Rabu, 11 Jun 2014

WW : Motivasi daripada Nuffnang..

with 10 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. 

Syukur Alhamdulillah.. Dapat juga Motivasi daripada Nuffnang, setelah sekian lama menunggu..

Motivasi daripada Nuffnang


Harap lepas ni boleh dapat lebih banyak motivasi daripada "encik Nuffnang", supaya saya dapat terus setia bersama "beliau"...

P/S : Dengan ceritanya dah semakin ramai blogger yang curang dengan "Encik Nuffnang".. Betul ker?


Senarai Motivasi yang lain:

10 ulasan:

  1. Dapat Cek dari Nuffnang merupakan salah satu motivasi kepada penulis blog..

    BalasPadam
  2. Baru dapat semangat baru. Tanniah. :-)

    BalasPadam
  3. tahniah abang nuar.semuga saya pun dapat mcm ni juga satu hari nanti.:-)

    BalasPadam
  4. Salam...tahniah..mmg bermotivasi kalau dapat cash out dpd Nuffnang ni...dgr juga ramai yg dah curang dgn beliau..haha, tp maybe tu blogger yg dah established je kot? Blog sy baru nak berkembang...nuffnang pun baru bergerak lancar sejak awal tahun ni, so i decide utk setia dulu dgn Nuffnang..haha...

    Owh, anyway i ada lebih Voucher Diskaun shopping di LAZADA. Jom lah join giveaway di blog saya..syarat mudah je, xde nak like2 sponsor's page bagai...selamat join giveaway ! hehe :)

    BalasPadam
  5. wahhh tahniah bro, saya pun pernah dapat tapi ciput jer, itu la kali pertama dan terakhir. huhuhuhu

    BalasPadam
  6. Kalau tunjuk berapa jumlah semangat tu pun menarik jugak. Hehe

    BalasPadam
  7. tahniah bro!! smoga bertmbh2 lg rezeki pasni..
    cik tom baru sampai semalam cheque ni..tapi kat kampung...nanti ada masa boleh update entri gak..hehe

    BalasPadam
  8. woha taniah dah dapat cek nuffnang

    BalasPadam
  9. Alhamdulillah dan Tahniah, rezeki dari Nuffnang

    BalasPadam
  10. Tahniah bro. Teruskan usaha. Saya pun dengar juga banyak blogger curang dengan nuffnang.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower


Info Terkini!! (Wajib Baca)

Pembaca Paling Mesra