Jumaat, 1 Julai 2016

Alhamdulillah... Iklan Subway Chicken Tandoori muncul di blog saya... ;)

with 11 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..


Sejak akhir-akhir ini kalau anda perasan... Banyak pula iklan-iklan makanan muncul dekat blog saya... Termasuk CPUV oleh Nuffnang Malaysia...

CPUV Nuffnang? : Iklan Subway Chicken Tandoori muncul di blog saya

Bila tengok iklan ni, rasa syukur sangat-sangat... Kebetulan pula, memang isteri saya suka sangat makan Subway... Bila keluar iklan Subway ni dekat blog saya.... mengharap jugalah, semoga ada rezeki lebih melalui iklan-iklan macam ni..

Kedudukan Iklan Subway Chicken Tandoori yang muncul di blog saya.

P/S: Kalau korang perasan sejak akhir-akhir Nuffnang banyak bagi CPUV... Kalau tak percaya, cubalah buka akaun nuffnang masing-masing... Syukur Alhamdulillah...

11 ulasan:

  1. Wah, ada iklan muncul subway ya. hehe. saya dah try makan chicken tandori subway memang sedap sangat. masa time berbuka puasa kat ioi city mall.

    BalasPadam
  2. Sekarang nie chicken tandoori trending kat facebook.. terasa nak terjah subway jugak nie

    BalasPadam
  3. alhamdulillah tahniah, sedapnya subway tandoori

    BalasPadam
  4. lama tak pekena subway. adeh terus rasa nak berbuka makan subway

    BalasPadam
  5. rezeki ini tuan..tahniah dan teruskan bersyukur agar nikmat bertambah

    BalasPadam
  6. Sedapnya chicken tandoori..bulan2 puasa ni semua makanan pun nampak sedap..

    BalasPadam
  7. Pergh ~ kalau hari2 buka blog nampak subway tandori, boleh luruh perut nak makan ni.. nasib baik kat sabah tiada subway.. huhu

    BalasPadam
  8. tak penah lagi merasa ayam subway ni..
    kat kg ni takde plak

    BalasPadam
  9. seddap terr tandori. raya ni boleh la pi mencuba

    BalasPadam
  10. hahaha..aku suka lagi ni weh..ketche sgt...

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra