Isnin, 4 Jun 2018

Senarai Pemenang Contest SEO Pakej Fotografi Perkahwinan

with 15 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Seperti yang saya janjikan dalam entri sebelum ini, berikut merupakan Senarai Pemenang Contest SEO Pakej Fotografi Perkahwinan

Senarai Pemenang Contest SEO Pakej Fotografi Perkahwinan
Senarai Pemenang Contest SEO Pakej Fotografi Perkahwinan


Senarai Pemenang Contest SEO Pakej Fotografi Perkahwinan:
  1. http://onlajer.com
  2. http://modernmumthingy.com
  3. http://www.iuzira.com
  4. http://ohduit.com
  5. http://www.mommyfiqa.com
  6. https://messarah.blogspot.com
  7. https://adna2029.blogspot.my
  8. http://sobrimansor.net
  9. http://www.ajumohit.com
  10. http://www.ciktom.com
  11. http://www.sensasi2020.com
  12. ttp://www.pokucu.com
  13. https://mrhanafi.com
  14. https://www.dianarashid.com
  15. https://www.nurzariniismail.com
  16. http://nozi-mirrah.blogspot.my
  17. http://topseofriendly.blogspot.com
Tahniah diucapkan kepada semua pemenang.. Hadiah-hadiah akan mula dihantar dan proses penghantaran hadiah dijangka akan selesai selewat-lewatnya sebelum masuk bulan Syawal... 

Info Berkaitan:



15 ulasan:

  1. yeay... dapat no 2. perghh.. mcm mana ON lanjer boleh potong nih ... ish.. geram.. nnt buat lagi contest mcm nih.. best pulak ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. heheh tak dpt lagi hadiah nih.... tak sabar plak ... rasa mcm gambar perkahwinan tu nak pakai untuk sendiri lah .. tapi plus ngan anak... amacam .. kool dak ..

      Padam
    2. Assalamualaikum.. nanti bagi maklumat berikut:
      Nama Penuh :
      No. Whatsapp :
      No. Akaun :
      Nama bank :
      Nama penilik akaun :

      Hantar maklumat ni kepada saya melalui e-mail nuargto@gmail.com

      Padam
    3. Saya dah transfer duit.. boleh semak akaun..

      Padam
  2. Alhamdulilah... Terima kasih semuanya

    BalasPadam
    Balasan
    1. saya dah bank in Hadiah wang tunai yang dimenangi ... Tahniah...

      Padam
  3. wah alhamdulillah, tahniah semua, semua pun dapat hadiahh

    BalasPadam
  4. Balasan
    1. saya dah bank in Hadiah wang tunai yang dimenangi ... Tahniah Iuzira...

      Padam
  5. tahniah untuk blogger yang hebat....

    kontest seo kali saangat sukar kerana nak tembus ke halaman utama google punya la susah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul tu... Tiada peserta yang berjaya masuk ke page pertama... Page kedua ada itupun ranking yang terakhir...

      Padam
  6. Tahniah semua pemenang. Dapat duit raya tu :)

    BalasPadam
  7. Tahniah..tesenarai juga dekat situ..

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra