Sabtu, 1 Jun 2013

Anugerah Dan Sijil Daripada JomNiaga kerana tersenarai dalam Top Affiliate 2012.. Syukur Alhamdulillah

with 22 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Syukur Alhamdulillah... Dapat satu lagi penghargaan dan rezeki melalui blog.. Kerana mendapat penganugerahan dan Sijil daripada laman web JomNiaga kerana berjaya tersenarai dalam Top Affiliate bagi tahun 2012.. 



Sebenarnya bukannya Top sangat pun.. Saya sekadar berjaya mendapat tempat ke 41 dalam senarai top affiliate tersebut.. Masih terlalu kerdil jika hendak dibandingkan usahawan internet dan blogger-blogger otai yang lain.. Tapi kata orang kalau dah namanya rezeki, walaupun dapat no. 41, tapi dapat juga sijil dan anugerah..  Syukur Alhamdulillah.. 

Majlis Penganugerahan Sijil tersebut akan diadakan seperti butiran berikut:

  • Nama Majlis : JomNiaga Summit 2013
  • Tempat : Plug & Play Technology, Lingkaran Syed Putra, Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur 56100
  • Hari   :  Sabtu
  • Tarikh : 22 Jun 2013
  • Masa   : 9 pagi - 12 Tengahari
Hmmm.. Setakat ini belum ada sebarang perancangan pada tarikh tersebut.. Insya Allah, sekiranya tiada sebarang halangan, saya akan cuba hadir ke majlis tersebut... Seperti yang anda semua sedia maklum, saya ni memang jenis liat sikit untuk menghadiri majlis-majlis ni.. Tapi untuk kali ni saya akan cuba juga untuk menghadirkan diri... ;)


Agenda Program :

  • 8:30am - Registration & Refreshments
  • 9.00am - Keynote Presentation
  • 9.30am - JomNiaga Highlights for 2012
  • 10.00am - Award for Top Vendors
  • 10.30am - Award for Top Affiliates
  • 11.00am - JomNiaga Plans for 2013 and Beyond
  • 11.30am - Closing Remarks 
  • 11.45am - Networking & Press Conference 
  • 12.15am - Lunch for VIP Ticket Participants

Dalam majlis tersebut nanti, dapat berpeluang bertemu dan berkenalan dengan pakar-pakar usahawan Internet dan juga beberapa blogger yang dah berjaya dapat Income yang stabil melalui blog mereka.. Antara mereka yang telah membuat pengesahan untuk hadir setakat ini ialah:

  • ahmad faizal, individual 
  • Jamaludin, JMIE Digital Labs 
  • Elly, BATI Ventures 
  • Nuremmie Hazelie 
  • Nur Fatihah 
  • Wazeen, Funemo 
  • Mohd Kamarulzaman 
  • Edmund , Musemancer Marketing SDN BHD 
  • Azlinda 
  • Razif, Razif Yusof Marketing 
  • Dalia 
  • Cikgu Hafis 
  • Meor Zaidee, AE Consultancy Services 
  • Mohd Suhaimy, Shuth Network Sdn. Bhd. 
  • Norfidah, Butler Services 
  • Zilpa 
  • Ahmad Hariz Aizuddin 
  • Muhamad Hanafiah 
  • Gobala 
Fuhhh... Bila tengok senarai nama di atas rasa kerdil sangat diri ini, jika hendak dibandingkan kejayaan demi kejayaan yang telah mereka kecapi... Tapi kata orang kalau nak berjaya, kenalah berguru dengan mereka yang berjaya.. 

Hmmm.. Semoga dengan entri ini akan dapat menaikkan semangat saya, dan juga menarik minat rakan-rakan lain untuk menjana pendapatan yang lumayan menerusi internet.. 

Jadi, Apa tunggu lagi.. Kepada yang belum mendaftar, Marilah kita mendaftar menyertai JomNiaga secara percuma dengan klik di sini..

Sekiranya anda memerlukan panduan untuk mendaftar, saya syorkan anda baca langkah-demi langkah pendaftaran yang terdapat pada entri tedahulu yang pernah saya tulis dengan klik di sini..  Dalam entri tersebut terdapat panduan ringkas bagaimana untuk mendaftar menyertai Jom Niaga

Sekiranya anda memerlukan maklumat lanjut tentang bagaimana untuk mempromosikan link affiliate anda, saya syorkan anda membaca entri-entri terdahulu yang terdapat di blog ini:

22 ulasan:

  1. terer la tu. no.41. aku langsung takde nombor. haha..

    BalasPadam
  2. Wah..tahniah bang nuar..kira top lah tu compete satu malaysia dpt 41..bukan senang..

    BalasPadam
  3. Hebat boshh! Boleh ada dalam snarai ^_^

    BalasPadam
  4. mcm mane nk join affliate ek? awk blh ajar x? huhu
    email sy :penmerah997@yahoo.com

    BalasPadam
  5. wahhhhhh best ni siap ada event penghargaan bagai

    BalasPadam
  6. Terbaik Nuar!

    Faiz Razali nak belajar SEo dengan ko. :-)

    BalasPadam
  7. tahniah!! dapat no 4 bukan senang tue...kira hebat dan mantap!
    eh yang first nama tue titan ke?? hahaa...
    cik tom pun pergi..jomlah pergi luaskan network...mana tau untung2 dpt join venture dengan mana2 vendor :)

    BalasPadam
  8. tahniah, sesuatu yang hebat juga tu dalam kumpulan orang2 hebat.

    BalasPadam
  9. top 50...tahniah bro...mmg dah boleh ambe panggil sifu jugak ni...

    tahniah bro!

    BalasPadam
  10. tahniah bro, oklah tu at least ada penghargaan utk lebih bersemangat nk promote link affiliate kan!!!

    BalasPadam
  11. Tahniah..moga terus maju dlm program affiliate.
    Dari no. 41 berubah jadi no. 1..

    BalasPadam
  12. Alhamdulillah dan tahniah yer. berbaloi usaha bro.

    BalasPadam
  13. Alhamdulillah ... tahniah ya.

    Moga makin deras lagi rezeki dari Allah untuk saudara.

    BalasPadam
  14. tahniah tersenarai dalam top affiliates..

    BalasPadam
  15. tahniah bro..41 pun kira hebat la dapat buat sales..

    BalasPadam
  16. Tahniah..boleh jadi kecil lagi angka 41 tu..

    BalasPadam
  17. Wow, this paragraph is fastidious, my sister
    is analyzing these things, therefore I am going to inform her.


    my site http://highstreetmile.com/freesat-hd-diy-installing-suggestions.htm

    BalasPadam
  18. This design is steller! You most certainly know how to keep a reader entertained.
    Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog
    (well, almost...HaHa!) Great job. I really loved
    what you had to say, and more than that, how you presented it.
    Too cool!

    Also visit my homepage - humax foxsat recorder

    BalasPadam
  19. ramailah otai IM berkumpul nanti

    BalasPadam
  20. Alhamdulillah,,selamat Bro,,semoga sukses dan berjaya selalu,,

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra