Khamis, 9 Jun 2016

Tutorial Download & Pasang Photoshop secara PERCUMA

with 8 comments

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.. 

Hari ni saya tak berkesempatan nak menulis panjang-panjang...

Cuma nak share tentang satu laman web yang ada menyediakan  Tutorial Download & Pasang Photoshop secara PERCUMA

Sumber : Klik Di Sini

Sekiranya anda berminat nak dapatkan Perisian Photoshop secara PERCUMA, mungkin boleh dapatkan Tutorial tersebut menerusi LINK INI

Semoga bermanfaat...

Info Berkaitan:

8 ulasan:

  1. Ohhh bagus la ada sumber mcm ni.. tak yah nk download2 trial lg dah.. huhu

    BalasPadam
  2. Bagus tutorial ni untuk beginner macam MV

    BalasPadam
  3. nak edit gambar senang pakai photoshop ni.

    BalasPadam
  4. Salah satu tool untuk kulit nampak putih suci.. kan?

    BalasPadam
  5. Mula-mula guna memang susah..dah pandai sikit..rasa best pulak guna untuk edit gambar agar nampak lagi cun :)

    BalasPadam
  6. Terima kasih untuk tutorial ne.....nak try buat resume guna photoshop lepas ne

    BalasPadam
  7. Serius percuma. Sangat menarik.

    BalasPadam
  8. kalau bukan trial & percuma, memang terbaik la ni

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra