Isnin, 9 September 2013

Pemenang Rasmi Contest SEO MYKad Smart Shopper

with 15 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Seperti yang dijanjikan dalam entri ini... Pada hari ini bersamaan 9 September 2013, saya dengan sukacitanya mengumumkan pemenang rasmi bagi Contest SEO MyKad Smart Shopper ... 


"Ada macam gaya pengumuman tarikh mula berpuasa di bulan Ramadhan, hari raya Aidiladha dan Hari Raya Aidil Fitri oleh mohor besar raja-raja tak??... hehehe... Bergurau sahaja..."



Berikut diumumkan senarai Pemenang Rasmi Contest SEO MyKad Smart Shopper:
  1. http://hakaluka.blogspot.com/2013/07/MyKad-Smart-Shopper.html (Memenangi wang tunai RM500)
  2. http://www.hitseo.my/mykad-smart-shopper/ (Memenangi wang tunai RM300)
  3. http://blog.asiacube.com/mykad-smart-shopper-review.html (Memenangi wang tunai RM200)
  4. http://www.akma.my/mykad-smart-shopper/ (Memenangi hadiah saguhati berupa wang tunai RM50)
  5. http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html (Memenangi hadiah saguhati berupa wang tunai RM50)
  6. http://www.broblogger.net/2013/07/mykad-smart-shopper-mssp.html (Memenangi hadiah saguhati berupa wang tunai RM50)
  7. http://dululainsekaranglain.com/online-jobs/mykad-smart-shopper-program-enjoy-discount-through-mykad (Memenangi hadiah saguhati berupa wang tunai RM50)
  8. http://agendasemasa.com/mykad-smart-shopper (Memenangi hadiah saguhati berupa wang tunai RM50)
  9. http://www.jomkongsistory.com/2013/08/mykad-smart-shopper.html (Memenangi hadiah saguhati berupa wang tunai RM50)
  10. http://www.kertasmerah.my/2013/08/mykad-smart-shopper-wujudkan-nilai.html (Memenangi hadiah saguhati berupa wang tunai RM50)
Hajat dihati untuk melihat ada peserta yang berjaya berada di Page pertama Google tidak kesampaian... Jadi, keputusan senarai pemenang Contest SEO MyKad Smart Shopper sama seperti senarai keputusan 10 pemenang tidak rasmi, yang pernah saya nyatakan dalam entri ini...

Semua pemenang boleh menghubungi saya menerusi email nuargto@gmail.com dengan memberikan nombor akaun bank, nama penuh dan nombor telefon untuk menuntut hadiah yang dimenangi... 
"Terima kasih saya ucapkan kepada semua pihak yang sudi memberi sokongan kepada Contest ini... Terutamanya para peserta yang sudi mengambil bahagian, untuk menulis entri tentang contest ini di blog anda semua... Terima kasih banyak-banyak yer... ;)"
Kepada yang tidak berjaya jangan berkecil hati... Menang dan kalah adat pertandingan...  Walaubagaimanapun ada hadiah yang disediakan untuk semua peserta iaitu:

Buku Discover MyKad Smart Shopper..

Dalam buku ini mengandungi beberapa info tentang Program MyKad Smart Shopper seperti penerangan tentang program ini, senarai Merchant yang telah mengambil bahagian sehingga Jun 2013, senarai reward yang disediakan dan cara untuk menuntut Reward... 

Muka Hadapan Buku Discover..

Muka Belakang Buku Discover..

Sedikit penerangan tentang Program MyKad Smart Shopper ada terdapat dalam buku ini..

Antara Kedai yang menarik Perhatian... Jakel Bukit Piatu, Melaka

Bengkel dan Aksesori penjagaan kereta pun ada..


D'Junction Cafe menawarkan Diskaun sebanyak 20%

Ada pusat rawatan kecantikan menawarkan diskaun sebayak 30%


Pusat rawatan, Kedai Cermin Mata, Kedai Buku, Kedai makan dan sebagainya..

Di Bahagian Belakang buku ini ada senarai Reward yang boleh di tebus...

Di saat harga Petrol sedang naik, anda mungkin memerlukan senarai kedai yang membolehkan anda mendapatkan harga Diskaun dan Point ketika berbelanja... 

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan Buku Discover MyKad Smart Shopper ini secara PERCUMA, anda perlu mengaktifkan MyKad terlebih dahulu.. Pengaktifan MyKad adalah PERCUMA.. Untuk mengatifkan MyKad, Anda cuma perlu  sms/emel butiran tersebut kepada saya:

1. Nama Penuh
2. Nombor KP
3. No Tel.
4. Alamat
5. E-mail

menerusi :
- No. Hp: 016-5425547
- emel: nuargto@gmail.com

Saya boleh memberi jaminan maklumat yang anda berikan adalah rahsia... Ini disebabkan saya merupakan salah seorang ajen rasmi bagi program MyKad Smart Shopper...   This is My Business Card... 



Anda juga mungkin meminati:


15 ulasan:

  1. Terima kasih.. Tahniah untuk para pemenang...

    BalasPadam
  2. Alhamdulillah..wah..xsangka boleh tersenarai jugak..tahniah kepada pemenang..

    BalasPadam
  3. Alhamdulillah ..thniah kepada semua pemenang dan peserta, terima kasih juga kepada penganjur

    BalasPadam
  4. Tahniah buat semua pemenang..korang memang layak..haha

    BalasPadam
  5. tahniah... kpd pemenang anda mmg hebat!

    BalasPadam
  6. Terima kasih Anuar. Walaupun saya menang tempat ke-5, saya bersyukur kerana saya masih boleh menang hadiah.

    BalasPadam
  7. Wow tahniah kpd para pemenang....

    BalasPadam
  8. tahniah pada semua pemenang!
    tahniah jugak pada bro anuar

    BalasPadam
  9. tahniah kepada penganjur dan juga kepada pemenang

    BalasPadam
  10. Tahniah kepada pemenang, nampak gayanya dah hilang skill dengan SEO ....kena tutup buku ni.

    BalasPadam
  11. Tahniah....semua yang berjaya. Tiada rezeki kali ini.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra