Selasa, 2 Mei 2017

Nak bagi 2 ebook PERCUMA sekaligus (Link Download ada di dalam)

with 22 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kali ni saya tak nak menulis panjang lebar seperti entri Cara nak dapatkan Duit Raya melalui komen terbanyak di blog Denaihati

Tentu tercungap-cungap nafas anda nak baca entri sebelum ni kan? hehehe..

Untuk entri kali ni Saya nak tulis simple jer.. 

Saya cuma nak kongsi link download 2 ebook Percuma
  1. Free Laporan Rahsia Bisnes Ebook (Part 1) -> http://bit.ly/2pRLlML
  2. Free Laporan Rahsia Bisnes Ebook (Part 2) -> http://bit.ly/2qycMY4
Walaupun laporan ni Percuma, tapi jangan Pandang sebelah mata..
Baca betul-betul laporan ni!

Ada rahsia besar di dalamnya.

Sebenarnya laporan ini merupakan salah satu tools Promosi yang digunakan oleh Cikgu hafiz untuk mempromosikan produk Terbaru beliau yang bertajuk Rahsia Bisnes Ebook.

Sumber : Klik Di Sini

Untuk pengetahuan kita bersama, sebenarnya dah ramai Usahawan Internet berjaya menghasilkan jualan 5 hingga 7 angka menerusi ebook-ebook yang mereka hasilkan.

Sebagai contoh:
  • Patrick Chan (Penang) - berjaya menjual ebook How to Make Money Easily dan Niche Check List di pasaran antarabangsa dengan rekod jualan sebanyak US$36,000 dalam tempoh 3 hari
  • Tuan Muaz Hadi - Jualan hampir mencecah 7 angka dengan ebook Tips Exam PTD
  • Tuan Sifu Jamal FBAds -  Jualan mencecah RM200K setahun dengan ebook RLTKK
  • Tim Infokerjaya - Jualan ebook Penguasa Kastam WK41 melebihi RM335K dalam tempoh 4 hari
  • Khalid Hamid - jualan ebook Teknik Forex Sebenar mencecah RM500K
  • Tuan Zamri Nanyan - Jualan 6 angka untuk setiap ebook yang beliau hasilkan. Lepas ni kita sama-sama tengok rekod jualan Ebook terbaru beliau -> http://bit.ly/2oohDd4
  • Tuan Hafizi Zain - Ebook Strategi Meroket Jualan telah terjual hampir 6 angka
  • Tok Penghulu - Ebook Tak Ada Duit, Boleh Beli Rumah ke? telah mencapai jualan 6 angka 
  • dan banyak lagi..
Jadi, ini menunjukkan Bisnes Ebook memang menguntungkan..

Sebab apa?

Sebab ramai ejen Affiliate sanggup turun padang untuk sama-sama promosikan ebook yang baru dilancarkan..

Sebagai contoh, lihat kejayaan hasil jualan Ebook Tips Exam PTD
Rahsia Jualan Ebook Tips Exam PTD

Tengok berapa ramai ejen affiliate yang sanggup turun padang untuk sama-sama promosikan Ebook Tips Exam PTD?.. Kalau tak silap saya ada Dekat 100 orang rasanya.. 

Dan sekarang ni untuk makluman anda, ejen affiliate yang telah berdaftar untuk mempromosikan produk-produk Tim Infokerjaya dah ada lebih seribu orang.. 

Jadi, cuba anda bayangkan sekiranya ada 1000 orang pekerja yang tolong promosikan ebook yang kita hasilkan?

memang lumayan hasilnya..

Jadi, tak hairanlah sekiranya seorang penulis ebook berjaya dapat sales yang banyak macam tu..

Itu sahaja yang saya nak kongsikan pada kali ni.... Semoga bermanfaat

P/S : Jangan lupa download Percuma 2 ebook yang saya kongsikan di atas... 

Ikhlas daripada

MUHAMAD ANUAR BIN MARSIB

P/s : Jom Baca Rahsia Bisnes Ebook -> http://bit.ly/2oRYR2H

Info Berkaitan:

22 ulasan:

  1. Bagus ebook macam nih, ramai orang nak download nih nanti... jom kita sedut semua

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jemputlah download yer... Lepas download boleh baca

      Padam
  2. wow masyuknya buat ebook dan jual ebook

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tulah pasal... Rasa nak tulis ebook jugaklah kalau macam ni...

      Padam
  3. zaman dan berubah.. dunia dah maju.. dari buku yang berbentuk hard-copy.. dah berevolusi jadi soft-copy (e-book).. e-book mmg mudah dibawa kemana-mana..

    kemungkinan besar lepas ni novel pun org akan terbitkan dalam bentuk e-book

    BalasPadam
  4. Ini yg buat "conventional" publishers fening nih -- tak ikut ketinggalan... heeee ;)

    BalasPadam
  5. Balasan
    1. Kan... Sebab tu ramai yang berminat nak tulis ebook sekarang ni...

      Padam
  6. Teringin pulak nak tulia ebook. Tulis blog jana income 7 angka setahun.. Tapi mesti ada bukti.. Tak akan la cakap kosong je hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tak payah tulis ebook macam tu... Tulis sahaja ebook tentang insurans dan kesihatan...

      Padam
  7. seronok tengok boleh jana income dari ebook, saya masih kaji tips nak buat duit dari ebook ni

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh baca ebook Belajar buat blog yang saya tulis tu... Dalam tu saya ada share sikit teknik yang digunakan oleh Top Affiliate Tim Infokerjaya..

      Padam
  8. Terima kasih tuan atas ilmu berguna ini. Halalkan ye.

    BalasPadam
  9. Bagusnya macam ni. Boleh buat duit untuk raya nanti.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ya betul tu... Jom buat duit raya dengan Rahsia Bisnes Ebook

      Padam
  10. Terbaik ni boleh download laju-laju

    BalasPadam
    Balasan
    1. Jemput Download laju-laju.. Supaya dapat lekas baca kedua-dua laporan tu..

      Padam
  11. ok saya download sekarang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih Puan Raihanah.. Kerana sudi download ebook dari blog saya..

      Padam
  12. Betul tu, memang untung jual ebook ini. Even jual ebook murah pun boleh untung banyak

    BalasPadam
  13. Huhu... untung la buat mereka yang mencuburkan diri dalam bidang ni.. terbaiklahhh

    BalasPadam
  14. Assalam Tuan, saya dah buka link atas itu tapi tak dapat download la. Dia ada kena minta permission pula. Saya dah klik request permission tu juga. harap dapat la ya. Terima Kasih.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra