Jumaat, 26 Mei 2017

Peluang Buat Duit Raya Melalui Laman Web Jamumall.com

with 20 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sebelum tu saya nak tanya, Pernah tak anda melayari laman web Jamumall.com ?

Kalau anda dah pernah layari laman web tu baguslah..

Bagi yang belum pernah.. untuk makluman anda, laman web ini ada menyediakan pelbagai produk keperluan harian seperti Alat Solek, Penjagaan Badan, Penjagaan Kulit, Penjagaan Peribadi, Penjagaan Rambut, Produk Kecantikan, Produk Kesihatan, Set-set, Suplemen, Wangian dan sebagainya.

Sumber : jamumall.com

Ada Berita baik untuk anda..

Sesiapa sahaja berpeluang untuk buat duit melalui Laman Web Jamumall.com melalui program affiliate yang ditawarkan.

Terdapat 3 Jenis komisyen yang di sediakan iaitu:

  1. Pay per Sale (PPS) Level 1 - komisyen 10% daripada harga jualan yang terhasil melalui link affiliate anda
  2. Pay per Sale (PPS) Level 2 - komisyen 5% daripada harga jualan yang terhasil melalui link affiliate anda
  3. Pay per Click (PPC) - RM0.05 bagi setiap klik yang diperolehi melalui link affiliate anda
Menarikkan?

Yang lebih menarik lagi.. Pendaftaran untuk menyertai program affiliate ini adalah PERCUMA!!

Cara Daftar untuk Menyertai program Affiliate Jamumall.com

1. Layari laman web Jamumall.com 
  Kemudian, klik pada perkataan Click Here seperti yang ditunjukkan dalam gambar di bawah.
Sumber : jamumall.com

2. Isi maklumat pendaftaran. Dan klik butang hantar untuk selesaikan pendaftaran anda

3. Copy link affiliate yang mengandungi id anda seperti dalam gambar di bawah. Kemudian paste linnk tersebut ke mana-mana tempat yang boleh menarik minat orang ramai untuk klik dan beli melalui link affiliate anda.. contoh facebook, blog, twitter, email, instagram dan sebagainya.

Sumber : jamumall.com 

4. Anda boleh pantau statistik jualan melalui panel affiliate anda.

Komisyen 10% jualan yang terhasil secara terus melalui link affiliate anda

Komisyen 5% jualan yang terhasil melalui link affiliate ejen lain yang berdaftar melalui link affiliate anda..
Sumber : jamumall.com

5. Dalam masa yang sama, Anda juga boleh pantau statistik pay per click.. setiap klik ada orang (prospek) klik melalui link affiliate anda, anda akan dapat RM0.05

Sumber : jamumall.com

Bagi pendapat saya, secara peribadi peluang buat duit secara online yang ditawarkan oleh laman web ini sangat bagus..

Anda hanya perlu promosikan satu link affiliate sahaja, untuk berpeluang mendapatkan 3 jenis komisyen..

Good luck!! Semoga anda gunakan peluang yang ada untuk buat duit raya melalui laman web ini..

Tips : boleh gunakan tools ini untuk buat.promosi -> http://bit.ly/2r2tnXF
Info Berkaitan:

20 ulasan:

  1. Peluang hebat.. Wow.. Mesti rebut

    BalasPadam
  2. Peluang hebat.. Wow.. Mesti rebut

    BalasPadam
  3. Terbaik.. sekarang banyak platform yang membolehkan blogger untuk jana duit.. tak kira beginnner atau pun otai, masing2 berpeluang untuk buat duit secara online ;)

    BalasPadam
  4. Terbaik. Satu link 3 sekali jalan hehe.. Boleh jana pendapatan secara pasif

    BalasPadam
  5. Huhu.. boleh tahan dia punya tawaran.. terbaik.. haha

    BalasPadam
  6. menarik ni selain untuk jana income boleh juga beli utk diri sendiri

    BalasPadam
  7. fuhhyooo nak join jugakla... satu link boleh dapat 3 jenis komisen..

    BalasPadam
  8. tengok webnya artis pun ada yang promote.. semua jamu disatukan senang nak buat pilihan..

    BalasPadam
  9. wow lubuk duit ni. skim insentif dia pun menarik

    BalasPadam
  10. Terlalu banyak sekarang peluang untuk buat duit, nak dengan tak nak je sekarang

    BalasPadam
  11. makin byk affiliate makin byk peluang utk blogger..power

    BalasPadam
  12. Terbaik.. makin banyak peluang blogger untuk jana duit secara online

    BalasPadam
  13. wow menarik.. boleh cuba nanti :)

    BalasPadam
  14. Semoga web ni dapat bertahan lama. Itu je la. Industri ecommerce makin sengit sekarang ni

    BalasPadam
  15. nampak menarik ni bro, ramai yang cari jamu ni

    BalasPadam
  16. barang dia best-best. dengan right promo, mesti tak ada masaalah tuk sale dan dapat komisyen

    BalasPadam
  17. memang banyak promosi mereka skrg ni..

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra