Jumaat, 28 Ogos 2015

Rahsia Affiliate Ninja - The Nemesis dibongkar!

with 14 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Sejak akhir-akhir ini ramai orang sibuk memperkatakan tentang kejatuhan nilai matawang Ringgit Malaysia. Tak kirah orang tua atau orang muda.. Malah, pakcik makcik yang duduk dekat kampung yang tak pandai berfesbuk, tak pandai main Whatsaap dan tak pandai nak melayari internet juga tak terkecuali daripada menyuarakan kebimbangan mereka terhadap penyusutan nilai ringgit.

Berita Terkini... Ringgit Malaysia sudah mencecah nilai RM4.24 untuk setiap $1. Nilai tersebut mungkin akan berubah dari masa ke semasa berdasarkan penyusutan nilai Ringgit akibat pengukuhan nilai US Dollar.

Sebagai rakyat marhain seperti saya, kita hanya mampu melihat keadaan ekonomi di pentas dunia... Tidak ada apa pun yang dapat kita sumbangkan untuk mengubah keadaan tersebut, melainkan hanya berdoa memohon pertolongan Allah S.W.T.... supaya keadaan ekonomi negara kita dapat segera pulih seperti sedia kala..

Ya.. Hanya itu sahaja yang terdaya kita lakukan.. Walaupun secara tidak langsung, rakyat Marhain yang berpendapatan rendah dan sederhana seperti kita yang akan terkena tempiasnya.. apabila keadaan ekonomi terus merudum seperti sekarang..

Penyusutan nilai Ringgit, Kenaikan harga minyak, GST, kenaikan harga barang dan perkhidmatan... Semua ini telah menyebabkan kos sara hidup semakin meningkat.



"Pada hari ini semua orang perlu mempunyai sekurang-kurangnya satu Side Income untuk menyara keluarga dan membesarkan anak-anak."

Persoalannya, Macamana nak buat Side Income?
  • Saya tak ada modal nak memulakan perniagaan
  • Saya tak ada sebarang kemahiran atau kepakaran yang boleh mendatangkan duit
  • Saya tiada masa nak buat side Income
  • Saya tidak pandai menjual untuk berniaga 

Ya.. Ini antara alasan yang biasa kita dengar, daripada orang yang teragak-agak untuk memulakan langkah pertama menjalankan kerja Part Time. 

Bukan senang ye nak mengubah pendirian orang lain... Walaupun niat kita ikhlas untuk membantu mereka. Ini Realiti!!

Baiklah...


Pernah tak anda dengar ada orang boleh buat duit melalui internet tanpa produk sendiri?

Tidak memiliki sebarang perniagaan, Tiada Kedai, Tiada Modal perniagaan, tiada pekerja dan sebagainya... Tetapi masih boleh mempunyai side income 4 hingga 5 angka sebulan...

Kalau saya sebut 'Affiliate', tentu ada biasa dengarkan?


Kalau dulu kita biasa dengar, affiliate luar negara boleh dapat sampai 5 angka komisen untuk jualan satu produk. Tapi agak sukar, sebab kita bersaing dengan jutaan affiliate di luar sana.

Tapi rupanya dalam market tempatan pun ada yang boleh buat komisen sehingga 5 angka juga!

Asal sahaja anda mempunyai kriteria seperti berikut:
  • Anda yang tahu menggunakan laptop & internet
  • Sangat fokus untuk buat duit secara online
  • Ada modal untuk beli domain & hosting
  • Sanggup ikut arahan step by step
  • Teringin nak bekerja sendiri
  • Mahu habiskan masa bersama keluarga tercinta
  • Tidak bosan untuk mencuba sesuatu
Jika anda memiliki kriteria di atas, tawaran ini sangatlah sesuai untuk anda yang mahu menjana duit lumayan secara mudah & pantas secara online tanpa produk sendiri!

Rakan saya akan membongkarkan CARA SEBENAR bagaimana anda mampu membuat duit lumayan setiap bulan secara online TANPA perlu menjual produk sendiri (dan tanpa modal) melalui AFFILIATE!

Mereka ni ada cara mereka sendiri dan digelar sebagai 'Affiliate Ninja - The Nemesis'

Untuk maklumat lanjut... Jom kita tonon Video PERCUMA berikut, untuk mengetahui rahsia-rahsia sulit mereka;



Sumber : Klik Di Sini

Rahsia Mr.Z buat side income 4-5 angka dengan Affiliate Ninja - The Nemesis dibongkar!


Mr.Z (bukan nama sebenar) antara jutaan orang yang mencari cara untuk tambahkan pendapatan keluarga kerana kos sara hidup tinggi..

Beliau terpengaruh dengan rakannya yang berkata bisnes internet mampu menjana duit lumayan dan mengubah kehidupannya menjadi lebih baik..

Beliau pun keluarkan banyak duit, masa & tenaga untuk membeli produk-produk serta hadiri seminar yang kononnya mampu membantu beliau membuat duit dengan lebih berkesan di internet..

Malangnya apa yang dipelajarinya itu langsung tak berkesan untuk menjual produk di internet walau dah habis banyak duit.. 

Dan beliau pun terdiam dan hampir berputus asa..

Pada satu hari beliau terjumpa satu panduan mengenai cara buat duit melalui affiliate dengan menggunakan  blog.. Panduan ini benar-benar mudah dan senang diikuti..

Awalnya beliau tak percaya.. Tapi beliau masih belum mengalah dalam perjuangan beliau mencari duit untuk keluarga.. Beliau pun mencubanya..

Setelah berbulan-bulan mencubanya secara konsisten, blog beliau mampu menjana sehingga 5 angka setahun hanya dengan mempromosikan produk-produk affiliate orang lain di blog.. Ianya sungguh menakjubkan!

Sumber : Klik Di Sini

Dan semasa bengkel Affiliate Ninja - The Nemesis bulan Mei lepas, beliau berkongsi secara live cara sebenar beliau mampu menjana wang sebanyak itu hanya melalui blog..

Teringin nak belajar cara Mr.Z ini buat duit mudah dan lumayan melalui pemasaran affiliate dengan menggunakan blog?

Dapatkan Edisi Terhad Affiliate Ninja - The Nemesis!


Sumber : Klik Di Sini


Dalam DVD ini, Mr. Z akan membongkarkan secara live bagaimana cara sebenar sehingga beliau mampu menjana wang lumayan dengan affiliate + SEO beserta strategi yang terbukti berkesan.

Selain SEO, anda juga bakal mempelajari..
  • cara pantas buat duit dengan affiliate
  • strategi membina mailing list dari kosong
  • teknik penulisan email yang mencairkan hati
  • cara jadikan blog sebagai senjata jualan
  • teknik-teknik penulisan blog yang mantap
  • teknik promosi berkesan melalui facebook,
  • Menjadikan FB anda sebagai senjata jualan mantap
  • Membina mailing list melalui akaun Facebook
  • Cara menulis status promosi yang getarkan jiwa
  • Cara membina landing page mantap di Facebook
  • dan banyak lagi!

Tak perlu lagi anda habiskan masa, tenaga dan duit semata-mata untuk menyertai program yang belum terbukti menguntungkan anda..

Kerana dengan DVD ini, kami yakin anda pasti mampu menjana duit lumayan setiap bulan secara konsisten hanya melalui internet walaupun anda tiada pengalaman menjual!

Jom ubah blog anda menjadi senjata jualan paling dasyat untuk menjana komisyen yang banyak secara konsisten setiap bulan!

Dapatkan DVD Affiliate Ninja - The Nemesis ini hari ini juga!



Kos peserta hadir Bootcamp Affiliate Ninja - The Nemesis mencecah RM1,600 (kos penginapan, tiket bootcamp, makan minum) tapi kali ini untuk 100 orang ini anda tak perlu bayar sebanyak RM1600...

Tapi anda cuma perlu bayar sebanyak.........

Serius, jauh lebih murah....


Sumber : Klik Di Sini

Nak tahu lebih lanjut, boleh klik link di atas....

Atau sekiranya ingin mendapatkan tawaran yang lebih hebat, sila klik -->> LINK INI


Info Berkaitan:

14 ulasan:

  1. macamana nak buat duit dgn affiliate ninja ni ya? berminat pula nak join

    BalasPadam
  2. siapa eh mister Z tu agaknya ye..

    BalasPadam
  3. dahsyat betul mereka ni buat duit dengan affilite
    jeles tengok

    BalasPadam
  4. Macam kenal aje Mr Z ni......

    BalasPadam
  5. Power betul strategi Mr Z ni, boleh jadi sumber inspirasi dan pemangkin semangat ni

    BalasPadam
  6. Memang bagus utk mereka yang serius dalam bidang affiliates ini

    BalasPadam
  7. Strategi menjana pendapatan dengan blog menjalankan affiliate memang mantap kalau ada ilmunya...

    BalasPadam
  8. tu dia, strategi kena mantapkan untuk jana pendapatan

    BalasPadam
  9. straregi membongkar strategi...tip yg menarik..terima kasih admin..sngt bergunas untuk saya..

    BalasPadam
  10. untung kalau dapat fokus buat ni

    BalasPadam
  11. yang betul-betul kosisten buat duit dengan affilate tak ramai. Tapi ada juga yang konsisten 4-5 angka sebulan. Memang terbaik Mr zeo!

    BalasPadam
  12. btol.. xlh berharap pe yg ada.. pernah tgk artikel berkisarkan ini di hasrulhassan.com

    BalasPadam
  13. kalau nak buat apa sekalipun kena fokus dan ada ilmu..
    affiliates ni antara 'kerja' online yg best..

    BalasPadam
  14. kalau kita yg memang dah ada pendedahan buat side income guna internet ni memang kita percaya benda ni boleh buat tapi itulah kadang2 orang dia tak yakin benda ni boleh buat side income sebab tak pernah tahu.

    Btw kenal je Mr Z tu..haha dia memang lejen kot.

    BalasPadam

Muhamad Anuar Marsib. Dikuasakan oleh Blogger.

Senarai Blog Rakan2

Follower

Pembaca Paling Mesra