Isnin, 2 Julai 2018

Testimoni Mr. K dan Team RS buat Jualan 5 angka sebulan di Shopee

with 1 comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Wow.. Wow... Wow...

Itu yang dapat saya katakan apabila melihat sendiri testimoni demi testimoni daripada Mr.K dan Team RS tentang hasil jualan bulanan mereka di laman web Shopee.com.my

Purata jualan 5 angka sebulan beb...
Tak terjangkau dek gaji saya sebagai seorang penjawat awam, penulis blog, penulis ebook dan cleaner Homestay secara part time.. 

Kalau tak percaya boleh tengok testimoni hasil jualan terkini Team RS pada bulan lepas (Mei 2018)


Hasil Jualan Team RS pada bulan Mei 2018 di Shopee

Dan juga testimoni hasil jualan Mr.K dengan menggunakan dua akaun Shopee yang berbeza..
Hasil jualan Mr.K di laman web Shopee dengan menggunakan akaun sstnetwork
Hasil jualan Mr.K dengan menggunakan akaun sststore


Nampak tak hasilnya?

Tahu tak sebenarnya di shopee anda boleh buat iklan untuk meningkatkan jualan anda? 

Pelawat yang melayari shopee.com.my adalah orang Malaysia... rakyat Malaysia.. yang boleh betutur dalam Bahasa Malaysia.. 

Di shopee.com.my anda boleh nampak terus produk apa yang banyak permintaan?.. dan produk apa yang orang Malaysia suka beli?... 

Sumber : Shopee.com.my

Sebagai Contoh, boleh tengok dalam senarai Database di bawah:

Sumber : Klik Di Sini

Ada peniaga jual telekung di Shopee boleh dapat jualan sebanyak RM136,955.00... Jualan lebih 6 angka tu..

Bila anda tengok database ni, anda rasa Tinggi tak permintaan pelanggan yang berminat nak beli telekung di Shopee??

Tentulah mendapat permintaan yang tinggi kan...

Jadi tak hairanlah kalau ramai peniagan di Shoppe berjaya buat jualan purata 5 angka sebulan seperti yang telah dilakukan oleh Team RS... Boleh tengok perkembangan perniagaan Team RS di Shopee bermula pada bulan Februari hingga Mei 2018.. 

Jualan Team RS pada bulan Februari 2018
Jualan Team RS pada bulan Mac 2018
Jualan Team RS pada bulan April 2018
Jualan Team RS pada bulan Mei 2018

Berikutan hasil jualan yang konsisten 5 angka sebulan secara 3 bulan berturut-turut, jadi team RS berminat untuk kongsikan strategi yang telah mereka praktikkan untuk mencapai kejayaan tersebut.. 

Maka terhasillah sebuah panduan yang diberi nama Rahsia Teknik Shopee..

Ok... Itu panduan berniaga di laman web Shopee daripada Team RS

Ingat Team RS sahaja yang boleh buat panduan Shopee...

Mr.K pun ada juga buat panduan berniaga di Shopee.. Panduan ini dikenali sebagai Panduan Lengkap Geng E-Commerce Step by Step


Fuh!! Dahsyat nama panduan ni.. Nama Otai Niaga pula bunyinya agak seksi... Ala-ala nama Abang Ensem dalam dunia Pelaburan Hartanah..

Boleh pergi jauh dengan menggunakan nama-nama seksi macam ni... 

So, sekarang ni dah ada dua panduan berniaga di laman web Shopee yang boleh direkemenkan kepada rakan-rakan anda yang baru nak memulakan perniagaan di Shopeen atau yang dah mula berniaga di Shopee tapi hasil jualan masih kurang memberangsangkan...

1 ulasan:

  1. boleh dapat berpuluh ribu sell memang hebat. kalau boleh mantain sanggup berhenti kerja. salah satu produk ebook yang patut di miliki

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra