Jumaat, 12 Ogos 2016

Nak Belajar Buat Blog Dengan Blogspot? CUMA RM2 Sahaja!

with 8 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Ada satu berita baik yang ingin saya sampaikan pada hari ini...

Laman web bookcafe.com.my sedang buat jualan Cuci Gudang. 

Boleh dapatkan koleksi buku-buku pada harga RM2 atau diskaun sehingga 95%.


Antara buku yang menarik perhatian saya ialah Mudahnya Blogspot.


Sumber : Klik Di Sini



Buku ni dijual pada harga RM2.00 sahaja di laman web bookcafe.com.my

Tak percaya? Boleh tengok dalam gambar di bawah....


Sumber : Klik Di Sini

Hmmm... memang murah... Biasanya buku ni dijual pada harga RM12.00... Tapi kali ni RM2.00 sahaja.. 

Kalau nak pergi belajar buat blog dengan menghadiri kursus, lagilah mahal... Yuran Kursus dalam lingkungan harga antara RM30.00 hingga RM50.00.  

Jadi, kalau nak jimat, lebih baik ambil peluang ni beli buku pada harga RM2.00 jer... Lepas tu boleh duduk diam-diam, buat blog sendiri dekat rumah ... ;)

Tapi yang tak bestnya.. stok buku ni adalah terhad.. Kali terakhir saya cek dekat laman web Book Cafe, stok yang tinggal hanya berbaki 137 unit sahaja...

So, siapa cepat dia dapat!... 

Nak tengok lebih banyak koleksi buku-buku yang dijual pada harga RM2.00 atau diskaun sehingga 95%?

Boleh klik pada banner di bawah.. Atau nak mudah lagi, terus jer layari laman web bookcafe.com.my

Memang rambang mata dibuatnya bila tengok koleksi buku-buku yang ada di sana... Sampai tak tahu nak pilih buku yang mana satu...

P/S: Mujurlah saya dah pernah baca buku Mudahnya Blogspot. kalau tak, nak jer saya angkat satu... Tapi takper, kali ni boleh angkat buku yang lain pula... ;)

Info Berkaitan:


8 ulasan:

  1. Alamak..murahnya..

    Rugi kalau xbeli..

    BalasPadam
  2. Memang murah, jangan lepas peluang untuk blogger baru untuk tambah ilmu tentang blogspot. Hanya RM2 je...

    BalasPadam
  3. Murahnya. Wajib beli untuk mereka yang nak belajar buat blog dengan blogspot.

    BalasPadam
  4. murah gila. rugi plak kalau tak beli

    BalasPadam
  5. wow baik punya tu. ilmu yang boleh generate beribu ribu income ;)

    BalasPadam
  6. fuhh..murah tuu..masih ade lagi ke dalam banner tu bulan mei..

    BalasPadam
  7. boleh borong and jual balik ni hehehe

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra