Khamis, 2 Jun 2016

Ashifatu Naila dan Aisy Firas.. Al Kisahnya....

with 8 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sebelum ini saya sibuk mempromosikan Jenama tudung Terbaru di pasaran yang dikenali sebagai Na'ila Shawl By Zaika.

Sebenarnya nama brand tudung tersebut adalah Na'ila By Zaika.

Tapi disebabkan produk pertama yang kami keluarkan adalah tudung Shawl.. Jadi,  buat masa sekarang ni terpaksalah guna nama Na'ila Shawl By Zaika dulu. Supaya mudah orang nak ingat, produk apa yang sedang kami jual sekarang ni. Kalau letak nama brand sahaja iaitu Na'ila By Zaika, nanti ramai orang tak tahu.

Nanti ramai yang tertanya-tanya... Siapa Na'ila? Siapa pula Zaika?

Nama-nama yang langsung orang tak kenal...

Naila bersama tudung Na'ila Shawl ByZaika


Naila merupakan nama anak ke 3 saya... Satu-satunya anak perempuan yang saya ada.. Zaika pula nama Glamour adik Ipar saya yang Second Last... So, hasil gabungan nama mereka berdua... Maka jadilah Na'ila By Zaika...

Anak keempat @ Anak Bongsu saya bernama Muhamad Aisy Firas...

Anak Bongsu @ Anak keempat Muhamad Aisy Firas

Baby paling besar dalam keluarga kami... Lahir jer dah besar... Satu-satunya anak kami yang lahir melalui kaedah pembedahan... Yang lain semua bersalin Normal... The last One lahir melalui Kaedah Pembedahan..

Dari sehari ke sehari semakin cepat dia membesar.... Syukur Alhamdulillah... Gembira melihat perkembangan Baby Aisy Firas... ;)

Inilah sebahagian cerita tentang keluarga saya.... Yang akan saya abadikan dalam blog peribadi ini.... Semoga ia akan menjadi diari, untuk kenangan kami di kemudian hari....

In Shaa Allah... 

Info Berkaitan:

Tudung kanak-kanak

8 ulasan:

  1. Oooo bru tahu jenama tdung ni..

    BalasPadam
  2. Oooo bru tahu jenama tdung ni..

    BalasPadam
  3. alahai comelnya model tudung tu

    BalasPadam
  4. alololo comeyyyy nyaa geram kat pipi bam bam tu

    BalasPadam
  5. geram rasenye, comel sangat love you kids..
    gaya modern

    BalasPadam
  6. samalah kita, anak3 perempuan..alahai comeinya..wassap ummi 0124430338. nak try 1 untuk Cik Sarah. wassap tau...nak pakai raya nii

    BalasPadam
  7. comel nye saya suka ama mereka i love you so much Sepatu Cewek

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra