Selasa, 16 Mei 2017

Selamat Hari Guru dan Rezeki Hari Guru 2017

with 14 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Susulan daripada artikel yang saya tulis pada 4 Mei 2017 yang lalu bertajuk Hadiah hari Guru 2017, telah membuka pintu rezeki kepada isteri saya apabila ramai yang berminat untuk mendapatkan Hadiah Hari Guru daripada beliau..


Syukur Alhamdulillah... Di atas rezeki pemberian Allah S.W.T dan terima kasih kepada para pembaca yang berminat untuk mendapatkan hadiah hari Guru tersebut daripada isteri saya.

Sebahagian daripada hadiah hari guru yang telah isteri saya siapkan

Semoga guru-guru yang bakal menerima hadiah tersebut semasa sambutan hari guru nanti, berpuas hati dengan hasil kerja isteri saya... dan kalau ada yang berminat nak oder lagi untuk sebarang sambutan atau perayaan, boleh sahaja hubungi isteri saya..

Cuma, janganlah order terlalu banyak sekaligus....
Nanti tak cukup tangan pula isteri saya untuk menyiapkan tempahan anda..
Saya pun pening kepala juga untuk mendapatkan stok frame gambar yang diperlukan..

Sebagai contoh, sempena Perayaan Hari guru tahun ni, ada customer yang nak oder sehingga 105 unit hadiah hari guru..

sebagai bukti, Boleh baca Whatsapp di bawah:


Fuh!!! Berpeluh dibuatnya..
Nak dapatkan 105 frame mengikut size yang kita nak bukan mudah?
Tapi, kalau itu dah kehendaknya... terpaksalah ku usahakan jua..

Selamat Hari Guru 2017

Pada kesempatan ini, saya juga nak ucapkan Selamat Hari Guru kepada pembaca-pembaca blog saya.. Secara tak rasminya semua orang adalah guru.. Asalkan kita ada membimbing orang, menyampaikan ilmu kepada orang... kita juga layak dipanggil guru.

Cuma, tidaklah secara rasmi seperti guru-guru di sekolah..

Semoga tema hari guru tahun ni iaitu "Guru Pembina Negara Bangsa" dapat direalisasikan dengan jayanya... In Shaa Allah..

P/S : Kalau ada yang berminat nak buat tempahan hadiah-hadiah seperti di atas, bolehlah Whatsapp isteri saya 016-5426627

Info Berkaitan:


14 ulasan:

  1. Sayang betul bila ada banyak tempahan tapi tak sempat pulak

    BalasPadam
  2. Cantik...wah, rezeki Hari Guru.

    BalasPadam
  3. guru adalah penerang semesta raya

    BalasPadam
  4. tahniah tuan..rezeki murah dan kencang

    BalasPadam
  5. cantik tu, tahniah murah rezeki

    BalasPadam
  6. CANTIK..LAIN DRP LAIN NI..

    BalasPadam
  7. rezeki ni.. sampai tak sempat nak buat

    BalasPadam
  8. Cantik.. semoga rezeki bertambah2

    BalasPadam
  9. Banyak juga tu... 105 tu.. tapi dah bukan rezeki kita kan..

    BalasPadam
  10. Selamat hari guru juga buat cikgu-cekgi. wah cantiknya! kreatif la... kalau anak-anak dah sekolah nanti boleh tempah =)

    BalasPadam
  11. Fuhh..rezeki anak-anak tu sampai 105 order. Tahniah tuan.

    BalasPadam
  12. murah rezeki bro... banyak tuh order

    BalasPadam
  13. murah rezeki...
    rezeki anak2...

    BalasPadam
  14. wah cantik dan untung cikgu2 yang menerima nya

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra