ni dah semakin ramai penulis yang rajin menghasilkan buku.. ;)

      Padam
  3. rancang nak pergi esok, tapi family mcm busy je :(
    hmmm, bestnyaa, nak beli buku siaful nang, travelog semua tu T_T

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau teringin nak tengok Pesta Buku, eloklah pergi..karang kempunan.. minggu ni last tau.. sampai 9 Mei..
      Kalau tak dpt nak pergi ke sana, beli secara online pun boleh... dapat jimatkan masa dan kos..

      Padam
  4. Sudah jarang membaca buku fizikal sejak beralih kepada ebook.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Saya pun ada kalanya macam tu juga... tapi kepuasan membaca buku fizikal tak sama dgn membaca ebook

      Padam
  5. Kalau belum ada bajet, boleh je ke PBAKL 2016 tengok mana-mana buku. Dah ada bajet, beli secara online.

    BalasPadam
  6. dekat dengan rumah jugaklah...tapi masa tidak mengizinkan.....memula pergi fokus nak jumpa pak latip novelis sejarah islam....bila tak dapat jumpa maka semangat pun jadi layu.....huhuhu

    BalasPadam
  7. menarik tu.. tapi tak berapa rajin baca buku

    BalasPadam
  8. buku-buku yang super dan pasti berbaloi untuk dimiliki

    BalasPadam
  9. Tak sempat nak pergi ke sana. Kekangan masa dan jarak.

    BalasPadam
  10. menarik semua yang nak dilancarkan tu

    BalasPadam
  11. wah, banyak juga buku yang baru dilancarkan...tapi semua di atas saya belum beli...buku yang dah dibeli ni pun masih belum di baca huhu

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra