Isnin, 4 Februari 2019

Hadiah Hari Guru 2019 (Siri 1)

with 0 Comment
Tempahan Hadiah Hari Guru 2019 sudah di buka...

Pasti ada yang tak percaya bila saya buat statement di atas...

Betullah tu... Takkan saya nak tipu pulak...

Kalau tak percaya, boleh melawat fanpage kami di 
-> https://www.facebook.com/pelangicraft/ 

Takkan melawat sahaja kot... Klik lah "like" sekali tanda sokongan anda kepada hasil kreativiti isteri saya..

Penat tahu isteri saya nak fikirkan macam-macam idea untuk menghasilkan kreativiti... Supaya hari guru disambut dengan lebih meriah, dengan kehadiran pelbagai jenis hadiah... 


Dan beliau sebagai salah seorang penyumbang hasil kreativiti tersebut....

Taklah hadiah hari guru asyik sama jer... sekali sekala perlu juga mencari kelainan... 

Alhamdulillah... Tempahan hadiah hari guru terbanyak setakat ni untuk tahun 2019 ialah sebanyak 25 hadiah dalam satu tempahan... 


25 unit Hadiah Hari Guru 2019
Design Istimewa Hadiah Hari Guru 2019 Design Istimewa Hadiah Hari Guru 2019 
(Nak design istimewa macam ni kena bayar harga lain)
Design Istimewa hadiah hari guru 2019
Design Istimewa hadiah hari guru 2019 diapit oleh design normal

Terima kasih kepada cikgu yang sudi membeli hadiah hari guru daripada kami..

In Shaa Allah, hari ni kami akan pos hadiah-hadiah tersebut...

Kepada yang berminat nak buat tempahan hadiah hari guru 2019, boleh layari fanpage berikut
-> https://www.facebook.com/pelangicraft/ 

Untuk makluman, stok kami tak banyak...
Jadi, elakkan beli di saat-saat akhir..

Info Berkaitan:

0 comments:

Catat Ulasan

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra