Rabu, 5 Oktober 2022

CARTA TOP 10 BESTSELLER - SEPTEMBER 2022

with 1 comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Apa khabar?

Harapnya anda sentiasa berada dalam keadaan sihat dan ceria.Macam biasa, setiap awal bulan, admin Klikjer.com akan keluarkan Carta Top 10 Panduan yang paling laris sepanjang bulan lalu.Jom kita tengok ebook apakah yang paling laris sepanjang bulan September 2022!
Boleh klik pada gambar dibawah untuk lihat info lanjut berkenaan setiap ebook!CARTA TOP 10 BESTSELLER - SEPTEMBER 2022
(Boleh klik pada setiap gambar ebook dibawah jika mahu info lanjut)
Untuk lihat lain-lain ebook terbitan Klikjer.com, boleh klik pada butang dibawah!Istimewa untuk anda pembaca blog ini... Saya ada menyediakan bonus untuk setiap pembelian mana-mana ebook keluaran Klikjer menerusi link affiliate saya. Untuk melihat bonus apa yang kami sediakan? Boleh klik pada button di bawah:
Sekarang ni dah 2 bulan berturut-turut ebook Rahsia Affiliate mendominasi carta ebook terlaris Klikjer.com. Ini menunjukkan ramai yang berminat untuk menghasilkan pendapatan melalui Affiliate..

Sekiranya anda sudah biasa menghasilkan pendapatan dalam program affiliate tempatan (di Malaysia), apa kata cuba pula sertai program affiliate di luar negara pula. 

Perbezaan program affiliate di luar negara berbanding di Malaysia ialah, program affiliate di luar negara di bayar dalam nilai US Dollar manakala program affiliate di Malaysia di bayar dalam nilai Ringgit Malaysia.

Perbezaan di antara Ringgit Malaysia dan US Dollar sekarang ialah 1USD bersamaan dengan RM4.65. Hampir 5 kali ganda!

Dengan erti kata lain.. Anda mempunyai peluang untuk meningkatkan hasil sebanyak 5 kali dengan usaha yang sama iaitu promote link affiliate kepada golongan sasaran.

Berminat nak tahu cara menyertai program-program affiliate di luar negara??

Boleh klik pada link ini ya -> https://internetmarketingmalaysia.com/mk/

Semoga bermanfaat.. 

 
Info Berkaitan:

1 ulasan:

  1. kebanyakan mengenai bisnes online..ramai sudah yang mencari income dengan online

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra