Khamis, 27 April 2017

Senarai Pemenang Tak Rasmi Contest SEO Belajar Buat Blog

with 18 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Syukur Alhamdulillah, akhirnya Contest SEO Belajar Buat Blog sudah sampai ke penghujungnya.

Ribuan Terima kasih saya ucapkan kepada rakan-rakan blogger yang sudi menyertai contest ini.

Berikut merupakan keputusan enjin carian google.com.my yang diambil dengan menggunakan browser Google Chrome (Incognito Window) bertarikh 27 April 2017 pada jam 8.00 pagi.  

Senarai Pemenang Contest SEO Belajar Buat Blog
Keputusan Contest SEO Belajar Buat Blog

Senarai Pemenang Tak Rasmi Contest SEO Belajar Buat Blog

Berdasarkan result tersebut, dengan ini secara tak rasminya Contest SEO Belajar Buat Blog dimenangi oleh

TEMPAT PERTAMA
https://belajarbuatblogpercuma.wordpress.com (Lengkap) berjaya memenangi wang tunai sebanyak RM300

TEMPAT KEDUA
http://bagiblogger.blogspot.com (Lengkap) berjaya memenangi wang tunai sebanyak RM200

TEMPAT KE 3
https://www.sabreehussin.com/belajar-buat-blog/ (Tak Lengkap) Syarat Penyertaan Contest ke 6 tidak dipenuhi. berjaya memenangi wang tunai sebanyak RM100

Untuk pemenang di tempat pertama dan kedua dah sah pemenangnya. Para pemenang boleh menghantar maklumat yang saya perlukan seperti nama penuh, nombor akaun bank, dan nombor telefon untuk tujuan pembayaran hadiah ke email nuargto@gmail.com

Untuk pemenang di tempat ke 3 saya beri masa selama 3 hari (sehingga 30 April 2017) untuk melengkapkan entri penyertaan mengikut syarat-syarat yang ditetapkan. Sekiranya pemenang yang dipilih gagal melengkapkan entri penyertaan dalam tempoh masa tersebut, hadiah kemenangan akan diberikan kepada pemenang tempat ke 4 atau ke 5 yang mana telah melengkapkan entri penyertaan.  

Banner Contest 
Belajar_Buat_Blog


Banner Download
Belajar Buat Blog



SENARAI PENERIMA HADIAH WANG TUNAI RM30

Berikut pula merupakan Senarai pemenang hadiah wang tunai RM30 Contest SEO Belajar Buat Blog:
  1. calrasepatrick.blogspot.com dapat bayaran RM30*
  2. nonasani.blogspot.my dapat bayaran RM30*
  3. missobsesi.blogspot.my dapat bayaran RM30*
  4. sayidahnapisah.com dapat bayaran RM30*
  5. mommyfiqa.com dapat bayaran RM30*
  6. bloggerlelaki.com dapat bayaran RM30*
  7. ciklapunyabelog.blogspot.my dapat bayaran RM30*
  8. dianarashid.com dapat bayaran RM30*
  9. susahsenangblogger.com dapat bayaran RM30
  10. at-tarmizi.blogspot.my dapat bayaran RM30*
  11. myideakini.com dapat bayaran RM30
  12. amirkhalis.blogspot.my dapat bayaran RM30*
  13. sayabukancikgu.com dapat bayaran RM30*
  14. messarah.blogspot.my dapat bayaran RM30
  15. jangan-bukak.blogspot.my dapat bayaran RM30
  16. fadzirazak.com dapat bayaran RM30*
  17. heroborneo.com dapat bayaran RM30*
  18. nikkhazami.com dapat bayaran RM30*
  19. misztrex.blogspot.my dapat bayaran RM30
  20. ummizarra.com dapat bayaran RM30
Nota : *Bayaran Telah Selesai

Kepada yang masih lagi belum menerima hadiah-hadiah di atas, sila emailkan kepada saya nama penuh, no. akaun bank dan no. telefon untuk tujuan pembayaran hadiah.

Secara keseluruhannya, contest ini berjalan dengan lancar. Terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sudi menyertai contest ini.

Menang atau kalah adat pertandingan. Yang penting kita telah berusaha untuk menguji tahap kemampuan SEO blog masing-masing. 

Kepada semua pemenang saya ucapkan tahniah.. kepada yang tak berjaya, boleh cuba lagi dalam contest2 atau cabaran2 yang akan datang.

Oh ya.. sebelum terlupa, saya jemput anda untuk menyertai cabaran Affiliate Mega 2017.

Ada hadiah-hadiah lumayan yang disediakan kepada para pemenang berjumlah RM50,000..


Sumber : Klik Di Sini

Memang lumayan.. kalau ada rezeki menang, boleh guna hadiah tersebut untuk keperluan hari raya nanti..

Klik Link di bawah untuk mendaftar menyertai Cabaran Affiliate Mega 2017
>> DAFTAR DI SINI <<

Saya ucapkan goodluck kepada para peserta Cabaran Affiliate Mega ini. Semoga anda berjaya menjadi salah seorang pemenang. 

Info Berkaitan:


18 ulasan:

  1. tahniah kepada pemenang...persaingan sangat sengit

    BalasPadam
  2. wow...tahniah kepada pemenang!

    BalasPadam
  3. Tahniah kepada pemenang... nampaknya tempat ke-3 tidak lengkap huhuhu .. Harap ia terus dimanfaat oleh para Blogr sekalian... ;)

    BalasPadam
  4. Alhamdulillah...tak sangka boleh menang contest seo kali ini... Terima kasih admin.

    BalasPadam
  5. Tahniah kepada semua pemenang ;)

    BalasPadam
  6. Tahniah kepada semua pemenang ;)

    BalasPadam
  7. tahniah kepada semua pemenang

    BalasPadam
  8. huh lama dah x join seo competiton ni sjak blog dah x mesra seo..

    BalasPadam
  9. wahhh tahniah semua ....walaupun tak menang masuk gak ranking first page ....

    BalasPadam
  10. Hebat2 semua... tahniah buat yang menang

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau ada contest mcm ni lagi teringin nak masuk walaupun lain niche hohoho

      Padam
  11. Tahniah untuk para pemenang... terutamanya si bongkok yg terbaik :) tahniah tuan

    BalasPadam
  12. tahniah kepada pemenang. hajat di hati nak join, tapi masa tahu tu cuma tinggal 24 jam sahaja lagi sebelum tutup contest tu

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra