Isnin, 4 Julai 2022

10 Ebook Paling HOT - Jun 2022

with 0 Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Enam bulan sudah berlalu bagi tahun 2022.

Macam-macam isu juga sedang hangat diperkatakan sekarang ini... isu jalanraya tiba-tiba semakin sesak, isu krisis makanan, isu inflasi dan macam-macam la.

Tapi kebanyakkan isu-isu tu semua adalah isu luar kawalan.

Kita tak boleh nak halang sesuatu perkara itu dari tidak berlaku.

Apa yang boleh kita kawal adalah tindakan kita, atau reaksi kita terhadap perkara itu selepas ia berlaku.


Harga semua barang melambung naik dan kos sara hidup meningkat... kita tak boleh nak halang dan paksa semua orang jangan naikkan harga.. tapi kita boleh pilih dan kawal tindakan kita yang seterusnya.. sama ada kita mahu berjimat-cermat dalam berbelanja.. atau kita boleh ambil keputusan untuk berusaha tingkatkan lagi pendapatan kita!


Lakukan apa yang kita boleh kawal dan dibawah kawalan kita sahaja. Yang di luar kawalan itu, kita serahkan sahaja kepada yang berkuasa & yang maha berkuasa!

Baiklah..... macam biasa, setiap awal bulan, kami di Klikjer.com akan share tentang 10 panduan terbitan klikjer yang paling laris sepanjang bulan lalu.

Jadi, jom kita tengok apakah panduan yang paling HOT sepanjang bulan lalu!

Kalau anda berminat nak tahu lebih lanjut tentang sesuatu panduan dibawah, boleh klik jer pada gambar tu!


 CARTA TOP 10 BESTSELLER JUN 2022
(Boleh klik pada setiap gambar ebook dibawah jika mahu info lanjut)Untuk lihat lain-lain ebook terbitan Klikjer.com, boleh klik pada butang dibawah!Istimewa untuk anda pembaca blog ini... Saya ada menyediakan bonus untuk setiap pembelian mana-mana ebook keluaran Klikjer menerusi link affiliate saya. Untuk melihat bonus apa yang kami sediakan? Boleh klik pada button di bawah:
Semoga bermanfaat..

 
Info Berkaitan:

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra