Khamis, 6 Julai 2017

Peluang buat duit online menerusi Laman Web Visondata dengan tawaran komisyen Affiliate sehingga 3 Level

with 19 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sebelum tu saya nak tanya, Pernah tak anda layari laman web http://visondata.com.my ?

Siapa yang belum pernah layari laman web di atas, eloklah layari sekarang juga.. Terutamanya bagi anda yang suka pergi travel ke luar negara.


Untuk makluman anda, servis utama yang disediakan oleh laman web http://visondata.com.my adalah Samurai pocket wifi yang telah banyak menyediakan kemudahan internet kepada mereka yang travel ke luar negara.

Bila kita berada di luar negara, kemudahan internet sangat penting. Kemudahan internet sangat-sangat diperlukan terutamanya ketika nak cari tempat makan halal, nak cari jalan ke tempat yang kita rasa nak pergi, nak cek cuaca dekat sesuatu kawasan, nak cari jalan pulang sekiranya tersesat jalan dan sebagainya... Pendek kata kalau tak ada kemudahan internet semasa melancong ke luar negara, boleh mati kutu dibuatnya..

Bagi mereka yang rajin travel ke luar negara, dengan andanya pocket wifi Samurai ni anda tak perlu lagi nak membeli satu simkad untuk setiap negara yang anda lawati... cukup sewa satu pocket wifi Samurai untuk kegunaan di beberapa buah negara. Sehingga sekarang ni ada 66 buah negara yang boleh anda kunjungi dengan menggunakan kemudahan internet daripada Samurai pocket wifi antaranya Jepun, China, Singapore, Cambodia, Jordan, Hong Kong, Macau, Indonesia, Philippines, Taiwan, Thailand, Vietnam, India, Australia, Canada, Europe, USA, UAE, New Zealand, Brazil, Rusia dan banyak lagi.. 



Kadar bayaran yang dikenakan untuk service Wifi bagi setiap negara adalah berbeza. Untuk maklumat lanjut, boleh lihat sendiri di laman web http://visondata.com.my

Line Internet pocket wifi ni pun bagus.. boleh digunakan sehingga ke kawasan pedalaman..  Dengan adanya pocket wifi ni, tak perlu lagi bersusah payah nak cari wifi free.. Lagipun WiFi free ni ada di kawasan-kawasan tertentu sahaja.. Terutamanya di kawasan Air Port dan kawasan bandar. Bila masuk ke kawasan pedalaman sikit, dah tak ada dah WiFi free.. 

Jadi, di sini saya nak senaraikan9 sebab kenapa perlu sewa Samurai Pocket Wifi ketika Travel ke luar negara.

9 sebab kenapa perlu sewa Samurai Pocket Wifi ketika Travel ke luar negara
  • data Unlimited 
  • Data 4G
  • Bateri Tahan lama (Bateri boleh tahan sehingga 2 hari, bergantung kepada penggunaan)
  • Boleh guna banyak user
  • Device kecil, senang nak masukkan dalam pocket untuk bawa jalan-jalan
  • Tak perlu beli Simkad tambahan ketika melancong ke luar negara (Simkad tambahan untuk kegunaan individu, Pocket Wifi untuk kegunaan bersama. Mana lagi untung?)
  • Kadar bayaran yang murah (Serendah RM20/day)
  • Coverage yang memuaskan (Boleh dapat talian internet sehingga ke kawasan pedalaman)
  • 24 jam Support (menerusi Whatsapp) 
So, nampak tak keperluan Samurai Pocket Wifi ni ketika travel ke luar negara?. Sebab tu sangat mudah untuk anda promote produk ni kepada rakan-rakan anda yang nak pergi travel ke luar negara. Kebanyakan orang yang masih tak tahu kelebihan Samurai Pocket Wifi ni, mereka akan beli Simkad ketika pergi ke luar negara. Tapi, bila dah tahu mereka akan rasa rugi beli simkad dekat sesebuah negara kemudian simkad tu dah tak boleh lagi digunakan ketika pergi ke negara lain. Dah rugi dekat situ... 

Jadi, inilah peranan anda untuk menerangkan kelebihan menggunakan Samurai Pocket Wifi ni kepada rakan-rakan anda disamping boleh buat side income... 

Ada Berita baik untuk anda..

Sesiapa sahaja berpeluang untuk buat duit melalui Laman Web http://visondata.com.my melalui program affiliate yang ditawarkan.

Terdapat 3 Jenis komisyen yang di sediakan iaitu:
  1. Pay per Sale (PPS) Level 1 - komisyen 15% daripada harga jualan yang terhasil melalui link affiliate anda
  2. Pay per Sale (PPS) Level 2 - komisyen 2% daripada harga jualan yang terhasil melalui link affiliate anda
  3. Pay per Sale (PPS) Level 3 - komisyen 0.5% daripada harga jualan yang terhasil melalui link affiliate anda
Komisyen Affiliate 3 Level yang disediakan di Laman Web Visondata.com.my 

Menarikkan?

Yang lebih menarik lagi.. Pendaftaran untuk menyertai program affiliate ini adalah PERCUMA!!

Cara Daftar untuk Menyertai program Affiliate visondata.com.my

1. Layari laman web http://visondata.com.my 
  Kemudian, klik pada button Become An Affiliate seperti yang ditunjukkan dalam gambar di bawah.

2. Klik butang Individual sekiranya anda tidak mempunyai syarikat Travel Agency.

3. Isi maklumat pendaftaran. Dan klik butang hantar untuk selesaikan pendaftaran anda

4. Copy link affiliate yang mengandungi id anda seperti dalam gambar di bawah. Kemudian paste link tersebut ke mana-mana tempat yang boleh menarik minat orang ramai untuk klik dan beli melalui link affiliate anda.. contoh facebook, blog, twitter, email, instagram dan sebagainya.


5. Anda juga boleh copy and paste kod banner yang disediakan ke dalam blog atau laman web anda, supaya mendapat paparan seperti berikut: 



Visondata pocket WiFi 
Banner bersize 336X280

  Visondata pocket WiFi
banner bersize 200 X 200

Visondata pocket WiFi
banner bersize 300 X 250

6. Anda boleh pantau trafik yang masuk melalui panel affiliate anda.




7. Dalam masa yang sama, Anda juga boleh pantau setiap komisyen yang masuk melalui link affiliate anda.


Sebenarnya... Saya pun baru jer daftar affiliate di laman web http://visondata.com.my

Tak pernah lagi buat sebarang promosi pun... Cuma lepas daftar hari tu, sempat tepek link affiliate dekat blog http://belajarblog2017.blogspot.my

Tak sangka, ada juga rezeki saya boleh dapat 2 komisyen.. Ini menunjukkan sesiapa sahaja boleh buat duit melalui laman web ini, asalkan tahu caranya..

Good luck!! Semoga anda gunakan peluang yang ada ini untuk buat duit raya melalui laman web http://visondata.com.my

Info Berkaitan:

19 ulasan:

  1. boleh jadi keperluan untuk yang perlukan internet masa travel luar negara...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Bro Zik bila lagi nak melancong..

      Padam
  2. Ramai juga rakan traveller yang guna samurai wifi dari visiondata ni..bagus servisnya

    BalasPadam
  3. menarik juga nak cuba juga la..

    mana tahu boleh menambah rezeki..

    BalasPadam
  4. Boleh try ni untuk tambah pendapatan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. itu sudah semestinya..boleh cuba

      Padam
  5. peluang yang tak patut dibiarkan, perlu cuba untuk dapatkan hasilnya

    BalasPadam
  6. Glamer affiliate skrg ni

    BalasPadam
  7. Fuh, siapa yang ada niche travel ni memang terbaik kalau letak iklan ni

    BalasPadam
  8. Wah satu lagi sumber pendapatan dari internet.. thanks for sharing..

    BalasPadam
  9. boleh cubalah untuk tambah pendapatan

    BalasPadam
  10. Wah bagus ni. Baru tahu. Rezeki ni bang Anuar.

    InsyaAllah jom kita.

    BalasPadam
  11. Boleh cuba ni, peluang buat duit ni

    BalasPadam
  12. Sebelum ini sudah ada agensi travel buat affiliate ni tapi tidak bertahan lama. Bukan program affiliate tu yang tidak bertahan, agensi itu sendiri tidak bertahan. Sudah bungkus niaga! Agensi yang bagus tentu akan kekalkan program affiliate ini, InShaAllah..

    BalasPadam
  13. saya pun nak mencuba juga la..tunggu ada masa yang terluang dulu la

    BalasPadam
  14. Nak cuba lah... mana tahu ada rezeki menyelit juga kan...hehehe..terima kasih atas info ini.

    BalasPadam
  15. takpernah lagi travel guna pocket wifi ni..best ni siap boleh buat affiliate.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra