Ahad, 17 Ogos 2014

Aktifkan MyKad Secara Online, kini lebih mudah..

with 14 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Ada satu berita baik untuk Rakyat Malaysia.. 


MyKad Smart Shopper Program : Keuntungan Berganda Ketika Berbelanja 


Kini anda boleh mengaktifkan MyKad (Kad Pengenalan) anda secara Online untuk menjadikannya sebagai Kad Diskaun dan poin, tanpa perlu berjumpa dengan mana-mana ejen berdaftar.

Fungsi Terbaru MyKad anda

Sekarang ni anda tidak perlu lagi berjumpa dengan ejen untuk mengisi borang secara OFFLINE, seperti yang telah dilakukan oleh hampir 400,000 pemegang MyKad sebelum ini. Kini anda hanya perlu klik pada di bawah Untuk mengaktifkan Mykad:




MyKad Smart Shopper : Projek mega untuk rakyat Malaysia

Aktifkan Fungsi Mykad anda sebagai kad keahlian secara percuma untuk menikmati cash point dan rewards point semasa berbelanja di premis-premis yang mengambil bahagian di seluruh malaysia. 

Jom aktifkan Fungsi Ke-50 Mykad anda sekarang, sudah hampir 400000 orang telah mengaktifkannya..


Mykad Smart Shopper Programme merupakan aplikasi MyKad yang ke 50

Pengaktifan MyKad adalah percuma. Tak perlu bayar apa-apa pun. 
MyKad yang telah diaktifkan dapat digunakan sebagai Kad Diskaun ketika berbelanja di premis-premis perniagaan.

Selepas ini nikmatilah kelebihan Program MyKad Smart Shopper. Berbelanja pada harga Diskaun di premis-premis perniagaan di seluruh Malaysia. Dalam masa yang sama boleh kumpul Poin yang boleh ditebus sebagai Hadiah..


Keratan Akhbar 1 : Aplikasi Mykad untuk pihak ketiga

Keratan Akhbar 2 : MyKad dijamin selamat, Boleh Digunakan Untuk membeli-belah

Keratan Akhbar 3 : Guna MyKad untuk berbelanja

Keratan Akhbar 4 : Membeli-belah dengan MyKad

Keratan Akhbar 2 : Privilege, discount Shopping offered Via MyKad 

Jadi, apa tunggu lagi.. Jom aktifkan MyKad anda sekarang juga.. Kemudian tunjukkan MyKad anda ketika berbelanja di premis-premis yang memaparkan logo MyKad Smart Shopper di hadapan kedai mereka..

Urusan jual beli menggunakan MyKad untuk mendapatkan harga Diskaun ketika berbelanja..

Macamana mana nak tahu senarai kedai yang telah menyertai Program MyKad Smart Shopper? 

Sila Install Aplikasi MyKad Smart Shopper dalam Smartphone anda.. Dan lihat ratusan premis perniagaan yang telah menyertai program ini terdapat di seluruh Malaysia..

Jangan lupa Muat Turun Aplikasi MyKad Smart Shopper sekarang juga!


Kelebihan Menyertai Program MyKad Smart Shopper:

  • Pendaftaran MyKad untuk menjadikan Kad Diskaun adalah PERCUMA
  • Tiada sebarang Annual Fee dikenakan (Bermakna PERCUMA seumur hidup)
  • Tidak perlu membawa kad tambahan yang pastinya akan menyesakkan dompet anda. Semua orang membawa mykad ke mana-mana untuk kebanyakkan urusan.
  • Dapat mata ganjaran dan tidak ada tempoh luput.
  • Walaupun anda tidak dikenakan sebarang yuran untuk menyertai program ini dan tiada yuran tahunan dikenakan, tetapi anda berpeluang untuk menuntut hadiah daripada pihak syarikat berdasarkan poin yang telah anda kumpul ketika berbelanja. Menarik bukan? 
  • Aplikasi Mykad Smart shopper melalui IPAD, Iphone dan Smartphone disokong dengan sistem GPS, dapat memberi panduan, maklumat dan lokasi setiap kedai yang terlibat di dalam program ini.  
klik pada link di bawah Untuk mengaktifkan Mykad anda secara PERCUMA:



Artikel Berkaitan:

14 ulasan:

  1. Mohon share di facebook yer tuan tanah.. sy doakan anda kaya & berjaya di dunia dan akhirat.. anda sgt hebat!!

    BalasPadam
  2. Hehe..memang mudah bila bab online ni..terima kasih kongsikan..

    BalasPadam
  3. Salam sejahtera :) Mohon bertanya, selepas kita sudah mendaftar borang online - berapa lama perlu mendapat emel password untuk login? - Yanna

    BalasPadam
  4. Macam best je. Nak cubalah aktifkan mykad.

    BalasPadam
  5. terima kasih baru je tau ni

    BalasPadam
  6. Betul, canggih dan mudah kerja :)

    BalasPadam
  7. macam menarik je..nak kene try ni..:)

    BalasPadam
  8. ohh..dah leh wat online dah rupanya.

    BalasPadam
  9. Tanpa Nama19 Ogos 2014 10:39 PG
    Salam sejahtera :) Mohon bertanya, selepas kita sudah mendaftar borang online - berapa lama perlu mendapat emel password untuk login? - Yanna

    mohon cik yanna cuba cek dalam folder spam =)

    BalasPadam
  10. banyaknya kan kelebihan mykad ini. Bolehlah ajak saudara mara aktifkan mykad ni. Jom kita lakukan hari ini

    BalasPadam
  11. salam, shad nak tanya, link untuk daftar online tu --> http://mssp-sys.aj.my/JoinUs/JoinUs.aspx
    someone ask me, dekat link kontes seo, " Dah cuba nak register, tapi keluar Error Message : * Referrer ID Empty. nak buat macam mana ya? "
    Adakah betul link yang shad bagi tu.. ? tq

    BalasPadam
    Balasan
    1. bila try guna nama, ic sendiri pun jadi macam tu juge,, * Referrer ID Empty

      Padam
    2. Sha Dhira, mohon maaf. . Itu link lama..link tersebut dah tak boleh digunakan lagi.. ada link baru.. daftar di laman web www.aktifmykad.com tq

      Padam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra