Selasa, 7 Mac 2017

Real Case Study : List Kecil Income Besar

with 9 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.


Sejak akhir-akhir ni dunia penulisan Ebook semakin mewarnai dunia informasi di Malaysia. Saban hari ada sahaja ebook terbaru muncul dipasaran.

Kebanyakan ebook yang dihasilkan mempunyai autoriti tinggi kerana dapat menyelesaikan masalah yang dihadapai oleh orang ramai. Sebagai contoh ebook terbaru di pasaran berjudul Panduan Beli Perabot Murah.

Panduan Beli Perabot Murah ni memang ramai orang cari. Terdapat rahsia bagaimana nak beli Perabot Murah yang selama ini tak ramai orang yang tahu.. Siapa yang tak nak kan , kalau dapat beli perabut dengan penjimatan sehingga 70%. Ofkos lah nak.. hahaha..

"Korang nak tak, kalau saya dedahkan LUBUK dekat mana nak beli perabot Murah? Korang klik jer dekat sini => http://bit.ly/2lIkE6P

P/s : Jangan bagi tahu dekat orang lain yer... Biar kiter-kiter jer yang tahu.. ;)

P/S/S : Kalau ramai sangat orang tahu pun tak best jugak.. Nanti tak ada orang nak beli Perabot dekat IKEA... ;)

Oklah. Berbalik semula kepada Tajuk Artikel ini.

Real Case Study : List Kecil Income Besar

Bila tengok design cover Buku Panduan Beli Perabot Murah yang cantik dan menarik tu, Teringin pulak nak ada ebook sendiri dalam masa terdekat ni.

Rasa belum puas, selepas menghasilkan Ebook Belajar Buat Blog. (Siapa belum download ebook Belajar Buat Blog, baik download sekarang).

Nak dijadikan cerita, ada rezeki saya apabila seorang usahawan internet sudi berkongsi Real Case Study beliau yang berjaya jana komisyen sebanyak RM2,840.00 dalam masa 14 hari dengan email list kecil 140 Suscriber sahaja. 

Real Case Study : List Kecil Income Besar

Beliau membenarkan saya kongsikan rahsia kejayaan beliau dengan syarat ia ditulis dalam bentuk ebook dan ebook tersebut tidak boleh diberikan secara Percuma kepada orang lain.

Ini disebabkan beliau nak Real Case Study yang dikongsikan dalam ebook ini dihargai oleh pembaca dan mempunyai nilainya yang tersendiri. Bukan ebook Percuma!!! Sebab ada orang beranggapan ebook sempurna ni macam "sampah". Tidak ramai orang akan menghargai pemberian sesetengah ebook Percuma.

Walaubagaimanapun, beliau bersetuju, sekiranya saya jadikan ebook "Real Case Study : List Kecil Income Besar" ni  sebagai bonus kepada mana-mana produk yang berkualiti tinggi. Secara tidak langsung ebook ini akan dapat menumpang tuah atau nilai produk tersebut.

Jadi, untuk menghormati permintaan beliau.. Saya bersetuju untuk menjadikan ebook Real Case Study : List Kecil Income Besar sebagai bonus kepada pembelian ebook Panduan Beli Perabot Murah
  1. Beli Ebook Panduan Beli Perabot Murah menerusi link ini -> http://bit.ly/2lIkE6P
  2. Dapat Bonus Ebook Real case Study : List Kecil Income Besar.
  3. Selepas selesai lakukan pembelian, boleh emailkan bukti pembayaran kepada saya menerusi nuargto@gmail.com
Ya.. Itu sahaja syaratnya.. Mudah bukan?

Saya akan hantar link download ebook Real Case Study : List Kecil Income Besar melalui email dalam tempoh 48 jam selepas saya menerima email daripada anda. 

Oklah. Setakat ini sahaja perkongsian saya pada kali ini. Jumpa lagi di lain waktu.

Info Berkaitan:


9 ulasan:

  1. Menarik ni. Kat oversea ramai yang berjaya buat duit dengan list walaupun saiz list tak besar sangat

    BalasPadam
    Balasan
    1. Betul.. Kena cari list yang betul2 minat dengan produk yang kita promote. Baru hasil pun hebat

      Padam
  2. kene berguru ni haha.. kalau ada strategi yang betul pasti membuahkan hasil..

    BalasPadam
  3. Aku dah pernah kumpul sendiri list dengan minisite dan modal dalam RM500.
    Hasil, sebab aku buat untuk targeted criteria so income pun masyuk.
    Easy $1500+

    U just need to take the risk. That's the way of learning. Learn from mistake.

    BalasPadam
  4. boleh buat jika ada ilmu dan masa .

    BalasPadam
  5. nak kumpul list yang betul2 target bukan satu perkara yang mudah...

    BalasPadam
  6. dunia offline guna perlukan list..apa lagi kalau dunia online

    BalasPadam
  7. list yang betul betul targeted tu nampaknya..hungry buyer

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra