Khamis, 25 Februari 2016

Cek Pertama daripada Nuffnang (2016)

with 14 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Syukur Alhamdulillah... Dah dapat Cek Pertama daripada Nuffnang untuk tahun 2016...

Seperti biasa jumlahnya tak banyak... Sebab itu nilainya terpaksa dikaburkan....

Cek Pertama daripada Nuffnang untuk tahun 2016

Ramai blogger yang dah tak sekutu dengan nuffnang... Sebab nuffnang bayar ciput, berbanding Advetorial lain di luar sana...

Walaubagaimanapun, saya masih setia sengan nuffnang.... Sebab malas nak explore advetorial lain... Kemudian nak pasang banner baru, tempek di sana-sini...  

CPUV dari Nuffnang yang masih aktif setakat ini..

Nak kata dapat banyak CPUV, tak adalah juga... Tapi alhamdulillah... Masih ada beberapa CPUV yang masih lagi aktif dalam akaun nuffnang untuk memotivasikan saya.... 

Tiada paksaan samada untuk terus kekal bersama nuffnang atau pun tidak... Tepuk dada tanya selera... 

14 ulasan:

  1. U punya tajuk 'Cek Pertama daripada Nuffnang (2016)' dan jadual point tu agak kurang tepat dgn maksud entri.

    mungkin awak maksud tajuk ni "Nuffnang hargai saya tapi....saya sorang jelah tahu, nak tahu kena join nuffnang"
    atau
    'mari klik iklan nuffnang saya'

    tunjuk je lah bukan bayak mana pun, nama penuh boleh tunjuk kan

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih di atas respon yang disberikan... Sebenarnya entri ni tak lengkap lagi... Saya cuba-cuba jer post masa awak baca entri ini... ;)

      Padam
    2. heheh..klakar pun ada baca tukang first komen ni..hehe

      Padam
    3. Lawak Tanpa Nama ni komen.. Tajuk bebudak tulis macam tu la, tak mesra SEO langsung.. >_<

      Padam
  2. tahniah tuan..semoga ia memberi sumber inspirasi untuk berusaha lebih

    BalasPadam
  3. benda mudah kan. so tak leh la expect banyak sangat. hehe

    BalasPadam
  4. Tahniah bro Anuar.... moga terus bertambah rezeki dengan Nuffnang... saya pun dah dpt pada akhir tahun 2015 tapi entri tu di dalam draft lagi,

    BalasPadam
  5. Allhamdulliah... Sikit pun rezeki tu, saper nak bagi free bro...

    BalasPadam
  6. Bagus juga ada pasif income macam ni, sikit pun income juga..simpan sikit lama2 jadi bukit

    BalasPadam
  7. alhamdulillah rezeki tu..
    bila nak belanja DT ni. he he

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah..ciktom pun ada cashout akhir bln 1 aritu...tunggu cek sampai la jawabnya pasni..hehe

    BalasPadam
  9. Apa apa pun nak komen tahniah, sebab saya penah beberapa kali je cashout, lepas tu nuffnang terdelete pula.. >_< sebab biasa la, iklan jarang2 keluar.

    BalasPadam
  10. Saya pun tengah berkira-kira nak cash out ke tak ni... sebab jumlahnya yang saya dah kumpulkan pun tak banyak mana... berat2

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra