Rabu, 29 Januari 2014

Pengasas Program MyKad Smart Shopper di ASTRO Channel 502 (Bernama TV)

with 10 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. 

Adakah anda mengenali siapa Pengasas Program MyKad Smart Shopper?

Pengasas Program MyKad Smart Shopper ialah Dato' Lawrence Teo.. Walaupun beliau masih muda lagi, tetapi beliau telah mendapat gelaran Dato' disebabkan kejayaan beliau membangunkan syarikat Synergy Universal sehingga mendapat beberapa pengiktirafan di peringkat negara, Asean dan dunia... 

Antara kejayaan syarikat beliau ialah dengan memperkenalkan Program MyKad Smart Shopper, bertujuan untuk memberi kemudahan kepada rakyat Malaysia supaya dapat berbelanja pada harga diskaun setiap hari di premis-premis perniagaan yang telah mengambil bahagian... 



Baru-baru ini, Pengasas Program MyKad Smart Shopper ada ke udara di ASTRO Channel 502 (Bernama TV).. Kepada yang berminat nak mengetahui program ini, Jom tonton video berikut:



Setakat itu sahaja perkongsian saya pada kali ini.. Semoga informasi ini dapat memberi manfaat kepada seluruh rakyat Malaysia... Terutamanya dalam keadaan kos sara hidup yang semakin meningkat... 

Artikel lain yang berkaitan:



10 ulasan:

  1. macam best jer program nie....

    BalasPadam
  2. wahh..dah masuk tv dah rupanya.

    BalasPadam
  3. dengan kos sara hidup yang semakin meningkat program sebegini memang banyak membantu

    BalasPadam
  4. masih kabur lagi berkenaan mykad smart shopper nih...

    BalasPadam
  5. Usaha yang tak pernah disia-siakan..hehe

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra